Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ησυχια την ωρα του θηλασμου!!!

Recommended Posts

καλησπερα! η μικρη μου ειναι 4 μηνων και τον τελευταιο καιρο (νομιζω απο τον προηγουμενο μηνα) ενοχλειται οταν μιλαω ή μιλανε γυρω της οταν θηλαζει!! Κανει κατι μμμ ενοχλημενη ή σηκωνει τα ματια με υφος σου κανω παρατηρηση :eek: ή άλλες φορες δεν ενοχλειται αλλα σταματαει, με κοιταει, χαμογελαει και μου κανει αγκου!! :P Σε οποια περιπτωση αν δεν προσπαθησω να την ηρεμησω, σταματαει να πινει και την βγαζω απο το στηθος,αλλα φυσικα δεν εχει χορτασει και μετα απο λιγο εκνευριζεται και θελει παλι στηθος!! Εχει τυχει σε καμια? Το φοβερο ειναι οτι πριν οσο θηλαζα ημουν και με φιλους και μιλουσα ή μιλουσαμε με τον αντρα μου χωρις προβλημα.. ξαφνικα με εχει στην απομονωση και τη μουγγα!!! Δεν λεω να την θηλαζω και να κανω παρτυ αλλα οχι κι ετσι βρε παιδι μου!! Σημειωτεον οτι αν τη θηλασω σε καποιο μερος με δυνατα μουσική ή θορυβο δεν την παιραζει, την ενοχλει οταν μιλαω σε καποιον!!

cf7op3.png

wQtYp3.png

Διαφημίσεις

Το παιδακι σου ειναι στη φαση που ακουει καλα...βλεπει σε μεγαλυτερη αποσταση και ειναι λογικο να αποσπαται η προσοχη σου.Κι εγω θυμαμαι τον εβαζα να θηλασει και με τον παραμικρο ηχο σταματαγε και γυριζε να δει τι ειναι.Δεν θα κρατησει πολυ.Εγω τον πηγαινα στο δωματιο του και τον θηλαζα οταν αρχισαν αυτα χωρις πολυ φως και ηχους για να μην αποσπαται.Μεγαλωνει και σιγα σιγα θα αρχισει να χανει καπως το ενδιαφερον για το φαγητο μιας και θα κερδιζουν το ενδιαφερον την τοσα αλλα πραγματα γυρω της.Μην ανυσηχεις...υπομονη και ολα καλα.Να τη χαιρεσαι!!

Το παιδακι σου ειναι στη φαση που ακουει καλα...βλεπει σε μεγαλυτερη αποσταση και ειναι λογικο να αποσπαται η προσοχη σου.Κι εγω θυμαμαι τον εβαζα να θηλασει και με τον παραμικρο ηχο σταματαγε και γυριζε να δει τι ειναι.Δεν θα κρατησει πολυ.Εγω τον πηγαινα στο δωματιο του και τον θηλαζα οταν αρχισαν αυτα χωρις πολυ φως και ηχους για να μην αποσπαται.Μεγαλωνει και σιγα σιγα θα αρχισει να χανει καπως το ενδιαφερον για το φαγητο μιας και θα κερδιζουν το ενδιαφερον την τοσα αλλα πραγματα γυρω της.Μην ανυσηχεις...υπομονη και ολα καλα.Να τη χαιρεσαι!!

αυτο!!!

βασικα δεν ειναι οτι ενοχλειτε ειναι οτι ειναι περιεργη να δει τι γινεται,,,αρχιζει να ανακαλυπτει και το κοσμο,,,θα περασει φαση ειναι:wink:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

ευχαριστω!! ναι το βλεπω οτι απλα αποσπαται και ειναι περιεργη τι γινεται.. απλα κι εγω πηγαινω ησυχα καπου για να φαει καλα, γιατι διαφορετικα αφηνει στη μεση το γευμα και μετα εκνευριζεται πιο γρηγορα!! Αφου λετε ειναι φαση οκ, υποθετω πως οσο μεγαλωνει θα συνειδητοποιει περισσοτερο ποτε τρωει, ποτε παρατηρει, ποτε παιζουμε κλπ

να χαιρεστε τα μωρακια σας!!

cf7op3.png

wQtYp3.png

Όσο μεγαλώνουν εξερευνούν το περιβάλλον τους και τους τραβάει την προσοχή! Εμένα ο γιος μου που είναι 6 μηνών θέλει ησυχία γενικά. Κι άλλους ήχους να έχει του αποσπάσει την προσοχή. Το καλό είναι ότι μεγαλώνοντας κάνουν λιγότερη ώρα να φάνε οπότε και να χρειαστεί να κάτσετε μόνοι σας δεν σε κουράζει!

Διαφημίσεις

κι εμένα η μικρή το ίδιο αν μιλήσω ενοχλείται και σταματάει να θηλάζει, αν μιλήσει άλλος αμέσως θα γυρίσει να κοιτάξει είναι περίεργη για τα πάντα θέλει να θηλάζουμε σε ήσυχο περιβάλλον αυτό έχω καταλάβει, φαντάζομαι τι θα γίνει όταν αρχίσει να περπατάει.... το καλύτερο πάντως είναι αν τολμήσω να τραγουδήσω -ενώ της άρεσε- τώρα πια αρχίζει και κλαίει η κυρία γελάμε με τον άντρα μου, τόσο χάλια τραγουδάω του λέω;;;:lol::lol::lol:

Η μεγάλη μου κόρη απλά όταν μιλουσε κάποιος σταματούσε και γυρνούσε το κεφάλι να δει ποιος μιλάει.

Ο μπεμπάκος μου τώρα 3,5 μηνών μην τολμήσω και μιλήσω κάπως δυνατά την ώρα που θηλάζει αρχίζει ένα τσιριχτό κλάμα!! Τσιρίδα!! Μάλλον και ενοχλείται και φοβάται!!

Οπότε αν θέλω να μιλήσω την ώρα του θηλασμου απλά μιλάω μέσα από τη μύτη μου!!

Και άντε να μπορέσω να κουμαντάρω την κόρη μου 2 ετών με τέτοια ένταση φωνής!!