Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

η χθεσινη μερα με τα μωρα μας πως ηταν;

Recommended Posts

τι θα λεγατε να γραφουμε εδω πως περασαν την χθεσινη μερα τα μωρακια

μας;δηλαδη κατι σαν καφε μωρων :lol:

-ηταν ηρεμα?

-ηταν ανυσηχα?

-εφαγαν καλα?

-κοιμηθηκαν καλα?

-και οτι αλλο θελουμε :D

εχτες 29/8/08 ο μικρουλης μου ξυπνησε 7.30 το πρωι ηταν καλα ειπιε το πρωινο του γαλατακι και αργοτερα εφαγε ολη την φουτοκρεμα του :D

ερηξε ενα υπνακο απο τις 12.30 - 14.00 και μετα καναμε το μεσημεριανο μας μπανακι δεν κοιμηθηκε καθολου και κοιμηθηκε ξανα στις 9.30 το βραδυ :shock: αλλα το καλυτερο κατα τις 12.00 εφαγε ξανα και μετα ξυπνησε 6.00 το πρωι ηταν η πρωτη φορα που συνεβει αυτο μετα απο 5 μηνες :P:P:P ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!

γενικα αν εξερεσεις το απογευμα ηταν μια ηρεμη μερα και ενα υπεροχο βραδυ για εμας :D

υ.γ αν υπαρχει το θεμα ας διαγραφει εψαξα και δεν βρηκα κατι

Διαφημίσεις

Ωραιο θεμα!!!!!!

Εχθες ο μικρος μου ξυπνησε κατα τις 7.30 ηπιαμε το γαλατακι μας και μετα παιξαμε μεχρι τις 10 που ξανακοιμηθηκε για μια ωριτσα...

Μετα ξυπνησε και ηταν λιγο γκρινιαρουλης φαγαμε την φρουτοκρεμα και μετα το μεσημεριανο με λιγα κλαμματα και μετα κατα τις 3.30 ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 5.00 μετα ξυπνησε παιξαμε καποια στιγμη μαλιστα ακουσε και ενα παιδακι απο διπλα που φωναζε και αρχισε να φωναζει δυνατα και αυτος και να μιλαει στην ακαταλαβιστικη γλωσσα του , στις 7.00 φαγαμε την απογευματινη κρεμουλα και στις 8.30 καναμε μπανακι και κοιμηθηκαμε, κατα τις 11.30 τον ξυπνησα να πιει το γαλα του καναμε αγαπουλιτσες και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 8.00 σημερα το πρωι, που ξυπνησε γκριναρουλης μαλλον βγαζει δοντακι το μωρο μου........

κοριτσια μου καλημερα!!!

εχτες 31/8/08 ο μικρος μου ηταν καλααααααααααααααααααα!!!!

το πρωι ξυπνησε στις 7.30 :D:D:D:D γαλατακι μετα φρουτα ολα παρακαλω :lol::lol: πεξαμε πηγαμε βολτουλα καναμε το μεσημεριανο μας μπανακι και κοιμηθηκαμε το απογευμα επισης μια χαρουλα ημασταν πηγαμε για λιγο σε μια γιορτη που ειχαμε αλλα κατα τις 9.30 νυσταξαμε και πηγαμε σπιτακι ηπιαμε το γαλα μας και κοιμηθηκαμε εως τις 7.30 το πρωι :shock: ναι το σοκ το επαθα σημερα τοσες ωρες χωρις να ξυπνησουμε :roll:

μετα μου λενε εμενα οτι το γαλα δεν παιζει σημασια αν βρω τον ανθρωπο που εφτιαξε το γαλατακι θα τον φυλησω σταυρωτα :lol::lol:

καλημερα κι απο μενα!!!!

