Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θεμα βαφτισης ο ΠΑΟΚΚΚΚΚ

anna-d

Recommended Posts

Καλησπερα.σε 2 μηνες θα βαφτισει ο ανδρας μου εναν μπουμπουκο..ο ανδρας μου και ο μπαμπας του μπεμπη ειναι φανατικοι παοκτσηδες..θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετετε κατι σχετικα με το θεμα παοκ..εστω και μονο το κειμενο του προσκλητηριου..αν και να πω την αληθεια δεν θα μου αρεζε να βαλουμε μαυρο χρωμα καπου σε ολο το σκηνικο..........

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Λοιπον σε καταλαβαίνω αφανταστα που δεν σου παειτο ασπρομαυρο στο παιδακι, μπορεις να το σπασεις ομως με λιγο πρασινο στη διακοσμηση (προς Θεου οχι Παναθηναϊκος....και ταραχθουν οι αντρες της παρεας) που να παριστανει το γκαζον. Να σας ζησει

Ασπρομαυρη βάπτιση δεν θα μου άρεσε καθόλου.Γύρνα το στο ποδοσφαιριστής αφού είναι φανατικοί φίλαθλοι ανεξαρτήτως ομάδας

Σου βρήκα αυτά

84741533.th.png

24373146.th.png

13212685390.th.jpg

Υποθέτω θα μπορείς να το κάνεις στα χρώματα σου μην πάθουν και εγκεφαλικό οι άντρες σου

9880r.th.jpg

Αυτή νομίζω ταιριάζει και στα χρώματα που θέλεις αν βάλεις και άσπρο πουγκί μάλιστα

54713343.th.jpg

• 2 weeks later...

Κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις προτασεις..ειναι πολυ ωραιες..τελικα καναμε μονο προσκλητηριο παοκ και το θεμα της βαφτισης θα ειναι τα στρουμφακια..παντως τις ιδεες σας θα τις χρειαστω για την βαφτιση του δικου μου παιδιου..εγω δεν βλεπω να γλυτωνω..ο ανδρας μου ειναι τρελος με τον παοκ...και παλι σας ευχαριστω..