Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ.....

Recommended Posts

υ.γ. επίσης εμένα μου άρεσε πολύ μία φωτό που κυκλοφορεί στο fb όπου έχει αγκαλιασμένο ένα ζευγάρι πολυ ηλικιωμένο και γράφει η λεζάντα...

Όταν τους ρωτήσαμε πως κατάφεραν να είναι μαζί για 65 ολόκληρα χρόνια, η γυναίκα απάντησε

Γεννηθήκαμε σε μια εποχή που όταν κάτι δεν πήγαινε καλά το φτιάχναμε....δεν το πετάγαμε

ναι είναι υπέροχη η φώτο και η λεζάντα της!

Η εμπιστοσύνη όμως κερδίζεται Dalia, ή και χάνεται. Αραγε αυτό φτιάχνει?

Εγώ απέναντι του είμαι κάθετη, ότι δε θα συγχωρούσα την απιστία. Ομως αν γινόταν ίσως και να. Αυτός όμως φροντίζω να μη το μάθει ποτέ αυτό.

Επίσης μια κοπέλα είπε να μη το κάνουμε να φαίνεται απαγορευμένο, το ίδιο κάνω, έχω το στυλ "πήγαινε με όποια θες, δεν πρόκειται να σε διεκδικήσω, φεύγεις=φεύγω".

Πιστεύω ότι με τόσο έξαλη ζωή που έχει ζήσει δεν πρόκειται να με κερατώσει. Τουλάχιστο κι αυτός αυτό βάζει σαν επιχειρήμα, όταν του λέω πως και το κέρατο μες τη ζωή είναι, κι γω μπορεί, κι αυτός μπορεί, μου λεεί "όχι εγώ, τα έχω κάνει, τί να μου προσφέρουν, και να πάω με γκόμενα να κάνω τί, να φιλάω μετά τα παιδιά μου με το στόμα που τη φίλησα?"

Θεωρεί ότι όποιος απατά ακυρώνει την ίδια του την επιλογή, το σύντροφο του.

Δεν ξέρω, με προβληματίζει πολύ το θέμα κέρατο και στεναχωρήθηκα πολύ με την momitsi και αυτό που συνέβη, αλλά δεν είμαι σίγουρη ποιά είναι η σωστή λύση.

momitsi είπες χάθηκε η εμπιστοσύνη, μπορείς να συνεχίσεις έτσι? :confused:

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Κορίτσια εγώ μιλαω με τα δεδομενα που μας εδοσε η momitsi και με τη σιγουρια του χρονου που γιατρευει. Επίσης μη σας φαινεται απιθανο ο αντρας της να ξανακερδισει την εμπιστοσυνη της εφοσον φυσικα το θελουν και οι δύο.

rQGhp3.png

αχ κοριτσαρες μου ολα εχουν περασει απο το μυαλο μου....ναι τον αγαπαω,ναι δειχνει προθυμος να σωσει το γαμο,προσπαθει αρκετα αλλα παντα θα υπαρχει ενα αλλα και ενα γιατι......το μονο ευκολο ηταν να σηκωθω και να φυγω,το δυσκολο ειναι τωρα,ναι σιγουρα θα βασανιζομαι ισως και για παντα,ναι δεν μου αξιζει,ισως τελικα να ηταν λαθος η δευτερη ευκαιρια αλλα πρεπει να εξαντλησω ολα τα περιθωρια και τα δικα μου ισως και αν.....και να εχω ΕΓΩ την συνηδειση μου καθαρη οτι εξαντλησα ολα τα ορια για να σωθει ο γαμος.τους ορους μου τους εθεσα,εβαλα τον εαυτο μου σε προταιρεοτητα για να ειμαι καλα εγω και τα παιδια μου...εχω τις κεραιες μου παντα ανοιχτες....περιμενω και τις συναντησεις με τον ψυχολογο και ελπιζω στο καλυτερο...σας ευχαριστω ολες σας και θα σας κρατω ενημερες για οποια εξελιξη...παντως να δωσω μια συμβουλη και γω...ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ,αυτο με οδηγησε,αυτο λειτουργησε....ΑΥΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

και γω ημουν απολυτη στο θεμα της απιστιας και να που ειμαι.....και η αληθεια ειναι οτι συμφωνω με ολες σας...παρολογο??????αλλα οπως ειπα και πριν πρεπει να ειμαι εγω 100% σιγουρη οτι εξαντλησα ολα τα αν μου.....η εμπιστοσυνη αν θα ξανακερδιθει ειναι στο δικο του χερι,τωρα ειναι ακομα νωρις.....