κι εμεις χτες τα πηγαμε πολυ καλα!ξυπνησαμε 8:30 φαγαμε ολο το γαλατακι μας παιξαμε γελασαμε στης 11:30 ξαναφαγαμε και κατα της 12:00 τον πηρε ο υπνος ξυπνησε στης 3:00 ξαναεφαγε και στης 5:00 ξανακοιμηθηκε λιγο στης 6:00 εφαγε και πηγε μια βολτουλα με το μπαμπα για να κανει καμια δουλιτσα η μαμα.μετα καναμε μπανακι μαμ και υπνο!!!ηταν μια ησυχη μερα χωρις γκρινιες και κλαματα.

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τζούτζα μου ωραία ιδεά! Λοιπόν χτες η μικρή μου ξύπνησε γύρω στις 8.10 έφαγε κατά τις 8.30 και κοιμήθηκε πάλι μέχρι τις 10.30. Μετά ξύπνησε, παίξαμε, έπαιξε και με τη νονά της που είχε έρθει να τη δει και ξανακοιμήθηκε για λίγο 12-12.30. Μετά έφαγε ξανά και ξανακοιμήθηκε από τις 14.00 έως τις 16.30. Κάναμε το μπανάκι μας, ξαναφάγαμε και μετά πήγαμε για το εμβόλιο.Πλάνταε στο κλάμα η καημενούλα μου :( Κοιμήθηκε τελικά λίγο στο αμάξι και στις 9 έφαγε το βραδυνό της. Μέχρι τις 10.30 όμως είχε γκρίνια,στη αρχή λέγαμε πως θα ήταν από την αναστάτωση του εμβολίου,αλλά τελικά ήθελε λίγο ακόμα γαλατάκι(θαύμα!). Ετσι μετά κοιμήθηκε ήσυχη μέχρι τις 4.30 που την ξύπνησα για να φάει. Όλα πήγαν καλά...

DoUwp3.png

arma μου την ξυπνας για να τις δωσεις γαλατακι;

κακες συνηθειες :lol::lol::lol::lol:

αληθεια γιατι την ξυπνας; σου το ειπε ο γιατρος; εμενα μου εχει πει οταν θελει θα ξυπνησει οπως και ετσι :roll:

arma μου την ξυπνας για να τις δωσεις γαλατακι;

κακες συνηθειες :lol::lol::lol::lol:

αληθεια γιατι την ξυπνας; σου το ειπε ο γιατρος; εμενα μου εχει πει οταν θελει θα ξυπνησει οπως και ετσι :roll:

Ναι, μου έχει πει στις 7 ώρες να την ξυπνάω γιατί μέσα στη μέρα τρώει 5 γεύματα,οπότε εάν δεν την ξυπνήσω και το βράδυ θα τρώει ακόμα πιο λίγο.Εσένα σου είχε πει ο γιατρός να μην τον ξυπνάς και όταν ήταν 3 μηνών?(σαν τη δικιά μου?)

DoUwp3.png

arma μου πιστευω οτι ο γιατρος σου κανει τη ζωη δυσκολη. :?

λοιπον φαντασου οτι εμενα γεννηθηκε 2280 και μου ειχε πει οποτε θελει και οσο θελει ποτε δεν τον ξυπνησα ασχετα βεβαια που αυτος ξυπνουσε καθε 2 ωρες.

μου ειχε πει οτι οταν πεινασει θα ξυπνησει μονος του και να μην ανυσηχω μια δυο φορες που προσπαθησα να τον ταισω κοιμησμενο δεν το ηπιε :roll: αληθεια τη ποσοτητα πινει; γιατι εμενα οπως εχω ξαναπει δεν εχει πιει ποτε πανω απο 150 γραμμαρια.

