Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

η χθεσινη μερα με τα μωρα μας πως ηταν;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ναι ε;;; έχεις δοκιμάσει να δώσεις κατευθείαν γάλα; άραγε θα το πιεί; θα ξεδιψάσει μ' αυτό;;;

εμένα πάντως αν δεν κοιμηθεί με το που του δίνω πιπίλα... το επόμενο βήμα είναι στήθος!! :lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

ξερεις τι, ντρεπομαι που το λεω αλλα θελω επιτελους να το κοψει το βραδυνο γαλα :oops::oops: προσπαθω να του δινω ενα γευμα μονο γιατι για δυο δεν με βλεπω καλα το πρωι που θα ειμαι στο ποδι απο 6.30 :?

Διαφημίσεις

Σχετικα με αυτο που λετε κοριτσια, εγω πλεον ξερω οτι μονο λιγο νερακι θελει... Δεν θελει γαλα... Διψαει τοσο πολυ που μπορει να κραταω το μπιμπερο ενα 5επτο, αμεσως μετα πιπιλα κ μου γυριζει πλευρο κ νανι σε 1 δευτερολεπτο!

Γεια σας κοριτσια...εμενα το ζουζουνι μου ξυπνησε στις 7:15 οπωσ παντα!εφαγε απο την μαμα γαλατακι,κοιμηθηκε αμεσως και ξυπνησαμε κατα της 10 και κατι οπου εφαγε ξανα απο την μαμα και βγηκαμε αγορα.Γυρησαμε σπιτι, φαγαμε κατα 1:30 την κρεμουλα φαριν λακτε,και κατα τις 2:30 εκανε νανακια.ξυπνησε στισ 5 πεξαμε και κατα της 6 ηπιαμε το γαλατακι γυρο στα 230 ml,πεξαμε χορεψαμε, τγραγουδησαμε και εννοειτε γελασαμε πολυ,και κοιμμηθηκε απο της 8 μεχρι 10 οπου τηνξυπνησα εγω για να την κανουμε μπανακι και να κανουμε μαμ απο την μαμα.Μετα νανι απο της 11:30 μεχρι της 7.Ειναι πολυ ησυχη η καρδουλα μου δεν μου παραπονιεται μονο λιγο γι'αυτα τα δοντακια!!!αντε να βγουν να ησυχασουμε.

Το διαφορετικό της χθεσινής μας μέρας ήταν 2 ωραίοτατες γρατζουνιές στο μπουτάκι του από το κ@λ@νυχό μου (και να πεις ότι είναι μεγάλο... ούτε μισός πόντος!) στη προσπάθεια να τον πιάσω όταν στραβοπάτησε... και μια ωραιότατη κουτουλιά στα πλακάκια όταν μπουσουλούσε... :( ευτυχώς το πρόλαβα και δεν έκανε καρούμπαλο!

Κατα τ' άλλα... μια από τα ίδια σε μαμ, κακά και νάνι!

Κούνιες πήγε το πρωί με τη γιαγιά και τον παππού, οπότε το απογευματάκι κάναμε μόνο ψώνια με το καρότσι!

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μενα!!!!κι εμεις εχθες σχεδον μια απο τα ιδια μονο που ο μικρος μου ηταν λιγο γκρινιαρης γιατι δεν κοιμηθηκε πολυ το απογευμα και μετα οταν ηρθε η ωρα του υπνου το βραδυ απο την υπερενταση εβαλε τα κλαματα και μεχρι να τον ηρεμισω.....ευτυχως μετα ηρεμησε ηπιε κι ολο του γαλα κι επεσε ξερος στης 10 και ξαναεφαγε στης 4:30.εως της 8:30 που εφυγα για δουλεια κοιμοταν το ζουζουνι μου!

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Αυτο με την υπερενταση το παθαινε παρα πολυ κι η δικια μου και το παθαινει ακομη αλλά σε μικροτερο βαθμο...

Εμεις απο προχτες εχουμε ανακαλυψει το ψωμι στο χερι και εχουμε ξετρελαθει απο την χαρα!!!

Σημερα φαγαμε τα φρουτα περιεργως....

Κρεατοχορτοσουπα ειπα να αφησω μερικες μερες κενο μπας και αποφασισει και φαει ποτε...θα δειξει....

xrysalis τελος καλο ολα καλα ευτηχως !!! :D

vatraxaki υπερενταση βαλτε και εμας στην λιστα τα ιδια ακριβως ειχαμε εχτες το βραδυ οσπου τελικα κοιμηθηκε στης 10.45 :shock:

frene φαγατε φρυτακια ε μπραβο σας !!!! ειναι δυσκολη στο φαγητο της γενικα;

κοριτσια και εμεις αν εξερεσεις το κλαμα το βραδυνο (μεχρι να τον παρει ο υπνος) καλα τα περασαμε ξυπνησαμε το πρωι στης 7.15 τον πηραμε σερυ τον υπνο εχτες :D:D

καλημερα κοριτσια!!!!

λοιπον εχτες ξυπνησαμε το πρωι 7.30 περασαμε μια ηρεμη μερα το απογευμα ειχαμε κλαμα ξυπνησε 6.00 και ξανακοιμηθηκε με χιλια βασανα στης 10.00, ξυπνησαμε παλι στης 3.00 για γαλατακι και μετα στης 8.00 το πρωι τον λατρευω!!! :D

frene ετσι υπομονη θελει,θα μεγαλωσουν που θα παει :D:wink:

Διαφημίσεις

καλημέρα κι από μένα!