Συμφωνώ με no doubt και kopela!

Dalia το θέμα δεν είναι αν αγαπάει η κερατωμένη τον σύζυγο...Φυσικά και τον αγαπάει, δεν έκανε η ίδια τη λαδιά, ο άλλος την έκανε!Το καίριο ερώτημα είναι αν την αγαπάει αυτός...Ένας άνθρωπος όμως που το προσχεδιάζει, δηλαδή δεν ήταν σε ένα μπαρ, είχε πιει πολύ και του κόλλησε μια σεξοβόμβα και παρασύρθηκε (εγκεφαλικό θα μου έρθει αλλά τέσπα :-D ) αλλά βλεφαριάζει τη συνάδελφο, αλληλοζαχαρώνονται και φτάνουν στο σημείο να έρθουν σε επαφή και αυτός δεν λογαριάζει ούτε τη γυναίκα του ούτε τα παιδιά του, τότε δεν μου βγάζει αγάπη (δεύτερο εγκεφαλικό, ούτε να τα σκεφτώ δεν μπορώ :rolleyes: )...

Αν, λέω αν, βάζουμε την αγάπη μαζί με τις έννοιες σεβασμός, εμπιστοσύνη, πίστη, αφοσίωση και ειλικρίνεια τότε λυπάμαι ο κάθε άπιστος άντρας απλώς δεν αγαπάει. Αν πάλι βάζουμε την αγάπη μαζί με το ''έλα μωρέ, έχει ωραίο στήθος, δεν γίνεται να μην πάω μαζί της κι ας έχω γυναίκα και παιδιά'', τότε ναι αγαπάει ο άπιστος!

Εγώ σε κάτι τέτοια συμφωνώ μονίμως με το Χριστινάκι...και ειλικρινά ξαναδιάβασα πάλι από την αρχή το θέμα αλλά αυτή τη μεταμέλεια του συζύγου δεν μπορώ να την εντοπίσω...βέβαια, μπορεί η momitsi να παραλείπει κάποια πραγματάκια που εκείνη να την έπεισαν και δε θέλω να θίγω έναν άνθρωπο έτσι απλά αλλά το να μου πει ο άντρας μου ότι η γκόμενα του θύμισε την πρώην του...μόνο σαν μεταμέλεια δεν μου ακούγεται! Να μου πει ότι είναι ένας τραγικά ηλίθιος τρόμπας που απλά έχει ανασφάλειες που δε θα κάλυπτε ούτε η Ζιζέλ..να το πιστέψω (το να το συγχωρήσω είναι άλλο...:rolleyes:). Αλλά να μου αναφέρεις και την πρώην!!! Δηλαδή πόσα χτυπήματα να αντέξω η γυναίκα πριν το πάθω το εγκεφαλικό;:lol: Δηλαδή τι; Αν ερχόταν η πρώην πρόθυμη θα την απαύτωνες κι αυτήν; Μιλάμε για θράσος, όχι απλά επιπολαιότητα.

Και επιπλέον, σόρρυ κιόλας αλλά αδυνατώ να δω το χωρισμό ως την 'εύκολη λύση' όπως υποστηρίζεται ότι είναι...εύκολος ο χωρισμός, ειδικά με παιδιά; Και κυρίως όταν σκέφτεσαι ότι όλα αυτά γίνανε για ένα πήδημα...

Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Ο γάμος σας πώς ήταν πριν αυτό το σκηνικό;