ειναι καλη στο βαρος μεσα στις καμπυλες;

Καλημέρα! Λοιπόν τζουτζα μου άκου να δεις πως έχουν τα πράγματα. Θα τα περιγράψω σύντομα: Δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει, η μικρή μου 18 ημερών ανέβασε 39 πυρετό. Έμεινε σε θερμοκοιτίδα στο Παίδων 10 ημέρες(τραγικές στιγμές που παλεύω να ξεχάσω). Ήταν ευτυχώς μια απλή ίωση. Όταν βγήκαμε οι γιατροί εκεί μου είπαν να την ξυπνάω κάθε 3 ώρες για να τρώει αλλά η παιδίατρος μου, μου είπε κατηγορηματικά όχι, να την αφήνω να τρώει όποτε θέλει. Έτσι όταν βγήκε απ'το νοσοκομείο έτρωγε περίπου από μόνη της κάθε 3-4 ώρες. Το βράδυ όταν σταμάτησε να ξυπνάει στο 4ωρο την ξυπνούσα εγώ και η γιατρός πάλι μου είπε να μην την ξυπνάω παρά ΜΟΝΟ εάν έχουν περάσει 7 ώρες. Όταν την άφησα πρώτη φορά ξύπνησε μόνη της στις 6 ώρες αλλά σταδιακά κοιμόταν όλο και πιο πολύ και μέσα στη μέρα έτρωγε κάθε 4 ώρες.

Τρώει από 110-150(σπάνια βέβαια τα 150) και είναι λίγο πάνω στην καμπύλη του βάρους και αρκετά επάνω στου ύψους. Το θέμα είναι ότι εάν δεν την ξυπνήσω στο 7ωρο τα γεύματα θα βγαίνουν 4 μέσα στη μέρα οπότε είναι λίγο 4 γεύματα των 120 κατά μέσο όρο γραμμαρίων.

Πάντως κοιμισμένη δεν είναι ποτέ όταν την ταίζω το βράδυ και επίσης κοιμάται κατευθείαν μετά το φαγητό :D

Οπότε δεν μπορώ να πω ότι ταλαιπωρούμαι, θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα κάτι τέτοιο με τέτοιο παιδί που έχω :P

Αυτά λοιπόν με το φαγητό μας!

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

αχ μωρε το τετοια ταλαιπορια περαστε ε; ευχομαι ποτε στη ζωη σας να μην ξαναπερασατε ουτε απο εξω απο τα νοσοκομεια. :D

αν ειναι ετσι και τοσο καλο παιδακι ε δε σου ειναι κοπος φυσικα να της δινεις ενα γευμα το βραδυ :wink:

να την χαιρεσαι την κουκλα!!!!!

αληθεια θελεις να γινουμε συμπεθερες; :lol::lol::lol::lol:

Καλημερα κοριτσια!!!!!εχθες δεν προλαβα να γραψω γι'αυτο θα σας πω σημερα τα νεα μας τη Δευτερα πηγαμε σε παιδικο παρτυ περασαμε πολυ ωραια ο μικρος ηταν πολυ χαρουμενος βεβαια δεν επαιξε στα φουσκωτα αλλα κοιτουσε τα παντα γιατι ειχε πολυ εντονα χρωματα.εχθες ολα καλα το απογευμα τον ειχα μαζι μου στη δουλεια γιατι η μαμα μου ελειπε μονο που το απογευμα ο μικρος εφαγε 140 γρ μονοκοπανια με πολυ λαιμαργια και μετα το εβγαλε λετε να φταιει που εφαγε λαιμαργα;σας ετυχε ποτε εσας κατι τετοιο;

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Καλημέρα κι από μένα! Μπράβο βρε ΤΖΟΥΤΖΑ για την ιδέα! ωραίο θέμα!

κάτι σαν σύντομο ηλεκτρονικό ημερολόγιο θα είναι!!!

Λοιπόν... χθες ο Ωρίων ξύπνησε στις 07:00 τον θήλασα και ξανακοιμήθηκε! Μέχρι που έφυγα για τη δουλειά δεν είχε ξυπνήσει κι έτσι δεν τον αποχεραίτησα. Με τη γιαγιά του (τη μαμά μου) τα περάσανε μιά χαρά! έφαγε όλο το αυγό που λατρεύει... τσάκισε τη φρουτόκρεμα και σκούπισε το πιάτο με το μεσημεριανό του! κοιμήθηκε και μια ωρίτσα για μεσημέρι... όλα καλά!!

