Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΔΕΙΑ ΛΟΧΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ??ΠΟΤΕ??

Recommended Posts

Κοριτσια για αλλη μια φορα θα ηθελα τα φωτα σας!!Επισης να πω οτι μεσα απο αυτο το forum εχω βρει τοσες απαντησεις που δεν το περιμενα οταν γραφτηκα!!Σας ευχαριστω ολες!!Λοιπον στο θεμα μου!!!(Φτανουν τα γλυκαναλατα :) ).Θα γεννησω πρωτα ο Θεος αρχες Μαρτιου (γυρω στις 8/03/09)με καισαρικη προγραμματισμενη. Εχω βεβαια ΠΗΤ 22/03/09. Την αδεια λοχειας με πια ημερομηνια θα την παρω και αν ξερει καμια μηπως μπορω να την παρω με την ημερομηνια της καισαρικης? Ευχαριστω εκ των προτερων!!

PSpyp2.png n6m7p2.png

Διαφημίσεις

Την αδεια λοχειας την παιρνεις αναλογα με την ΠΗΤ, τωρα αν μπορεσεις να κανονισεις με τον γιατρο σου κ να σου γραψει αλλη ΠΗΤ,γινεται κ ειναι κ πολυ ευκολο.Αρκει να θελει ο γιατρος σου.Εμενα ο γιατρος μου,μου την αλλαξε 3 μερες αργοτερα την εβαλα(τοτε ηθελα εγω) αλλα τι να το κανω με απελυσαν ετσι κ αλλιως.

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Κοριτσια για αλλη μια φορα θα ηθελα τα φωτα σας!!Επισης να πω οτι μεσα απο αυτο το forum εχω βρει τοσες απαντησεις που δεν το περιμενα οταν γραφτηκα!!Σας ευχαριστω ολες!!Λοιπον στο θεμα μου!!!(Φτανουν τα γλυκαναλατα :) ).Θα γεννησω πρωτα ο Θεος αρχες Μαρτιου (γυρω στις 8/03/09)με καισαρικη προγραμματισμενη. Εχω βεβαια ΠΗΤ 22/03/09. Την αδεια λοχειας με πια ημερομηνια θα την παρω και αν ξερει καμια μηπως μπορω να την παρω με την ημερομηνια της καισαρικης? Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Την άδεια κυοφορίας θα την πάρεις σύμφωνα με την ημερομονία ΠΗΤ σου δηλαδή το πόσες μέρες θα κάτσεις πριν γεννήσεις 56 στο σύνολο ΑΛΛΑ την άδεια Λοχείας τις 63 μέρες μετά τον τοκετό θα τις πάρεις σύμφωνα με το πότε γέννησες,εγώ γέννησα με καισαρική στις 28/07-- 11 μέρες πριν την ΠΗΤ μου 8/08/08 και μεταφέρθηκε και η άδεια μου 11 μέρες ποιο μετά.(Δεν στις τρώνε τις ημέρες) Δηλαδή θα γυρνούσα στην δουλεία μου 28/9 αλλά τελικά γυρνάω 10/10.Βέβαια πρέπει να έιναι λιγότερο από ένα μήνα η απόκλιση της ημερομηνίας απο την ΠΗΤ σου αλλιώς θεωρείται προωρος τοκετός και ζητούν χαρτί βεβαίωσης προωρότητας απο το μαιευτήριο για να το καταθέσεις στο ασφαλιστικό σου ταμείο.

Επίσης τις εξτρά μέρες που θα κάτσεις απο τις 63 δεν θα τις πληρωθείς από το ταμείο σου θα πληρωθείς μόνο τις 63 αλλά αυτό είναι το λιγότερο το σημαντικότερο είναι ότι θα κάτσεις με το μωρό σου κάποιες μέρες παραπάνω!! Ελπίζω να σε βοήθησα

Ημουν με συμβαση κ απλα δεν μου την ανανεωσαν,

"αυτο επιτρεπεται" σε τετοιο κρατος ζουμε! Η πλακα ειναι οτι μου το ειπαν τηλεφωνικα κ μολις ειχα παρει την αδεια μητροτητας.

Τι να πεις!!!!!!!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

ΑΛΛΑ την άδεια Λοχείας τις 63 μέρες μετά τον τοκετό θα τις πάρεις σύμφωνα με το πότε γέννησες

kalamaraki η αδεια κυοφοριας και η αδεια λοχειας υπολογιζονται με βαση την π.η.τ.

αν δεις στην περιπτωση σου απο 8/8 (που ειναι η π.η.τ. ) μεχρι τις 9/10 ειναι 63 ημερες

Επισης δεν αρκουνται στην γραπτη βεβαιωση γιατρου πλεον ,αλλα θελουνε την β επιπεδου απ'οπου φαινεται η ΠΗΤ.Ετσι τουλαχιστον εγινε με εμενα.

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Διαφημίσεις

ΜΕ ΤΟ καλο σου ευχομαι !

Αν εισαι στο Ικα ...

εσυ για να σταματησεις την δουλεια τον 8 μηνα θα σου φτιαξει ο γιατρος σου συμφωνα με την τελευταια ημερομηνια περιοδου σου ενα χαρτι που θα λεει ποτε πρεπει να σταματησεις .

Θα πας στο Ικα και θα σταματησεις κανονικα την ημερομηνια που θα σου γραψει εκει ο γιατρος του Ικα .

Μετα με το που θα γεννησεις και θα πας τα χαρτια θα μεταφερθουν οι μερες .

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

• 2 years later...