Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ HAPPY DAYS ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Recommended Posts

Σκεφτομαστε να βαλουμε την κορουλα μας στον βρεφικο σταθμο HAPPY DAYS στην Αγ. Παρασκευη. Σε μια πρωτη επαφη που ειχαμε μας εκανε καλη εντυπωση παρολο που σαν κτιριο ειναι παλιο. Εχει καποιος εμπειρια απο αυτον τον βρεφονηπιακο σταθμο?

KEuPp2.png

Δυο κοριτσια φωτιζουν την ζωη μου. Η Ελενη και η Αναστασια .

Διαφημίσεις

Γεια σου Χρήστο.

Στον βρεφονηπιακό σταθμό αυτό πηγαίνω εδώ και 1,5 χρόνο το γιό μου και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι από το Νοέμβριο (γιατί λόγω σύμβασης δεν μπορώ να το κάνω νωρίτερα) θα τον αλλάξω σταθμό και αυτό γιατί οι εγκαταστάσεις είναι πάρα πολύ παλιές και αυτό που σου λέω μπορείς να το καταλάβεις μόνο άμα ζήσεις την καθημερινότητα. Μακάρι το προσωπικό να ήταν σε διαφορετικό χώρο. Δεν θα τον άλλαζα με τίποτα.

Η απόφαση είναι δική σου, πάντως πριν κάνεις κάτι δες και τον Λουλουδότοπο που θεωρώ καταπληκτικό σταθμό.

ΜΑΡΩ

• 4 months later...

Μαρκελε σου δινω διευθυνση και τηλεφωνο:

Hπειρου 19, Αγ. Παρασκευη

τηλ.210-6536055

Ο σταθμος αυτος ειναι σχετικα οικονομικος αλλα το κτιριο ειναι αρκετα παλαιο. Κατα τα αλλα ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι και οι ανθρωποι που δουλευουν εκει ειναι μια χαρα. Ειναι ανοικτος ακομα και τον Αυγουστο (χωρις ομως σχολικο λεωφορειο).

Εχω την εντυπωση οτι ο συγκεκριμενος βρεφικος εκανε καλο στην κορη μου τρωει πιο ευκολα (πολυ δυσκολη στο φαγητο) και ειναι χαρουμενη (στην αρχη βεβαια στην προσαρμογη ηταν δυσκολα τα πραγματα) αλλα μας βοηθησαν παρα πολυ. Επιβαλεται ενα διαστημα απο τους συγκεκριμενους η παρουσια ενος γονεα στον χωρο ωστε οταν το παιδι αντιδρα να το περνει (δεν ειναι εντος του χωρου των παιδιων). η προσαρμογη εγινε σε βαθος χρονου (εμεις ειχαμε την ευχερια ενος μηνα) με σταδιακη αυξηση του χρονου παραμονης του παιδιου στον βρεφικο. Αυτο το βρηκα πολυ θετικο σαν Χρηστος και δεν ξερω αν γινεται σε ολους τους βρεφικους-παιδικους.

KEuPp2.png

Δυο κοριτσια φωτιζουν την ζωη μου. Η Ελενη και η Αναστασια .

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...