Γύρισα σπίτι κατά τις 17:00 και αμέσως μου τράβαγε τη μπλούζα... μαμ...μαμ!!

θήλασε και ησύχασε! Όταν μας είδε να τρώμε (καμιά ώρα μετά) ήθελε κι αυτός έτσι τσιμπολόγησε μαζί μας! Μετά ετοιμαστήκαμε και πήγαμε για το εμβόλιο... πάλι πλάνταξε το μωρό μου στο κλάμα... είχαμε κάτι εξωτερικές δουλίτσες και καθυστερήσαμε να γυρίσουμε, έτσι δεν έφαγε το γιαουρτάκι του... μόνο κάναμε το μπανάκι μας... θήλασε και κοιμήθηκε για καλή μου τύχη πάνω στο στήθος! (το γλίτωσα το κούνημα!!!!) Το βράδυ ξύπνησε άλλες δύο φορές να θηλάσει και ξημερώσαμε ήρεμα!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

και εγω τωρα εχω τρεξηματα και δεν μπορω να γραφω καθε μερα :(

λοιπον εχτες το πρωι ξυπνησαμε κλασικα πια 7.30 ηπιαμε γαλατακι γυρω στις 8 και μετα ηρθε η κυρια που τον προσεχει απο οτι μου ειπε περασανε καλα την ημερα εφαγε την φρουτοκρεμα του και το μεσημερι που πηγα εγω κοιμονταν τον πουλακι μου :D ξυπνησαμε καναμε το μπανακι μας και ηπιαμε το γαλα μας το απογευμα τον πηρα μαζι στο μαγαζι ηταν σχετικα ηρεμος και το βραδυ πηγαμε στο σπιτακι φαγαμε κατα τις 10.00 και ξυπνησαμε 4.00 για γαλακι παλι (τελικα ειναι με τις μερες τους) :roll:

καλα ειναι το παιδι !!!αυτα τα βρομοσπυρακια να μην ειχε να του προκαλουν την φαγουρα και τιποτα αλλο. :(

xrysalis καλως μας ξαναρθες περασατε καλα ε? χαιρομαι που σου αρεσε το θεμα.

vatraxaki μην ανυσηχεις και μενα οταν τρωει λαιμαργα το κανει αυτο ειναι το παραπανω αυτο που βγαζει :wink:

Διαφημίσεις

αχ μωρε το τετοια ταλαιπορια περαστε ε; ευχομαι ποτε στη ζωη σας να μην ξαναπερασατε ουτε απο εξω απο τα νοσοκομεια. :D

αν ειναι ετσι και τοσο καλο παιδακι ε δε σου ειναι κοπος φυσικα να της δινεις ενα γευμα το βραδυ :wink:

να την χαιρεσαι την κουκλα!!!!!

αληθεια θελεις να γινουμε συμπεθερες; :lol::lol::lol::lol:

Άστα Τζουτζα μου, τρελλή ταλαιπωρία το μπουμπουκάκι μας :cry::cry:

Όσο για το ''συμπεθεριο'' πολύ θα ήθελα έναν τέτοιο κούκλο αλλά δεν ξέρω αν θα μας θέλετε εσείς...Ως σωστή οικογένεια την τάξαμε σ'έναν θεσσαλονικιό ,αλλά μας βγήκε ατακτούλα και προχτές στη γιατρό μπήκε ένας ''άντρας'' 2 μηνών και του έκανε όλο νάζια και γέλια :oops: Αν θα μπορέσετε εσείς να την στρώσετε...χαχαχα :D:D:D

