giotas81

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  36
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Converted

 • Περιοχή
  Θεσσαλία

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Παιδοχειρουργό χρειαζεστε. Άκουσα ότι είναι μικροεπεμβαση και γίνεται και λίγο αργότερα.
 2. Και ο δικός μας ο Παιδοχειρουργός σε ακτινολογικό παίδων μας έστειλε για τον υπέρηχο. Είναι μια ξεχωριστή ειδικότητα και για σωστά αποτελέσματα χρειάζεται ο ειδικός. Το να έχεις απλά ένα φορητό υπερηχογραφο δεν σημαίνει ότι ξέρεις κιόλας να εξετάζεις σωστά.
 3. Καλέ και εμείς ξεμπλέξαμε οριστικά αλλά ο γιατρός μας ακολουθεί πιστά το πρωτόκολλο της Αγγλίας και για τυπικό λόγο θέλει να μας ξαναδεί μετά από χρόνια. Είναι λέει το σωστό σ'αυτές τις περιπτώσεις.

 4. Διαφημίσεις


 5. Ο γιατρός μας είπε ότι στα παιδιά που διορθώνονται με την πρώτη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε αργότερα και ότι σαν νεαροί θα έχουν φυσιολογικές σχέσεις. Μάλιστα όταν ράβεται η ουρήθρα από το κομμάτι που προορίζεται για αυτό τότε μεγαλώνει καθώς μεγαλώνει και το παιδί. Αφού δείχνει όμορφο τώρα θα είναι ωραίο και μετά. Πάντως θέλει να μας δει ξανά στα 3-4 χρόνια αφού βγάλουμε το πάμπερ και αργότερα στα 13-15 πρώτα ο θεός ναμαστε γεροί.
 6. Ο δικός μας πεινούσε πολύ μετά την επέμβαση και ήπιε νερό 2 ώρες μετά για να μην κάνει εμετό και στη συνέχεια αραιωμενο γάλα. Κατόπιν στο σπίτι συνέχισε κανονικά το γάλα του γιατί έπρεπε να πίνει τα σιροπακια.
 7. Τι να πω βρε κορίτσια. Είναι δύσκολα τα βράδια στο νοσοκομείο. Αλλά αν δεν γίνεται αλλιώς? Τεσπα. Ο δικός μας ο γιατρός στη Euromedica πάντως όλα σε ημερήσια νοσηλεία τα διορθώνει. Και όπως άκουσα και από άλλες μητέρες που ήρθαν συστημενες όλα πάνε υπέροχα. Οι νοσοκόμες από τα τόσα παιδάκια που περνούν και φεύγουν διορθωμένα θεωρούν πλέον τον υποσπαδία ρουτίνα ημέρας, όχι σαν εμάς που μια ανησυχία την είχαμε μέχρι να βγεί ο γιατρός να μας πει ότι όλα πήγαν καλά.
 8. Κορίτσια διαβάστε τι γράφει ο γιατρός μας για το θέμα αυτό Πάλι αν δεν είστε σίγουρες μπορείτε να τον δείτε από κοντά. Ξέρω ότι βλέπει και Αθήνα
 9. Ναι ξέρω. Η ομφαλοκήλη μαζεύει μόνη της μέσα σε 2 με 3 χρόνια. Πάλι για νασαι σίγουρη πάρε και μια γνώμη ειδικού. Ο γιατρός μας είναι καταπληκτικός χειρουργός και μόνο αν χρειάζεται σε βάζει για επέμβαση. Μπορώ να σου στείλω μήνυμα με στοιχεία αν θέλεις
 10. giotas81

  Υδροκηλη

  Από ότι ξέρω η υδροκηλη δεν χρειάζεται χειρουργείο τον πρώτο χρόνο. Ο γιατρός που χειρούργησε τον μικρό μου είναι Παιδοουρολόγος και βλέπει και στην Αθήνα. Αν θέλεις σου στέλνω πμ με λεπτομέρειες.
 11. Ο δικός μας ήταν πεικός κράτησε δυόμισι ώρες και το απόγευμα γυρίσαμε σπίτι με τον αφρό και καθετήρα να στάζει στο πάμπερ. Εμείς θέλαμε να μείνουμε και άλλο όμως ο γιατρός μας ήταν ανένδοτος. Έτσι δεν είχαμε καμία μόλυνση αλλά ούτε γκρίνια γιατί ο μπόμπιρας κοιμήθηκε στο κρεβατάκι του και στη ζεστασιά του σπιτιού μας. Τον αφρό τον βγάλαμε στις 4 μέρες και μαζί και το σωληνάκι και ο μικρός μας ούρησε αμέσως μετά με επιτυχία και ένα μικρό κλάμα
 12. Ο γιατρός που χειρούργησε τον μπόμπιρα μας στη Θεσσαλονίκη είναι Παιδοουρολόγος και έμαθα ότι θεραπεύει την παλινδρόμηση χωρίς επέμβαση με απλή κυστεοσκόπηση. Αν θέλετε σας στέλνω πμ με λεπτομέρειες. Ξέρω ότι το λέει Reflux ή Deflux κάτι τέτοιο και γίνεται αυθημερόν.
 13. Σήμερα πήγαμε στο Ιασώ Θεσσαλίας για τον τυπικό έλεγχο αφού ο γιατρός μας χειρουργεί σε όλο τον όμιλο Αθήνα και Λάρισα. Η επουλωση προχώρησε φυσιολογικά χωρίς συρίγγια. Θα μας ξαναδεί σε 6 μήνες και μετά αφού βγάλουμε τα παμπερς. Πάντως μια ψιλοαγωνία την είχαμε πάλι με όλα αυτά που ακούμε κορίτσια. Δόξα το θεό όλα καλά. Εύχομαι καλή επιτυχία στις νέες μαμάδες που συνάντησα και σε όλα τα μωράκια του parents.