Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ενδοστικη δερμοειδης κυστη σε βρεφος 40 ημερων

Recommended Posts

Καλησπέρα,έχω ένα μπεμπάκι 42 ημερών.πριν λιγες μέρες ανακαλύψαμε στο κεφαλάκι του πάνω απο το φρύδι ένα κοκκαλάκι εξογκωμένο, σα γάγγλιο.Ο παιδίατρος μας μας σύστησε ένα παιδονευροχειρούργο στο Πάιδων Αγία Σοφία.Τελικα πήγαμε κ ο γιατρός διέγνςσε ενδοστική δερμοειδής κύστη η οποία πρέπει να αφαιρεθεί με επέμβαση.Αυτό που με προβλημάτισε ιδιαίτερα είναι ότι το μωράκι μου πρέπει να κάνει ολική νάρκωση.Στη συνέχεια πήγα κ σε κάποιον γιατρό ιδιωτικά ο οποίος με μπέρδεψε αντί να με βοηθήσει.Μου πρότεινε να κάνω μαγνητική στο παιδι κ υπέρηχο κ οτι πιθανόν είναι κάποιο οστέωμα. Είχε καμία παρόμοια περίπτωση για να μεβοηθήσετε λιγάκι?

Διαφημίσεις

Καλο ειναι να δεις και τριτο γιατρο να παρεις ακομα μια γνωμη, πηγαινε σε νοσοκομειο παιδων δημοσιο, εχουν μεγαλη εμπειρια και δεν θα ξηλωθεις για να κανεις οποιες εξετασεις χρειαστουν... αν εχεις περισσοτερα στοιχεια σχετικα με τη διαγνωση, ενημερωσε μας

Οσο για τη γενικη αναισθησια, δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι καθολου, ακομα και νεογεννητα μπορουν να κανουν. Υπαρχουν πολλοι καλοι και εμειροι αναισθησιολογοι παιδων, πρεπει να ειναι το τελευταιο που πρεπει να σε προβληματιζει