βατραχάκι μου σίγουρα το έβγαλε επειδή έφαγε λαίμαργα. Το έχει πάθει και η δική μου. Μην ανησυχείς :wink:

DoUwp3.png

καλημερα κουκλες!!!!!λοιπον τα χθεσινα μας νεα εχουν ως εξης επεστρεψα σπιτι κατα της 2 ο μικρος κοιμοταν απο της 11 κι απο μου ειπε η γιαγια του ηταν ησυχος στης 2:15 ξυπνησε εφαγε και μετα παιξαμε και γελασαμε στης 4 κοιμηθηκε μιση ωριτσα και στης 5 ξαναεφαγε και μετα ετοιμαστηκαμε και πηγαμε βολτα στο jumbo του πηρα σαλιαρες γιατι αυτες που ειχαμε ηταν για νεογγενητα και δεν μας εκαναν αλλο επισης πηραμε πυτζαμακια, παπουτσακια,ζακετακι,ενα αμανικο μπουφανακι και διαφορα αλλα χαζα γιατι οταν πας εκει οτι βλεπεις το θελεις.ο μικρος κοιμηθηκε στο καροτσι και μετα μας ειχαν καλεσει κατι φιλοι σπιτι τους για καφε πηγαμε ταισα το μικρο και μετα κατα της 9 αρχησε να γρινιαζει γιατι νυσταζε τελικα κοιμηθηκε για καμια ωριτσα και ξυπνησε απο τις φωνες των αλλων παιδιων κατσαμε καμια ωριτσα ακομη και μετα πηγαμε σπιτι μας ξαναφαγαμε και νανι!!!!οπως καταλαβατε ηταν μερα σουρτουκιου η χθεσινη :lol::lol::lol:

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Κοριτσια γεια σας κι απο μενα!!!Μου αρεσε τι θεμα πολυ αλλα δεν βρισκω χρονο να γραψω παντα..

Λοιποοοοον, εμεις χθες ξυπνησαμε οπως παντα στις 8 και μιση,φαγαμε(μητρικο γαλατακι παντα) και κοιμηθηκαμε κατα τις 10!Το πρωι δεν αντεχει πανω απο 1 με 1 και 1/2 ωρες ξυπνια.Μετα ξυπνησε στις 12 παρα(ως συνηθως και παλι)και κατα τις 12 και μιση ξεκινησαμε τηνμαχη των φρουτων :? Πολυ υπομονη θελει ρε κοριτσια...διαβαζω αλλες μανουλες που λενε οτι τρωνε τα μωρα τους και κατι παθαινω,το δικο μου γιατι ειναι τοσο αναποδο;;;Τιποτα δεν τρωει,μονο λιγα φρουτα...λαχανικα κρεας ουτε να τα φτυσει..με εχει κουρασει παααρα πολυ αυτη η κατασταση...τεσπα.Μετα απο μιση ωρα ειχαμε φαει γυρω στα 130 γρ φρουτα(με διαφορα παιχνιδια βεβαια).Κατα τις 2 ηπιαμε γαλα και στις 3 κοιμηθηκαμε.Ξυπνησαμε 5 παρα,παιξαμε πολυυυυυυυυ,ηπιαμε παλι γαλα,(ειπα να μην δοκιμασω παλι λαχανικα-κρεας κτλ,να την αφησω λιγες μερες μπας και...) πηγαμε βολτα με την θεια μας εξω για καφε,κοιμηθηκαμε λιγο στο καροτσι,γυρισαμε στις 10,καναμε μπανιο,φαγαμε (με λιγα κλαματα στην αρχη :( )και μετα κοιμηθηκαμε,κατα τις 11 και μιση ως τις 8 και μιση σημερα το πρωι!!