8OgYp3.png

αχ βρε μαρακι για αυτο ζητησα να δουμε ψυχολογο γιατι αυτα που μου ειπε με εχουν μπερδεψει ακομα περισσοτερο.και δεν μπορω να καταλαβω το μαμημενο το γιατι.απλα σκεφτομαι...του προτεινα στις αρχες τοσες φορες να το διαλυσουμε μεσα στον γαμο κατι σαν συγκατοικοι,να μοιραζομαστε τα εξοδα,τις διαφορες υποχρεωσεις μας και ολα τα σχετικα αλλα επιμενει οτι με αγαπαει και οτι θελει να σωσει τον γαμο,οτι ηταν βλακεια,οτι δεν το σκεφτηκε και αλλα τετοια.του ειπα δεν θελω να μεινει στο γαμο γιατι εχω στοιχεια που αποδεικνυουν την ενοχη του ,ουτε γιατι εχουμε δυο παιδια,θελω να μεινει γιατι θελει αυτος.του εδωσα χρονο να το σκεφτει και επειμενει.ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ.αυτο με κραταει πισω και λεω ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,τοσο χωρο του δινω,τοσο θεατρο?ναι εχει πει αρλουμπες και την μια βλακεια πισω απο την αλλη που με πληγωσαν κι αλλο αλλα απο την αλλη βολευτηκε τοσο πολυ με εμενα?αφου του εδωσα τοσες εναλλακτικες?βολικες ειδικα για τους αντρες στυλ και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο,χωρις ρισκα.δεν τον δικαιολογω,ουτε την αποφαση μου απλα και γω προσπαθω να καταλαβω.ο γαμος πριν ηταν οπως ολοι οι γαμοι με τα θεματακια και τα προβληματα τις καθημερινοτητας.του ειπα αν ειναι να χωρισουμε τωρα που υπαρχει ακομα αγαπη τουλαχιστον απο εμενα και αυτη να μεινει για τα παιδια μας, να μην χωρισουμε οταν μισει ο ενας τον αλλον....επιμενει οτι με αγαπαει.ναι και γω το σκεφτηκα...γιατι κυριε αφου με αγαπας πηγες με αλλη?δεν νομιζω να παρω απαντηση,τουλαχιστον οχι μια αληθινη.μερικη αμνησια γινετε να παθω????

Διαφημίσεις

του θύμιζε την πρώην του? Αυτό μου είχε διαφύγει. Κορίτσι μου γιατί δεν τον βάζεις κάτω να μιλήσετε, ελά δω κύριε (πες του). Κάτσε κάτω κι αν θες να σώσεις τον γάμο μας μίλα. Κάντον να στα πεί.

Αν δεν πετύχει καμμιά προσπάθεια σου μπορείς να τον εκνευρίσεις σε σημείο αηδίας, να του γίνεις κολτσίδα, και κάποια στιγμή θα τα πεί.

Οταν καταλάβει πως όσο καιρός κι αν περάσει εσύ θα αναμασάς τα ίδια και τα ίδια, θα μένεις με απορίες περιμένοντας απαντήσεις, τότε ή θα στις δώσει ή αν δεν τις έχει, θα ψάξει να τις βρεί. Και τα δύο οφέλιμα πάντως είναι!

ο ψυχολόγος είπες είναι φίλος ή δεν το έπιασα καλά? Καλό θα ήταν να πάτε σε ένα άγνωστο.

Καλη μου διαβαζωντας συνεχως τα ποστ σου εχω καταλαβει οτι τελικα μεσα σου εχεις παρει την αποφαση και εχεις κατασταλαξει. ΘΕΛΕΙΣ να συνεχισεις τον γαμο σου, και ΘΕΛΕΙΣ να ξαναγινετε παλι οπως πριν με τον αντρα σου. Οποτε τι βασανιζεσαι και μπερδευεις συνεχως τον ευατο σου? Γιατι γραφεις εφοσον εισαι σιγουρη για την αποφαση σου? Τι περιμενεις να ακουσεις απο τριτους. Ακουσες πολλες γνωμες .Εσυ ομως εχεις παρει την αποφαση σου και καλως εχεις κανει. Μεινε σε αυτην και παλεψε για τον γαμο σου αφου το θες. Σταματα ομως να επιτρεπεις στον ευατο σου να βασανιζεται σε αν, γιατι, μηπως , δεν, αφου..... Βαλε μια οριστικη τελεια και παθε μερικη αναμνησια. Αφου ξερεις τι πρεπει να κανεις καντο και ασε τις γνωμες τις δικες μας...

ΥΓ: Καλοπροαιρετα στα γραφω γιατι ειπαμε εδω μεσα ο γραπτος λογος ακουγεται καπως καποιες φορες...;)

Σταματα ομως να επιτρεπεις στον ευατο σου να βασανιζεται σε αν, γιατι, μηπως , δεν, αφου..... Βαλε μια οριστικη τελεια και παθε μερικη αναμνησια. Αφου ξερεις τι πρεπει να κανεις καντο και ασε τις γνωμες τις δικες μας...

ΥΓ: Καλοπροαιρετα στα γραφω γιατι ειπαμε εδω μεσα ο γραπτος λογος ακουγεται καπως καποιες φορες...;)

Σωτηρία μου η momitsi και η κάθε momitsi σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πρέπει να βασανίζει τον εαυτό της και εν προκειμένω πολύ καλώς έκανε που αποφάσισε να προσπαθήσει για αυτό τον γάμο και ακολούθησε το ένστικτο της.Όμως όχι, να μην πάθει αμνησία ούτε μερική ούτε ολική. Το πρόβλημα δεν λύνεται όταν σκεπάζεται αλλά όταν αντιμετωπίζεται, ανακαλείται και ζει. Για όσο διάστημα χρειαστεί -όχι για πάντα εννοείται-να το έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της ακριβώς για να μην ξαναπληγωθεί.Στη θέση της μετά τις συνεδρίες σε ψυχολόγο, εγώ θα επαιρνα τα παιδιά και θα έφευγα ένα μήνα διακοπές χωρίς καμία επαφή μαζί του ώστε να συνειδητοποιήσει ο καθένας τί θέλει από τη σχέση αυτή αν τη θέλει πραγματικά και πώς μπορεί να τη σώσει διότι και ο ψυχολόγος βοηθάει μόνο όταν ο "ασθενής" είναι δεκτικός και αναγνωρίζει το πρόβλημα.Ίσως λοιπόν αν μείνει μόνος του και σκεφτεί ή ακόμη περισσότερο του λείψει αυτό που είχε, να καταλάβει τί έκανε.

Σωτηρία μου η momitsi και η κάθε momitsi σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πρέπει να βασανίζει τον εαυτό της και εν προκειμένω πολύ καλώς έκανε που αποφάσισε να προσπαθήσει για αυτό τον γάμο και ακολούθησε το ένστικτο της.Όμως όχι, να μην πάθει αμνησία ούτε μερική ούτε ολική. Το πρόβλημα δεν λύνεται όταν σκεπάζεται αλλά όταν αντιμετωπίζεται, ανακαλείται και ζει. Για όσο διάστημα χρειαστεί -όχι για πάντα εννοείται-να το έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της ακριβώς για να μην ξαναπληγωθεί.Στη θέση της μετά τις συνεδρίες σε ψυχολόγο, εγώ θα επαιρνα τα παιδιά και θα έφευγα ένα μήνα διακοπές χωρίς καμία επαφή μαζί του ώστε να συνειδητοποιήσει ο καθένας τί θέλει από τη σχέση αυτή αν τη θέλει πραγματικά και πώς μπορεί να τη σώσει διότι και ο ψυχολόγος βοηθάει μόνο όταν ο "ασθενής" είναι δεκτικός και αναγνωρίζει το πρόβλημα.Ίσως λοιπόν αν μείνει μόνος του και σκεφτεί ή ακόμη περισσότερο του λείψει αυτό που είχε, να καταλάβει τί έκανε.

τι να πω .... εχεις δικιο και εσυ σε αυτα που γραφεις μονο η ιδια πρεπει να αποφασισει τι θα κανει

Διαφημίσεις

Δεν εχω διαβασει ολες τις απαντησεις...θα σου πω απλα τι πιστευω διαβαζοντας το πρωτο σου ποστ.

Αρχικα να πω οτι μια ζωη ημουν και ειμαι δλδ αντιθετη στην απιστια υπο την εννοια οτι δεν νομιζω να αντεχα να συγχωρησω τετοιο πραγμα...δεν νομιζω καν να ηθελα.Αλλα...αυτη τη στιγμη οντας μαμα...ξερω οτι στη θεση σου θα προσπαθουσα κι εγω να εξαντλησω ολα τα περιθωρια.

Νομιζω οτι οτι και να πει εκεινος...το θεμα ειναι και λιγο δικο σου.Τα γιατι δε θα βρουν απαντηση...πιστεψε με.Ο χρονος ομως και η δικη σου θεληση μπορουν να τα θαψουν καπου βαθια μεσα σου ωστε να σταματησουν να σε βασανιζουν.Επισης καθοριστικο θεωρω οτ γεγονος οτι δουλευουν ακομα μαζι...αυτο σε τσακιζει κι εκει καλη μου πρεπει να βρεθει λυση αμεσα.Αν ηξερες πως δε τη βλεπει ειμαι σιγουρη θα ησουν καλυτερη...γιατι οσο ξερεις πως ειναι μαζι καθε μερα ια σε τρωει μεσα σου η αμφιβολια...θα φοβασαι κι ετσι δε θα εχεις την ηρεμια να ασχοληθεις με το να καταλαγιαζεις τα γιατι που εχεις μεσα σου.

