Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

απορια για το προγραμμα με τους παιδικους

Recommended Posts

Καλησπερα ! θα ηθελα την βοηθεια σας εαν καποια κοπελα γνωριζει κατι.Θελω να συμμετασχω κι εγω σε αυτο το προγραμμα αλλα εχω μια απορια¨, δουλευω ως καθηγητρια σε φροντιστηριο αλλα τωρα το καλοκαιρι μας απολυει και ειμαι στο ταμειο ανεργιας.Αρα βλεπω τα δικαιολογητικα που χρειαζομαι ως ανεργη η ως μισθωτη.Να σημειωθει οτο δουλευω με συμβαση που ληγει καθε φορα στις 31/5. Εαν καποια κοπελα γνωριζει κατι θα το εκτιμουσα να με βοηθησει μηπως και προλαβω την διορια .Σας ευχαριστω

Διαφημίσεις

Καλησπερα ! θα ηθελα την βοηθεια σας εαν καποια κοπελα γνωριζει κατι.Θελω να συμμετασχω κι εγω σε αυτο το προγραμμα αλλα εχω μια απορια¨, δουλευω ως καθηγητρια σε φροντιστηριο αλλα τωρα το καλοκαιρι μας απολυει και ειμαι στο ταμειο ανεργιας.Αρα βλεπω τα δικαιολογητικα που χρειαζομαι ως ανεργη η ως μισθωτη.Να σημειωθει οτο δουλευω με συμβαση που ληγει καθε φορα στις 31/5. Εαν καποια κοπελα γνωριζει κατι θα το εκτιμουσα να με βοηθησει μηπως και προλαβω την διορια .Σας ευχαριστω

βασικα νομιζω οτι σαν ανεργη γιατι πρεπει να εχεις ενεργη συμβαση εργασιας την ωρα που καταθετεις τα δικαιολογιτικα σου,,,,,αλλα αν θες πηγαινε στο παρεντς καφε που εχει αντιστοιχο θρεντ και τα κοριτσια μπορει να ξερουν κατι περισσοτερο ,,,,

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=2745

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09