Η χθεσινή μας μέρα ήταν άλλη μια ήρεμη μέρα! είχε όλα τα κλασικά! μαμ, κακά, νάνι!!! παιχνίδια, αγκαλίτσες, τραγουδάκια, κρυφτό! μόνο που δεν προλάβαμε να πάμε στις κούνιες... και στεναχωρήθηκα! θέλω όσο είναι ακόμη καλός ο καιρός να βγαίνουμε! αλλά σήμερα θα έχει άτα! πρέπει να αγοράσω κατι δωράκια... οπότε θα το συνδιάσω! στο γυρισμό κάνουμε και λίγη τσουλήθρα!!! :lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

H χτεσινη μας μερα ηταν υπεροχη γιατι η μαμα σχολασε στη 1 και απολαυσαμε η μια την αλλη. Φαγαμε το ωραιο μας φαγακι, κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα κ οι 3 μαζι. Σηκωθηκαμε, φαγαμε φρουτοκρεμα, παιξαμε, καναμε τα μπανακια μας κ γενικα περασαμε μια ησυχη μερα.

Χρυσαλις μου ποσο κοντα στον Υμηττο βρισκεσαι??

και για εμας η χθεσινη μερα ηταν σχετικα καλη το πρωι ξυπνησαμε 8.00 ηπιαμε γαλατακι η κυρια που τον προσεχει μου ειπε οτι δεν εφαγε εχτες την φρουτοκρεμα με τοση ορεξη το μεσημερι που πηγα κοιμοταν κλασικα ξυπνησαμε καναμε μπανακι και ηπιαμε γαλατακι, :D το απογευμα τον πηγα στην θεια μου γιατι ειχα κατι δουλιτσες ηταν ανυσηχος μου ειπε :( το βραδυ ηπιαμε γαλακι κοιμηθηκαμε κατα 10.30 και ξανα ξυπνημα στις 3.30 και ξανα ξυπνημα στις 5.00 ουφφφφ!!!και μετα παλι στις 8.00 :roll:

α ...vatraxaki και μενα εχτες εφαγε λαιμαργα και τα εβγαλε :wink:

μονο που το απογευμα ο μικρος εφαγε 140 γρ μονοκοπανια με πολυ λαιμαργια και μετα το εβγαλε λετε να φταιει που εφαγε λαιμαργα;σας ετυχε ποτε εσας κατι τετοιο;

Ναι μου έχει τύχει εμένα και η παιδίατρος μου είπε να τον κόβω μία δύο φορές να ρευτεί έτσι ώστε να μην το βγάλει μετά. Οπότε τα 210-240 που πίνει τώρα τον κόβω γύρω στις 3 φορές και είμαστε μία χαρά!

Στα δικά μου τώρα..

Επειδή δουλεύω και δεν είμαι όλη την ημέρα σπίτι, θα σας πω τι κάναμε από το απόγευμα και μετά... Λοιπόν σχόλασα και με περίμενε στην πόρτα (στην αγκαλιά της μαμάς μου φυσικά), αλλάξαμε και πήγαμε για μπάνιο στη θάλασσα. Εκεί τον βούτηξα αλλά επειδή ήταν απόγευμα (μόνο τότε μπορώ να τον πάω στη θάλασσα είπε η γιατρός επειδή είναι πολύ άσπρος) και είχε και λίγο αεράκι κρύωνε και ψιλοφοβήθηκε οπότε τον έκανα μία βουτιά και μετά κάτσαμε στην παραλία. Μετά πήγαμε σπίτι, έκανε το μπανάκι του, έφαγε την κρέμα βανίλια του, κοιμήθηκε καμία ωρίτσα. Όταν ξύπνησε, παίξαμε, τον γαργάλησα να γελάσει (λατρεύω το γέλιο του -και όχι μόνο), χορέψαμε ταγκό :!: και διάφορους άλλους χορούς, τραγουδήσαμε :!: και αφού ήρθε η κούραση, ήπιε λίγο γάλα και από τις 22:00 την έπεσε για ύπνο όπου ξύπνησε σήμερα στις 8 το πρωί. Αυτά :lol: