Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

γιατρέ είμαι έγκυος

Recommended Posts

καλημέραααα

για ποιο λόγο, αφού κάνουμε το τεστ εγκυμοσύνης και είναι θετικό πρέπει να δούμε άμεσα τον γυναικολόγο;;; αφού έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να δει τίποτα , ακόμα είναι πολύ νωρίς... δεν είναι κρίμα, να απαγουτεύομαστε ελπίζοντας ότι θα δούμε κάτι και τελικά τζίφος και να μας πει ελάτε σε 15 μέρες;;;;;

υπάρχει περίπτωση να σου επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη;... σε εσάς τι έγινε στην πρώτη αυτή επίσκεψη;;;

η αρχάρια!

Διαφημίσεις

η πρώτη επαφή με το γυναικολόγο σημαίνει ότι θα σου γράψει κυρίως μια σειρά εξετάσεων που πρέπει να γίνουν. Απο κεί και πέρα κάθε μήνα κάνεις αιματολογικές και ούρων και υπερήχους.

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

Εκτός από αυτά που αναφέρει η Polina στην πρώτη επίσκεψη αποκλείει την εξωμήτριο κύηση!!!! Πάρα πολύ σημαντικό........

.png.png.png

παιδιά, αυτό με το εξωμήτριο μπορεί να το δεί 2 μέρες μετά την καθυστέρηση;;;

είναι κάτι που θα με καθυσηχάσει πολύ..όντως πολύ σημαντικό!

Κι εγώ διαπίστωσα πολύ νωρίς την εγκυμοσύνη μου, ήμουν 4 εβδομάδων όταν πήγα στον γιατρό και όντως φαινόταν που είχε εγκατασταθεί το αυγουλάκι... :) Άλλωστε το ωάριο εγκαθίσταται στην μήτρα από την 2η εβδομάδα (αν δεν κάνω λάθος) οπότε θα φανεί η θέση του!

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Διαφημίσεις

αχ...θα τρελαθώ!!!!!... θα τρελαθώ να δω το σακουλάκι ότιδήποτε που να δείχνει την εγκυμοσύνη μου... μακάρι...

ανυπομονώ πολύ για αύριο!... είναι ωραίο να διαβάζω τις δικές σας εμπειρίες!...

το tickler λεέι πως είμαι ήδη ενός μηνός..δηλαδή πάω για την 5η εβδομάδα;..καλά σαλάτα τα έχω κάνει, στο ιντερνετ υπάρχουν διάφορες απόψεις...πιστεύω ο γιατρός αύριο θα μου λύσει κάθε απορία

Θα δεις ενα υπεροχο φασολακι και δεν θα το πιστευεις κοπελια. Εγω κρατουσα για μερες τον υπερηχο και χαζογελαγα μονη μου!!! Αχχ!! Τι μου θυμισες!! Θα χτυπησω και δευτερο μου φαινεται...

Θα δεις ενα υπεροχο φασολακι και δεν θα το πιστευεις κοπελια. Εγω κρατουσα για μερες τον υπερηχο και χαζογελαγα μονη μου!!! Αχχ!! Τι μου θυμισες!! Θα χτυπησω και δευτερο μου φαινεται...

:lol::lol:

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

:D Κι εγώ το ίδιο! Και έδειχνα σε όλους το φασολάκι μου!! :lol:

Διαφημίσεις

μια από τα ίδια.Για να είμαι ειλικρινής με είχε τρομάξει λίγο ο δικός μου γιατρός με το αν είναι εξωμήτριος κτλ και λέω έχει γούστο τώρα να έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα.τελικά όλα οκ τώρα θα ξαναπάω μετά το 15γουστο.Έκανα και τις εξετάσεις .Πάντως η μαμά μου όταν ήταν εγκυος μου πε πως τότε δεν πηγαίναν τόσο συχνά στο γυναικολόγο,ούτε υπερήχους κτλ κάνανε.Τέλοσπάντων happy_belly μην ανησυχής να σκέφτεσαι πάντα θετικά!!!!!

μια από τα ίδια.Για να είμαι ειλικρινής με είχε τρομάξει λίγο ο δικός μου γιατρός με το αν είναι εξωμήτριος κτλ και λέω έχει γούστο τώρα να έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα.τελικά όλα οκ τώρα θα ξαναπάω μετά το 15γουστο.Έκανα και τις εξετάσεις .Πάντως η μαμά μου όταν ήταν εγκυος μου πε πως τότε δεν πηγαίναν τόσο συχνά στο γυναικολόγο,ούτε υπερήχους κτλ κάνανε.Τέλοσπάντων happy_belly μην ανησυχής να σκέφτεσαι πάντα θετικά!!!!!

