Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ!; ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ;;;

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Προφανώς οι περισσότερες ξέρετε για το συμβάν στο Αρεταίειο. Άκουσα ότι έκλεισαν τη Μονάδα Εντατικής Νεογνών, το ερώτημά μου είναι ξέρει καμία για τη μαιευτική πτέρυγα; Γίνονται τοκετοί; Αν είναι κλειστή η πτέρυγα πότε θα ανοίξει; Είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο τα παρουσίασαν τα ΜΜΕ; Αν το συμβάν γινόταν σε ιδιωτικό μαιευτήριο θα το μαθαίναμε; Μ'έχουν αγχώσει συγγενείς και φίλοι που επέλεξα να γεννήσω στο Αρεταιείο όταν με το καλό θα'ρθει η ώρα. Έχει γεννήσει καμιά πρόσφατα εκεί να μας πεί πως όντως έχουν τα πράγματα; SORRY, για τη ζαλούρα που σίγουρα σας προκάλεσα αλλά πέρα από τους τρίτους, οι ορμόνες μου αντί να με καθησυχάσουν με φουντώνουν περισσότερο...

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Διαφημίσεις

Καλά όντως στα είπαν λίγο τραγικά!

Στις ειδήσεις πριν απο λιγες εβδομάδες όταν έγινε το συμβάν έκλεισαν την μαιευτική την απολύμαναν και την ξανα άνοιξαν. Είπαν ότι δεν είχε βρεθεί μικρόβιο τελικά αλλά και καλά την έκαναν ούτως ή άλλως την απολύμανση.

Κι εγω εκεί θα γεννήσω και δεν έχω πάει καν να δω πως ειναι και τι παίζει και γι'αυτό την Τετάρτη που θα πάω στο γιατρό μου θα του πω να περάσω να μου κάνει κανέναν υπέρηχο να κόψω και κίνηση.

Don't worry βρε...ξέρεις ο κόσμος ακούει κάτι και λέει απαπαπαπαπαπαπαπαπα!

Και αν θες να μην εχεις και έννοια πάρε και τον γιατρούλη σου και ρώτα τον!

Πότε γεννάς εγω τέλη Νοέμβρη.

Καλά όντως στα είπαν λίγο τραγικά!

Στις ειδήσεις πριν απο λιγες εβδομάδες όταν έγινε το συμβάν έκλεισαν την μαιευτική την απολύμαναν και την ξανα άνοιξαν. Είπαν ότι δεν είχε βρεθεί μικρόβιο τελικά αλλά και καλά την έκαναν ούτως ή άλλως την απολύμανση.

Κι εγω εκεί θα γεννήσω και δεν έχω πάει καν να δω πως ειναι και τι παίζει και γι'αυτό την Τετάρτη που θα πάω στο γιατρό μου θα του πω να περάσω να μου κάνει κανέναν υπέρηχο να κόψω και κίνηση.

Don't worry βρε...ξέρεις ο κόσμος ακούει κάτι και λέει απαπαπαπαπαπαπαπαπα!

Και αν θες να μην εχεις και έννοια πάρε και τον γιατρούλη σου και ρώτα τον!

Πότε γεννάς εγω τέλη Νοέμβρη.

Με το καλό, yogini!!! Εμείς μέχρι 15/10, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Αυτό θα κάνω, θα τηλ στο ιατρό να μάθω και από αυτόν. Θα πάω και στα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής να κόψω "λάσπη" η ίδια. Μα, κοντεύουν να με τρελάνουν οι πάντες. Ασ'το καλό!; :?

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Τσάμπα σε αγχώνουν όλοι! Έχουν αυτό το ταλέντο οι συγγενείς! Μια χαρούλα θα είναι κοπέλα μου και το νοσοκομείο και τα πάντα μέχρι να γεννήσεις, μην ανησυχείς!

Το μόνο που με προβληματίζει σχετικά με το Αρεταίειο ειναι το θέμα του θηλασμού. Θέλω να θηλάσω αποκλειστικά και εκεί δεν σου το αφήνουν συνέχεια μαζί το παιδί :(

Εαν εχει κάποια κοπέλα εμπειρία απο κει ας μας πει

Διαφημίσεις

Έχω ακούσει οτι αν είσαι στον πρώτο όροφο όπου και βρίσκονται τα μωρά μπορείς να πάρεις και το μωρό στο δωμάτιο όταν θηλάζεις. Δε φεύγουν απ'τον όροφο τα μωρά. Θα επιδιώξω και έγω να'χω αποκλειστικό θηλασμό, αν και δε νομίζω να'χουν πρόβλημα. Από όσο ξέρω ενθαρρύνουν πολύ το θηλασμό εκεί.

0kEJp3.pngCsbXp3.png

• 3 weeks later...

Xθες επισκέφτηκα τον γιατρό μου και τον ρώτησα για το Αρεταίειο, αφού εκεί σκοπεύω να γεννήσω (γύρω στα Χριστούγεννα). Μου είπε πως ήδη λειτουργεί "άτυπα" αλλά επίσημα ξεκινά από σήμερα.