Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

απορια για τις κρεατοσουπες

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια..το μωρο μου μολις εγινε 9μηνων..η παιδιατρος μου γραφει στο χαρτι να του βαζω δυο κουταλιες ζυμαρικα η ρυζι..η απορια μου ειναι η εξης..δηλαδη μαζι με το κοτοπουλο η δυο κουταλιες μου φαινονται πολυ λιγες..υπερισχυει το κρεας στη γευση κ δεν του αρεσει τοσο..δηλαδη πρεπει παντα να προσθετω πατατα για να μην ειναι τοσο εντονη η γευση του κρεατος?στις φακες το ιδιο?

Διαφημίσεις

στα οσπρια δεν βαζεις τιποτε εξτρα...στις σουπιτσες με το κρεας,παιζεις αναλογα με το τι αρεσει στο παιδακι σου...κρεας και ρυζι μονο, ή μονο κρεας με ζυμαρικα,δεν τρωγεται γιατι δεν αλεθεται...πρεπει οπωσδηποτε να εχει μεσα και λαχανικα πχ κολοκυθι,καροτο η οτι αλλο προτιμας,συν το ζυμαρικο η το ρυζακι...πατατες μην βαζεις αν προκειτε να προσθεσεις στο φαγητο ρυζι η ζυμαρικο...οι ποσοτητες που σου προτεινει η παιδιατρος ειναι υπερ αρκετες...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

με δυο κουταλιες μακαρονακι δεν αλεθεται το φαγητο και βγαινει πολυ λιγο η ποσοτητα..δηλαδη λεσ να προσθεσω κολοκυθακι και καροτο στο κοτοπουλο με μακαρονακι?μια αλλη απορια γινεται και κοτοπουλο με φακες?κ ποσεσ κουταλιες να βαλω?

με δυο κουταλιες μακαρονακι δεν αλεθεται το φαγητο και βγαινει πολυ λιγο η ποσοτητα..δηλαδη λεσ να προσθεσω κολοκυθακι και καροτο στο κοτοπουλο με μακαρονακι?μια αλλη απορια γινεται και κοτοπουλο με φακες?κ ποσεσ κουταλιες να βαλω?

στην κρεατοσουπα μπορεις να βαζεις λιγο απ ολα.αρακα ,φασολακια,μπροκολο,πατατα,καροτο,κολοκυθι.οποτε βγαινει ικανοποιητικη ποσοτητα κ παιρνει βιταμινες απο τα λαχανικα.τις φακιες καλυτερα μονες τους.δεν ειχα δοκιμασει σε αυτη την ηλικια να δωσω βεβαια.ισως το κανω στον τριτο.

καλησπερα κοριτσια..το μωρο μου μολις εγινε 9μηνων..η παιδιατρος μου γραφει στο χαρτι να του βαζω δυο κουταλιες ζυμαρικα η ρυζι..η απορια μου ειναι η εξης..δηλαδη μαζι με το κοτοπουλο η δυο κουταλιες μου φαινονται πολυ λιγες..υπερισχυει το κρεας στη γευση κ δεν του αρεσει τοσο..δηλαδη πρεπει παντα να προσθετω πατατα για να μην ειναι τοσο εντονη η γευση του κρεατος?στις φακες το ιδιο?

Μήπως εννοεί 2 κουταλιές άβραστο ζυμαρικό? και εμένα μου φαίνονται πολύ λίγο... κολοκύθι βάζουμε συνήθως πάντα σε αυτά τα φαγητά για την δυσκοιλιότητα... εγώ όσπριο του έδωσα μετά τον χρόνο και έβαζα και ρυζάκι στις φακές για να είναι πιο ελαφρύ... βάζε λαδάκι λεμονάκι να νοστιμίσει και λίγο κρεμμυδάκι

Διαφημίσεις

Μήπως εννοεί 2 κουταλιές άβραστο ζυμαρικό? και εμένα μου φαίνονται πολύ λίγο... κολοκύθι βάζουμε συνήθως πάντα σε αυτά τα φαγητά για την δυσκοιλιότητα... εγώ όσπριο του έδωσα μετά τον χρόνο και έβαζα και ρυζάκι στις φακές για να είναι πιο ελαφρύ... βάζε λαδάκι λεμονάκι να νοστιμίσει και λίγο κρεμμυδάκι

ναι αβραστο ζυμαρικο βαζω αυτο που ειναι σαν αστερακι αλλα παλι λιγο μου φαινεται...το ρυζακι το αποφευγω ακομα γιατι εχει δυσκοιλιοτητα..κρεμμυδακι ξηρο η το φρεσκ του βαζεισ?το αλεθεισ η απλα στο ζουμι για να παιρνει γευση?λαδακι βαζω..το λεμονι μια φορα ειχα βαλει κ δεν του αρεσε..ντοματα βαζετε??

ναι αβραστο ζυμαρικο βαζω αυτο που ειναι σαν αστερακι αλλα παλι λιγο μου φαινεται...το ρυζακι το αποφευγω ακομα γιατι εχει δυσκοιλιοτητα..κρεμμυδακι ξηρο η το φρεσκ του βαζεισ?το αλεθεισ η απλα στο ζουμι για να παιρνει γευση?λαδακι βαζω..το λεμονι μια φορα ειχα βαλει κ δεν του αρεσε..ντοματα βαζετε??

Δυο κουταλιές αβραστο μου φαίνεται ότι είναι οκ... βγάζει αρκετό φαγάκι κρεμμυδάκι ξερό βάζω, στην αρχή όχι πολύ ίσα για να πάρει γεύση... αν βάλεις και κολοκυθάκι δεν θα υπερισχύει τόσο το κρεας.. εγώ έβαζα και κολοκύθι και καρότο σχεδόν σε κάθε γεύμα και κρεμμυδάκι... λεμονάκι βάζε έστω λίγο κάνει καλό και έχει μπόλικη βιταμινη c... εγώ την ντομάτα την έβαλα μετά το χρόνο γιατί φοβόμουν για καμία αλλεργία....