σε ευχαριστώ κούκλα μου...

έκανα σήμερα υπέρηχο και είδαμε ένα σακουλάκι μεγέθους 3,3 mm. χάρηκα, αποκλείστικε η εξωμήτριος κύηση...μου είπε πως έιμαι 4 εβδομάδων και 6 ημερών.

είναι απίστευτο συναίσθημα...

μου έκανε και τις εξετάσεις του προγεννητικού ελέγχου και όταν θα έιναι έτοιμες θα με δει και πάλι...τον παρακάλεσα για πριν την γιορτή μου τον 15γουστο, αλλά μου είπε ίσως έιναι νωρίς..καλύτερα μετά για να έχουμε να δούμε κάτι..θα ακούσουμε και τους κτύπους... καλά θα πάθω πλάκα...

πρωτα ανυπομονούσα να μείνω έγκυος, τώρα ανυπομονώ να ακούσω κτύπους καρδούλας...

Διαφημίσεις

εγω ηξερα οτι ημουν εγκυος απο την πρωτη στιγμη!!πηρα την αλλη μερα(της συλληψης!!) τηλ τον γιατρο και μου ειπε οτι φαινεται στις 2 εβδομαδες.πηγα απο περιεργεια και ειδα μια κουκιδα!!!!!χωρις να περιμενω αν εχω καθηστερηση κτλ...να πηγαινεις κοριτσι μου,εχει να σου πει πολλα ο γιατρος σου...με το καλο!!

578611j1nly6hq0l.jpg691278l0h4xhyt8z.gif

να σε προετοιμάσω .. :)

aκούγεται σαν μηχανή τρένου και χτυπάει πολύ πολύ γρήγορα !!!!

αχ...με τρέλανες!!!!!!!!!!!!....

εύχομαι να πάνε όλα μια χαρά...!!!

:) Όλα καλά θα πάνε Μαράκι! Εγώ κάθε φορά που τον άκουγα δάκρυζα από συγκίνηση! Είναι φοβερό το συναίσθημα, να ξέρεις πως μια ζωούλα μεγαλώνει μέσα σου!

Εγώ είχα καθυστέρηση πολλές μέρες και έπειτα τελικά απο 15 μέρες σχεδόν έκανα την χοριακή όπου μάθαμε τα ευχάριστα.

Πρέπει να πάς αμέσως στπν γιατρό σου να σε δεί για να σου επιβεβαιώσει καταρχήν ότι η εγκυμοσύνη είναι μέσα στην μήτρα και όχι έξω. Επειδή στον κανονικό υπέρηχο δεν φαίνεται καθαρά το έμβρυο θα στο κάνει κολπικά.

• 2 weeks later...

αχ...στις 2/8 έκανα την εξέταση κολπικά και όντως είναι στην μήτρα ο μικροσκοπικός σάκος!.. έκανα και τον προγεννητικό έλεγχο όπου οι εξετάσεις βγήκαν καλές...

το επόμενο ραντεβού θα γίνει στις 3 Σεπτέμβρη, δηλαδή έναν ολόκληρο μήνα μετά την πρώτη επίσκεψη!!! αχ!! και έλπιζα ότι θα έβλεπα επιτέλους το μωράκι πριν τις διακοπές μας! ήθελα να ακούσω και την καρδιά του που τόσο όμορφα περιγράφετε εδώ ! ... και όμως πρέπει να περιμένω τόσο πάλι!... αχ..στεναχωρέθηκα!.. γιατί έτσι και αυτός ο γιατρός! μηντ ου χαλάσω τις διακοπές;; δεν ξέρω τι να σκεφτώ και δεν έχει νόημα...

το μόνο που με χαροποιεί είναι πως θα έχουμε ίσως (;) να δούμε πιο πολλά...

τότε λογικά θα είμαι στην 9η εβδομάδα...

ααααχχχχ

:roll:

σε ευχαριστώ κούκλα..θα κάνω υπομονή δεν μπορώ και αλλιώς..θα φύγω και για διακοπές στο τέλος της άλλης βεδομάδας και ελπίζω να ξεχαστώ...

βασικά όλο και κάτι ανακατοσούρες έχω, αλλά το ελέγχω...δεν μπορώ να πω ότι με στεναχωρούν...αλλά καλό θα ήταν και να εξεαφανιστούν!!!

εσύ πως είσαι;; ηρέμησες καθόλου;