Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

φορούσε καπέλο,υπάρχει περίπτωση να έπαθε ηλίαση?

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Εχω ενα θέμα με τον μικρό μου. απο χθες το απόγευμα ανεβάζει πυρετό σε συνδυασμό με πονοκέφαλο. την 1η φορά ανέβασε μέχρι 38 και απεύθειας έπεσε μόνο του χωρίς αντιπυρετικό. μετά απο καμια ώρα βέβαια ξανακανε μου κανε και ενα μινι εμετό χωρίς βέβαια να χει τίπτα να βγάλει και δεν το άφησα να ανέβει πάνω απο 38 γιατι πονούσε και το κεφάλι του. τώρα πάλι ανέβασε και βέβαια όσο ανέβαινε ο πυρετός μου έλεγε μαμα πονάει το κεφάλι μου με κλάματα. του δωσα depon και κοιμήθηκε. Τον ρωτουσα εχθες εαν πονά ο λαιμός του και 1 φορά μου είπε ναι και τι άλλες όχι....δεν βγάζω άκρη κι ο γιατρός μας είναι εξωτερικό. ο αντικαταστάτης βέβαια μου είπε το κλασικό. να περιμένω και αν επιμένει να πάω.εχθές μας είπε μόνος του πως ήταν απο τον ήλιο γιατί το πρωι βγήκαμε για 2 ώρες για δουλειές και τον είχα μαζί μου γιατί δυστυχώς δεν έχω βοήθεια αλλα του φορούσα συνεχώς καπέλο. να ναι ηλίαση ή τίποτα εκολαπτώμενες αμυγδαλές?? μπορεί ενω το κεφάλι να είναι προστατευμένο να πάθει τοσο εύκολα ηλίαση? υπάρχει κάποια ίωση με πονοκέφαλο?

M6bap3.png

cik1p3.png

Διαφημίσεις

Σαλώμη βάλτον να ξαπλώσει ανάσκελα και φέρε το κεφαλάκι του στο στέρνο του καμιά δυο φορές. Μετά φέρε το γόνατό του στην κοιλίτσα του από την αντίθετη μεριά (π.χ. δεξί γόνατο αριστερό πλευρό) και στα δυο πόδια. Όταν έχει πονοκέφαλο με πυρετό τσέκαρέ το αυτό δείχνει αν είναι εύκαμπτος ή όχι (για την ελάχιστη υπόνοια μηνιγγίτιδας).

Επειδή έχει πολλή ζέστη μπορεί να είναι και από αυτό και από τον ήλιο. Δώσε πολλά υγρά και βλέπεις.

Περαστικά γρήγορα και πες μας νέα σας.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Υπάρχει ίωση με πυρετό και ερεθισμένο λαιμό. Ο μεγάλος μας γιος την πέρασε με πυρετό 3 μέρες και πολύ κόκκινο λαιμό, χωρίς να παραπονιέται ότι πονάει ο λαιμός (δηλ. δεν είχε πρόβλημα στην κατάποση). Τον πόναγε και το κεφάλι του (από την ίωση/πυρετό. Είχε και λίγη διάρροια. Ίσως είναι ιωσούλα. Μόνο με αντιπυρετικά και αρκετά υγρά φαντάζομαι πως θα είναι μια χαρά! Περαστικά!

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Ευχαριστώ βρε κορίτσια. Ακόμη δεν εχω καταλάβει τι είναι. απο τις 12 που του εδωσα αντιπυρετικο του κατεβηκε μέχρι 37.2 και ξανανέβηκε στο 38 πρίν καμιά ώρα. Πάντως έχω την υποψία πως προέρχεται απο τον λαιμό του γιατί το στοματάκι του έχει περίεργη οσμη. ενω πέρυσι αρρώστησε ελάχιστα όλο το χρόνο φέτος οτι κυκλοφορούσε το άρπαζε. που να πάμε και παιδικό του χρόνου τι θα γίνει. αντε περαστικά μας καλοκαιριάτικα!

M6bap3.png

cik1p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...