Εμείς είχαμε ένα όμορφο ΣΚ! μάλιστα το Σάββατο πήγαμε και σε κάτι γενέθλια... το ευχαριστηθήκαμε όλοι γιατί ήταν σε μίνι γκόλφ... παίξαμε και οι μεγάλοι και έγινε χαμώς!!! :lol::lol::lol::lol:

Η μόνη δυσκολία που είχα ήταν με τον ύπνο του! δεν ξέρω τί έπαθε... αλλά τα χεράκια μου ακόμη τρέμουν από το κούνημα και η μέση μου είναι σε κακά χάλια!... ήταν και λίγο ανόρεκτος χθες... μπορεί να έχουμε πάλι δοντάκια...

καλημερα εχω μερες να σας πω τα νεα μας λοιπον ο μικρος μου ειναι μια χαρα και οι μερες μας κυλουν ομορφα ευχομαι να συννεχισουν ετσι ιδιως εχθες ηταν σκετη τρελα ο μικρος ολο γελια ηταν, αρχισε να γελαει και με φωνη κι εγω τρελενομαι :lol::lol::lol::lol::lol:

QnFwm8.png

VyFvm8.png

και τα δικα μας τα νεα σχετικα καλα ειναι, εχτες μονο απο τη φαγουρα παλι ειχαμε λιγα κλαματακια αλλα πιστευω να λυθει γρηγορα το προβλημα πηγα και πηρα και μια δευτερη γνωμη δερματολογου για να δουμε :? μου εκανε μια αναμηξει σε κρεμες μπας και δουμε διαφορα στα σπυρακια :(

κατα τα αλλα καλα. :D

Καλημέρα κορίτσια! Και εμείς είμαστε σχετικά καλά. Την μικρούλα μου μόνο λίγο την ταλαιπώρησε η δυσκοιλιότητά της :( Εχτές το βράδυ προσπαθούσε η καημένη να κοιμηθεί, αλλά προφανώς επειδή είχε να κάνει 2 μέρες κακάκια έκανε παράπονα. Κάποια στιγμή τη βάλαμε στο κρεβάτι μας γιατί είχε τρομερή υπερένταση και κοίταγε μία εμένα μία τον άντρα μου και μας χαμογελούσε.Σε 10 λεπτά είχε ηρεμήσει πολύ και έτσι την βάλαμε στο λίκνο και κοιμήθηκε αμέσως μετά. Αχ! ήταν τόσο γλυκό :D Σήμερα το πρωί επιτέλους ενεργήθηκε και είχε τρελλά κέφια!

βατραχάκι πήγατε στο γιατρό τελικά?

Τζουτζα πως πάνε τα σπυράκια? Είδες καμιά διαφορά?

DoUwp3.png

Κι εμείς όλα καλά!

χθες πήγαμε σε κάτι γενέθλια και καταχάρηκε το μωρό μου :D

ήταν και ο ποιό μικρός... και έκλεψε την παράσταση!!

καλημερα κοριτσια κι εμεις μια απο τα ιδια εχθες.αrma μου αυριο εχουμε ραντεβου στο γιατρο μας θα κανουμε και εμβολιο να δουμε τι θα μας πει.πινει καθολου τσαγακι η ζουζουνιτσα σου;νομιζω δεν ειμαι σιγουρη πως μου ειχε πει ο γιατρος μας πως το τσαγακι οχι ομως αυτο με τα βοτανα (κιντερτε) το αλλο το κιτρινο βοηθαει στα κακακια

QnFwm8.png

VyFvm8.png

καλημερα κοριτσια κι εμεις μια απο τα ιδια εχθες.αrma μου αυριο εχουμε ραντεβου στο γιατρο μας θα κανουμε και εμβολιο να δουμε τι θα μας πει.πινει καθολου τσαγακι η ζουζουνιτσα σου;νομιζω δεν ειμαι σιγουρη πως μου ειχε πει ο γιατρος μας πως το τσαγακι οχι ομως αυτο με τα βοτανα (κιντερτε) το αλλο το κιτρινο βοηθαει στα κακακια

Δυστυχώς δεν πίνει τίποτα απ'αυτά. Και το χειρότερο είναι ότι παλιά της έδινα καμιά γουλίτσα(με το ζόρι το έπινε)αλλά την τελευταία φορά ενώ το ήπιε με πολύ όρεξη το χαμομηλάκι μετά το έβγαλε και στο καπάκι ξεκίνησαν τα προβλήματα με το φαγητό.. Μπορεί να ήταν και τυχαίο,αλλά φοβάμαι να της δώσω ξανά. Το μόνο που κάνω είναι να της σηκώνω τα πόδια ψηλά και να της κάνω και λίγο μασαζάκι στην κοιλίτσα. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... :(

DoUwp3.png

κι εμενα αρμα μου στην αρχη δεν το επινε καθολου 10 γρ. με το ζορι τωρα ομως το πινει και με τις πολλες τις ζεστες του εδινα για να ψεδιψαει.μαλλον υπομονη θα κανεις αρμα μου κι οταν ξεκινισεται τα φρουτακια θα στρωσει η κατασταση

QnFwm8.png

VyFvm8.png