Δυσκολες εποχες για να φηνει κανεις τη δουλεια του αλλα καπως πρεπει να βρεθει λυση πανω σε αυτο το θεμα.Ζητα του να το διευθρτησει με καποιο τροπο...ειμαι σιγουρη θα βοηθησει αυτο και τους δυο σας.

momitsi εσύ τη γνωρίζεις προσωπικά τη συνάδελφο;Έχετε βγει μαζί της, την έχεις τραπεζώσει, τι;Έχεις σκεφτεί να της μιλήσεις;

Επίσης σχετικά με τις εναλλακτικές που είπες ότι του έδωσες: σαφώς και θα έλεγε όχι σε ένα λευκό γάμο, πολύ απλά για να μην τον κερατώσεις και εσύ...Αυτός το έκανε ούτως ή άλλως, και τώρα ξέρει και πώς να κρυφτεί για το μέλλον για να μην τον πάρεις χαμπάρι (κινητό, λεφτά, αυτά είναι λάθη αρχάριου) αν θελήσει να το ξανακάνει...Αλλά δεν θέλει να πας κι εσύ με άλλον...

Αλήθεια έχεις σκεφτεί να πατσίσεις;Να βρεις κι εσύ έναν, και να του πεις μετά ''ήθελα να δω πώς είναι το παράνομο'';Θα το δεχόταν;

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

momitsi εσύ τη γνωρίζεις προσωπικά τη συνάδελφο;Έχετε βγει μαζί της, την έχεις τραπεζώσει, τι;Έχεις σκεφτεί να της μιλήσεις;

Εκτός κι αν είχε τύχει στο παρελθόν και πριν τα σκηνικά εγώ ούτε που θα το σκεφτόμουν ποτέ να υποβάλω τον εαυτό μου σε μια τέτοια φρικιαστική εμπειρία! Να βλέπω και τα μούτρα της; Να της ζητήσω τα ρέστα; Τι; Να πλακωθούμε για χάρη του 'Σάκη'; Μη χ@σω που θα της δώσω και αξία...

Επίσης σχετικά με τις εναλλακτικές που είπες ότι του έδωσες: σαφώς και θα έλεγε όχι σε ένα λευκό γάμο, πολύ απλά για να μην τον κερατώσεις και εσύ...Αυτός το έκανε ούτως ή άλλως, και τώρα ξέρει και πώς να κρυφτεί για το μέλλον για να μην τον πάρεις χαμπάρι (κινητό, λεφτά, αυτά είναι λάθη αρχάριου) αν θελήσει να το ξανακάνει...Αλλά δεν θέλει να πας κι εσύ με άλλον...

Κι εγώ το πιστεύω αυτό.

Αλήθεια έχεις σκεφτεί να πατσίσεις;Να βρεις κι εσύ έναν, και να του πεις μετά ''ήθελα να δω πώς είναι το παράνομο'';Θα το δεχόταν;

Έλα ρε συ... Τι νόημα θα έχει στην τελική; Αν είναι μια ξεφτίλα αυτό που έκανε εκείνος, το να πάει η κοπέλα με κάποιον ΕΠΙΤΗΔΕΣ είναι εκατό για μένα. Άσε που θέλει να σώσει το γάμο της, όχι να τον αποτελειώσει εντελώς!

8OgYp3.png

κοριτσια μου απο την αρχη λεω οτι εχω παρει την αποφαση μου και ειπα οτι κανω μια καταθεση ψυχης,να μαθω και την δικη σας αποψη και αν εχει τυχη παρομοια περιπτωση....δεν θελω να σας κουραζω.οτι ειμαι λιγο μπουρδουκλωμενη αυτο ειναι αληθεια και ποιος ποια δεν θα ηταν.

ναι την κυρια την ξερω αλλα τυπικα,εννοειται οτι τα ακουσε και αυτη γιατι εχει και αυτη μεριδιο ευθυνης οχι οσο ο δικος μου αλλα εχει...αλλο θεμα το τσουλι και δεν ασχολουμε.

