Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΘΕΟΜΗΤΩΡ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΣΑΡΙΔΗΣ

Recommended Posts

καλησπερα,τον σεπτεβρη θα γεννησω στην ιδιωτικη κλινικη θεομητωρ του τσαριδη στην κοζανη,απο τον τσαριδη ειμαι πολυ ευχαριστημενη,αλλα θα ηθελα να μου πειτε αν καποια κοπελα απο εδω μεσα προσφατα ειχε γεννησει ποσα πληρωσε,αν εμεινε ευχαριστημενη με το προσωπικο??

ευχαριστω εκ των προτερων!!!:|

Διαφημίσεις

Με το καλο να γεννησεις! Προσωπικη εμπειρια δεν εχω, μα τον Γεναρη γεννησε εκει η κουνιαδα μου. Απο τον γιατρο δεν εχει παραπονο, μα η κλινικη για τα χρηματα που εδωσε ειπε οτι δεν αξιζε... η ιδια ειπε οτι στο δευτερο με το καλο θα ερθει θεσσαλονικη...τι να σου πω, λιγες μερες ειναι μα με τετοια κριση καλο ειναι οτι πληρωνουμε να παιρνουμε. Ευτυχως που επεμενε πολυ στο θεμα του θηλασμου και τα καταφερε. Στα συν το οτι ειχε το μωρο μαζι συνεχεια...με το καλο!

• 1 year later...

δυστυχώς στην Κοζάνη η κλινική του Τσαρίδη έχει μονοπώλιο γιατί δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Γι'αυτό το λόγο έχει ψηλές τιμές και χάλια οι συνθήκες μέσα.Αν δε κάνω λάθος πρέπει να να είναι πιο ακριβό το κόστος της κλινικής για τοκετό ακόμα κι από την Αθήνα.Για τον Τσαρίδη δεν έχω ακούσει κάτι κακό,αλλά όλες οι κοπέλες από Κοζάνη που γνωρίζω έχουν γεννήσει με καισαρική άνευ λόγου και αιτίας.Μόνο μία ξέρω που γέννησε φυσιολογικά η οποία πήγε στην Πτολεμαΐδα κι έμεινα πολύ ευχαριστημένη.Ελπίζω να βοήθησα!

TBlYp3.png