Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

απογευματινα ιατρεια δημοσιων νοσοκομειων

Recommended Posts

κορίτσια καλησπέρα,

Κάποιοι από τους γιατρούς που εργάζονται σε δημόσια νοσοκομεία από όσο ξέρω απαγορεύεται να διατηρούν και ιδιωτικό ιατρείο οπότε έχουν απογευματινά ιατρεία στα νοσοκομεία που εργάζονται... έτσι??

αν κλείσω ρβ για απογευματινά ιατρεία μπορώ να κάνω επιτόπου και τεστ παπ-υπέρηχο ή πρέπει να κλείσω άλλο ρβ με τον γιατρό και άλλο για τα εξ.ιατρεία...

θέλω να πάω σε ένα γιατρό στο αττικό και δε μπορώ να συνεννοηθώ.. μου είπαν ότι το κόστος είναι 75 ευρω για απογευματινά ιατρεία που μου φαίνεται πολύ ακριβά... για τα πρωινά πάλι μου είπαν ότι πρέπει να κλείσω ένα ρβ στους υπέρηχους και άλλο ένα ρβ στο 1535 και από οτι κατάλαβα σε όποιον γιατρό πέσω...

αυτό που θέλω εγώ είναι ένας γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο που να πάω στο ιατρείο του και να κάνω πλήρη εξέταση όχι να κλείνω 40 ρβ...

ξέρετε τι παίζει με τα απογευματινά ιατρεία??

ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν πας σε ιδιωτη εξωτερικο ιατρο που θα εχει το ιστορικο σου και θα τον βρισκεις οποτε θελεις.

ως φοιτητρια ειχα παει να κανω τεστ παπ ποτε δεν εμαθα αποτελεσματα στο νοσοκομειο σερρων

ευχαριστώ για την απάντηση,

γιατί ο γιατρός που με ενδιαφέρει είναι σε δημόσιο νοσοκομείο και δεν έχει δικό του ιατρείο... επιπλέον επειδή σκεφτόμαστε για παιδάκι θέλω ένα γυναικολόγο που να είναι σε δημόσιο .. δε νομίζω ότι μπορώ να αντέξω οικονομικά μια γέννα σε ιδιωτικό...