οσο για να πατσισω τωρα πλεον ειλικρινα αν μου τυχει θα το κανω οχι ομως για να εκδικηθω αν το νιωσω θα το κανω,δεν το κυνηγαω αλλα οταν ειχα ευκαιρια δεν το εκανα,τωρα πλεον νομιζω πως θα το εκανα.ισως καπου βαθια μεσα μου θελω να νιωσει και αυτος πως ενιωσα και νιωθω εγω.

Η εμπιστοσύνη όμως κερδίζεται Dalia, ή και χάνεται. Αραγε αυτό φτιάχνει?

:confused:

Nαι έτσι είναι η εμπιστοσύνη και κερδίζεται και χάνεται αλλά η δική μου πείρα λέει ότι φτιάχνεται ;)

κοριτσια μου απο την αρχη λεω οτι εχω παρει την αποφαση μου .

ακριβώς αυτό κατάλαβα και'γω και λέω ότι μιλάω με συγκεκριμένα δεδομένα...ένα δεδομένο ήταν το παραπάνω...

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Εκτός κι αν είχε τύχει στο παρελθόν και πριν τα σκηνικά εγώ ούτε που θα το σκεφτόμουν ποτέ να υποβάλω τον εαυτό μου σε μια τέτοια φρικιαστική εμπειρία! Να βλέπω και τα μούτρα της; Να της ζητήσω τα ρέστα; Τι; Να πλακωθούμε για χάρη του 'Σάκη'; Μη χ@σω που θα της δώσω και αξία...

Κι εγώ το πιστεύω αυτό.

Έλα ρε συ... Τι νόημα θα έχει στην τελική; Αν είναι μια ξεφτίλα αυτό που έκανε εκείνος, το να πάει η κοπέλα με κάποιον ΕΠΙΤΗΔΕΣ είναι εκατό για μένα. Άσε που θέλει να σώσει το γάμο της, όχι να τον αποτελειώσει εντελώς!

Συμφωνώ αλλά αν διαβάσεις παρακάτω να που το έκανε, της μίλησε...Καλώς ή κακώς δεν έχει σημασία...

Δεν λέω ότι θα είχε νόημα, ήθελα να δω πώς σκέφτεται ο άντρας της...Τώρα για το αν σώζεται ο γάμος με το να δέχεσαι το κέρατο διατηρώ τις επιφυλάξεις μου...Δεν έχω ακούσει ούτε μία περίπτωση που να μην ξαναέγινε και που να ήταν η γυναίκα ευτυχισμένη μετά...

κοριτσια μου απο την αρχη λεω οτι εχω παρει την αποφαση μου και ειπα οτι κανω μια καταθεση ψυχης,να μαθω και την δικη σας αποψη και αν εχει τυχη παρομοια περιπτωση....δεν θελω να σας κουραζω.οτι ειμαι λιγο μπουρδουκλωμενη αυτο ειναι αληθεια και ποιος ποια δεν θα ηταν.

ναι την κυρια την ξερω αλλα τυπικα,εννοειται οτι τα ακουσε και αυτη γιατι εχει και αυτη μεριδιο ευθυνης οχι οσο ο δικος μου αλλα εχει...αλλο θεμα το τσουλι και δεν ασχολουμε.

οσο για να πατσισω τωρα πλεον ειλικρινα αν μου τυχει θα το κανω οχι ομως για να εκδικηθω αν το νιωσω θα το κανω,δεν το κυνηγαω αλλα οταν ειχα ευκαιρια δεν το εκανα,τωρα πλεον νομιζω πως θα το εκανα.ισως καπου βαθια μεσα μου θελω να νιωσει και αυτος πως ενιωσα και νιωθω εγω.

Κούκλα μου σου εύχομαι να λύσετε τα θέματα σας και να πάτε παρακάτω...Απλώς σκέψου λίγο και την ευτυχία σου, γιατί τι να το κάνεις να έχεις σώσει το γάμο σου και αυτό να σε τρώει μέρα νύχτα...

Δεν έχω ακούσει ούτε μία περίπτωση που να μην ξαναέγινε και που να ήταν η γυναίκα ευτυχισμένη μετά...

το ότι δεν έχεις ακούσει εσύ δεν σημαίνει κάτι όμως;)

εγώ γνωρίζω περίπτωση που μάλιστα είναι πολύ κοντά μου το ζευγάρι και όχι μόνο δεν ξανάγινε αλλά είναι και πολύ καλύτερα από πριν...

