Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μυρίζει το πλαστικό του θερμός

Recommended Posts

Αποφάσισα κι γω να πάρω θερμός, να του κάνω κι έξω γάλα, να μη χρειάζεται να τρέχω στο πατρικό μου κάθε φορά.

Το σαπούνισα, το ξέπλυνα με βραστό νερο.

Βρωμούσε!

Το πλαστικό που έχει διακόπτη ροής έβγαζε απαίσια μυρωδιά!

Το έβγαλα αλλά τότε "χάνει"το θερμός.

Τα θερμός που έχουν τα μεγάλα παιδικά καταστήματα πχ Λητώ είναι διαφορετικά? Εγώ το πήρα από σουπερμαρκετ, αλλά αν ξέρω ότι θα βρω στην Αθήνα διαφορετικό να το παραγγείλω. Στο νετ δεν βλέπω κάτι όμως στα Λητώ. Υπάρχουν ειδικά θερμός για το γάλα των μωρών? (για το νερό του γάλακτος).

Ευχαριστώ!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

Koπελα μου,το εχω παθει και εγω αυτο με το θερμος.Εχω αγορασει 3 διαφορετικα και εχουν ολα μια μυρωδια πλαστικου.Το πρωτο το πηρα απο καταστημα με αθλητικα ειδη,το δευτερο απο το Τζαμπο και το τριτο απο το σουπερ.

Τι το εχω πλυνει με σαπουναδα,τι το εχω βρασει,τι το εχω περασει με ξυδι.Τιποτα.

Ο κουνιαδος μου,που πηρε ιδιο με μενα,δεν εχει καμια μυρωδια.

Αν ξερει καποιος να μας προτεινει καποιο καλο.....

Γιατί δεν αγοράζετε θερμός μεταλλικά (ινοξ) ή με μεταλλικό εξωτερικό και γυάλινο δοχείο εσωτερικά (αυτά είναι συνήθως λίγο μεγαλύτερα βέβαια) ?

Και τα δυο είδη μπορεί κανείς να τα βρει σε διάφορα μεγέθη σε καταστήματα με είδη camping :)

Γιατί δεν αγοράζετε θερμός μεταλλικά (ινοξ) ή με μεταλλικό εξωτερικό και γυάλινο δοχείο εσωτερικά (αυτά είναι συνήθως λίγο μεγαλύτερα βέβαια) ?

Και τα δυο είδη μπορεί κανείς να τα βρει σε διάφορα μεγέθη σε καταστήματα με είδη camping :)

Και τα τρεια που εχω,ειναι εξωτερικα μεταλλικο και εσωτερικα γυαλινο δοχειο.Αλλα το καπακι που "σφραγιζει" εχει πλαστικο γυρω γυρω.Αυτο μυριζει τοσο πολυ που η μυρωδια,φτανει και μεσα στο εσωτερικο δοχειο.

Και τα τρεια που εχω,ειναι εξωτερικα μεταλλικο και εσωτερικα γυαλινο δοχειο.Αλλα το καπακι που "σφραγιζει" εχει πλαστικο γυρω γυρω.Αυτο μυριζει τοσο πολυ που η μυρωδια,φτανει και μεσα στο εσωτερικο δοχειο.

Ώχου ναι...αυτό το είχα ξεχάσει...το είχα πάθει και εγώ με ένα κακής (όπως αποδείχθηκε) ποιότητας θερμός.:-(

Διαφημίσεις

αυτό ακριβώς! βρώμα και δυσοδία. Η φίλη μου είχε το ίδιο θερμός, εγώ δεν δίνω του παιδιού να πιεί από αυτό, προτιμώ να ζητήσω να μου βράσουν νερό στην καφετέρια και να το βουτήξω σε παγοθήκη :lol:

Πήρα τέλειο θερμουδάκι chicco!

Πανάκριβο αλλά υπέροχο!

Παιρνει και το μπιμπερόμέσα!

Δεν 'ηξερα αν θα βρώ στο νησί και είχα σαλτάρει, λέω καλά καταδικασμένη να ταίζω το παιδί σε σπίτι θα είμαι?

Μια χαρά!

Εχω και τσαντάκι για διατήρηση μητρικού γάλακτος και σκεφτόμουν αν δεν έβρισκα θερμός να το έβαζα εκεί, αλλά με ρίσκο! Τώρα τέλεια!

ΠΕΤΑ ΤΟ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!Πετρελαιο πινει το παιδι σου γιατι ειναι πλαστικα πολυ κατωτερη ςποιοτητας απο το προβλεπομενο...μολις ερχεται πολυ ζεστο η κρυο περιεχομενο σε επαφη με αυτα τα πλαστικα βγαζουν τσ συστατικα του πετρελαιου..........

εχει καποια σχετικα ακριβα θερμος αλλα μην παιζεις με αυτα...και να ξερεις ουτε πλαστικο μπουκαλακι επιτρεπετε (αυτα του νερου)

προσεχε κοριτσι μου μας ταιζουν και ποτιζουν δηλητηρια..

καλα μην υπερβαλλουμε γιατι στο τελος θα κλειστουμε σε μια γυαλα ο καθενας...

εγω εχω θερμο απο τζαμπο,μου βγηκαν ενταξει(απο μυρωδιες)μπορει απλα να ετυχε η παρτιδα....

αν και τωρα που επιασαν οι ζεστες εχω διαπιστωσει οτι η μικρη προτιμα να το πινει σε θερμοκρασια δωματιου,οποτε γλιτωσαμε τα πολλα-πολλα....

Διαφημίσεις

Το ιδιο θεμα εχουμε ακομα εμεις (3,5 χρ) που ψαχναμε ενα θερμος για πινουμε απλα νερακι στην παιδικη χαρα-εχω πεταξει παρα πολλα θερμος, και καλης μαρκας. Και μεταλλικα, και πλαστικα, και γυαλινα (λογω καπακιου).

Τελικα πηρα το ποτηρακι της chicco με το καλαμακι μεσα, που ειναι τουλαχιστον BPA-free. Και παλι ομως βρωμαει.

• 2 weeks later...
Αν επιτρεπεται ποσο το πηρες?Και απο που?

σε νησί το πήρα από κατάστημα με είδη μπεμπέ. Είχα 50 ευρώ μαζί μου και πήρα αυτό και 2 πιπίλες των 4 ευρώ, κι ένα μουσαμά-πάνα. Εφυγε το 50ευρω αλλά δε θυμάμαι πόσο έκανε τί.

καλα μην υπερβαλλουμε γιατι στο τελος θα κλειστουμε σε μια γυαλα ο καθενας...

εγω εχω θερμο απο τζαμπο,μου βγηκαν ενταξει(απο μυρωδιες)μπορει απλα να ετυχε η παρτιδα....

αν και τωρα που επιασαν οι ζεστες εχω διαπιστωσει οτι η μικρη προτιμα να το πινει σε θερμοκρασια δωματιου,οποτε γλιτωσαμε τα πολλα-πολλα....

καμια υπερβολη δεν ειναι..σωστη ενημερωση για να μην ποτιζετε τα παιδια σας δηλητηρια και χημικα.ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ απο ξενα site για την αποθηκευση τροφιμων .