Εννοείται ότι πέρασαν δύσκολη περίοδο και εννοείται ότι χρειάστηκε τεράστια προσπάθεια.

rQGhp3.png

• 1 month later...

κερατο εχω φαει απο την προηγουμενη σχεση μου, και μαλιστα ο τυπος με κερατωσε με τη φιλη μου την οποια διατυμπανουσε οτι δε χωνευε. για μενα ειχαν και οι δυο μεριδιο ευθυνης οποτε τους εκοψα και τους δυο μαχαιρι.

στη φαση που ειμαι τωρα δε θα μπορουσα να το συγχωρησω με τιποτα ομως. και δεν μπορω να καταλαβω δικαιολογιες. οσο κουκλαρα και να ηταν η αλλη οσο και να του κολλαγε δεν υφιστατε παρασυρθηκε. μιλαμε για τον αντρα μου που ειναι 35 χρ δεν ειναι εφηβος πανω στις ορμες του. γι αυτο και δεν μπορεσα να καταλαβω ποτε τη λογικη "αντρας ειναι" ή "ο αντρας θα το κανει αλλα θα γυρισει σπιτι του". οχι δε θελω εναν αντρα που θα το εχει διπορτο επειδη ετσι τον βολευει και χαιρει την αποδοχη της κοινωνιας.

εχουν δει πολλα τα ματια μου και δε μπορω να παραμυθιαζομαι. και ναι οι περισσοτεροι απιστοι το ξανακανουν, απλα ειναι πιο προσεκτικοι.

αν παντως ειστε και οι δυο διατεθιμενοι να το ξεχασετε και να προχωρησετε να ξερεις οτι θα σου ειναι πολυ δυσκολο γιατι καθε φορα που θα αργει στη δουλεια, καθε φορα που θα βγαινει μονος, καθε φορα που θα τον παιρνεις και δε θα το σηκωνει θα σκεφτεσαι οτι παλι μπορει να το ξανακανει και θα σε τρωει αυτο το σαρακι μια ζωη

Τι είναι αυτό που τελικά σε κάνει να χωρίζεις σε τέτοιες περιπτώσεις?

Ένα κέρατο της μιας βραδιάς?

Κέρατο - σχέση?

Ανικανότητα διαχείρισης κέρατου?

Εγωισμός απατημένου?

Κοροιδία δράστη?

Έλλειψη εμπιστοσύνης?

Γκρεμισμα απο ροζ συννεφάκι του τέλειου γάμου?

..................................................................

Αυτό που σε κάνει να χωρίζεις τελικά....είναι το μετέπειτα ψέμμα...η ψεύτικη δλδ μετάνοια και προσπάθεια να φτιάξει ότι χάλασε, που φτάνει στο σημείο να το καταστρέψει τελείως.

Γι αυτό και τέτοιες αποφάσεις δεν ειναι μονόδρομος....

ΝΑΙ υπάρχουν ζευγάρια που χωρίς ψευτιές κατάφεραν και έμειναν μαζί γιατί το ήθελαν το προσπάθησαν και το δούλεψαν μαζί για πολλά χρόνια.....χωρίς να το μετανιώσουν ούτε ένα λεπτό....

ΝΑΙ υπάρχουν ζευγάρια που τους πήρε μπάλα η ψευτιά και είτε έμειναν σε ένα γάμο χωρις χαρά, είτε χώρισαν

Ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση σου, "ισιωσε" τις πλάτες σου, πηγαίνετε σε ειδικό για βοήθεια, ξεκαθάρισε μέσα σου τι εσύ θέλεις και συζήτησε το με τον άντρα σου όχι για το συγκεκριμένο "άτυχο" συμβάν αλλά για την εν γένει κοινή σας ζωή.....

Από καρδιάς σου εύχομαι τα καλύτερα....

Η Αγάπη ρωτά τη Φιλία :

"τι κάνεις εκεί ανόητη?"

και η Φιλία της απαντά:

"Κάνω να γελούν αυτούς που εσύ κάνεις να δακρύζουν"..

Τι είναι αυτό που τελικά σε κάνει να χωρίζεις σε τέτοιες περιπτώσεις?

Ένα κέρατο της μιας βραδιάς?

Κέρατο - σχέση?

Ανικανότητα διαχείρισης κέρατου?

Εγωισμός απατημένου?

Κοροιδία δράστη?

Έλλειψη εμπιστοσύνης?

Γκρεμισμα απο ροζ συννεφάκι του τέλειου γάμου?

..................................................................

αμα σπασει το γυαλι, μετα δυσκολα.

• 1 month later...

καλημερα κοριτσια εχουν περασει ηδη 7 μηνες απο τοτε...τα πραγματα πανε πολυ καλα σε σημειο που αναρωτιεμαι επρεπε να γινουν ολα αυτα?το δικο μου μυαλο εχει καθαρισει και βλεπω πιο καθαρα.εβαλα πισω τα γιατι γιατι και απαντηση να παρω δεν θα ειναι ποτε ικανοποιητικη.το οτι ξεκινησα και δουλεια νομιζω με βοηθησε γιατι το μυαλο μου δεν ειναι συνεχεια εκει.επισης το γεγονος οτι εφυγε απο την δουλεια του για να μην δουλευουν πλεον μαζι του εδωσε αρκετα μπονους.θελω να πιστευω και ελπιζω οτι δεν θα ξαναγινει,οτι ειναι η εξαιρεση του κανονα.οι δαιμονες εχουν φυγει και πιστευω οτι τελικα ο χρονος και η συμπεριφορα του με βοηθαει.εχω σκληρηνει ομως πια και ειμαι προετοιμασμενη παντα για ολα,η εμπιστοσυνη δεν νομιζω να ξανακερδιθει ποτε αλλα ποια σχεση ειναι τελεια?παρο ολο που βιαστηκα να αντιδρασω νομιζω οτι επραξα τελικα σωστα,ετσι φαινεται τουλαχιστον.γιατι μπορει να ειχαν τελειωσει ολα τωρα και ναι θα μιλησω εγωιστικα δεν θα χαρισω την οικογενεια μου σε καμια τουλσα....θα σας κραταω ενημερες για τις εξελιξεις!

καλημερα κοριτσια εχουν περασει ηδη 7 μηνες απο τοτε...τα πραγματα πανε πολυ καλα σε σημειο που αναρωτιεμαι επρεπε να γινουν ολα αυτα?το δικο μου μυαλο εχει καθαρισει και βλεπω πιο καθαρα.εβαλα πισω τα γιατι γιατι και απαντηση να παρω δεν θα ειναι ποτε ικανοποιητικη.το οτι ξεκινησα και δουλεια νομιζω με βοηθησε γιατι το μυαλο μου δεν ειναι συνεχεια εκει.επισης το γεγονος οτι εφυγε απο την δουλεια του για να μην δουλευουν πλεον μαζι του εδωσε αρκετα μπονους.θελω να πιστευω και ελπιζω οτι δεν θα ξαναγινει,οτι ειναι η εξαιρεση του κανονα.οι δαιμονες εχουν φυγει και πιστευω οτι τελικα ο χρονος και η συμπεριφορα του με βοηθαει.εχω σκληρηνει ομως πια και ειμαι προετοιμασμενη παντα για ολα,η εμπιστοσυνη δεν νομιζω να ξανακερδιθει ποτε αλλα ποια σχεση ειναι τελεια?παρο ολο που βιαστηκα να αντιδρασω νομιζω οτι επραξα τελικα σωστα,ετσι φαινεται τουλαχιστον.γιατι μπορει να ειχαν τελειωσει ολα τωρα και ναι θα μιλησω εγωιστικα δεν θα χαρισω την οικογενεια μου σε καμια τουλσα....θα σας κραταω ενημερες για τις εξελιξεις!

Συγχαρητηρια και στους δυο σας για το οτι η σχεση σας ειναι δυνατη και συνεχιζετε μαζι να βοηθατε ο ενας τον αλλον σαν οικογενεια. Επραξες σωστα αυτο ειναι το μονο σιγουρο και βγηκες πιο δυνατος ανθρωπος απο αυτην την ιστορια, και ο γαμος σας θα ειναι πιο δυνατος, πιο σιγουρος απο δω και περα (ναι, φαινεται παραδοξο) γιατι αποφασισατε να φτιαξετε κατι που χαλασε προς στιγμην και οχι να το πεταξετε. Στον ερωτα δινεις εξετασεις καθε μερα και στον γαμο καθε ωρα. Δεν μπορεις να αφησεις τιποτα για δεδομενο, θελει να παλευεις και να συζητας τα παντα. Καθε ευτυχια απο εδω και περα σας ευχομαι!