Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διπλό παιδικό πάρτυ μέσα Ιουλίου

Recommended Posts

Γεια σας,

τον Ιούλιο θα κάνω πάρτι γενεθλίων και για τα δυο παιδιά μου. Το μεγάλο είναι 7.

Επειδή έχουμε πολύ καιρό να κάνουμε πάρτι, ενδιαφέρομαι να κλείσω ένα χώρο όσο το δυνατόν καλύτερο, χωρίς να υπολογίζω το κόστος (μιας και είναι και για το δυο παιδιά, και έχουμε και καιρό να κάνουμε πάρτι).

Έχω απορρίψει τους χώρους baluxaki, notos επειδή έχουμε πάει εκει σε πάρτι και ενδιαφέρομαι για το allou fun park, αλλά και για ότι άλλο έχετε να προτείνετε, λαμβάνοντας υπόψη πως θα είναι μέσα Ιουλίου.

Διαφημίσεις

Γεια και απο μένα...Είμαι animateur σε παιδικά πάρτυ και υπάρχουν πολλοί ωραίοι και εναλλακτικού χώροι που θα μπορούσατε να πατε.Πολύ ωραίο παρτυ έκανα το Σαββατο στο Yabanaki στη Βαρκιζα.Οι γονείς έπιναν τον καφέ τους και εγώ με τα παιδιά ήμασταν μια δίπλα στο γκαζον μια σταν αμμουδιά(η θάλασσα αρκετά μακριά)και παίζαμε ομαδικά παιχνίδια,Το αγνάντι στην παραλία Βουλιαγμένης όπου ακριβώς δίπλα έχει μια απεραντη εκταση γκαζον..και εκεί έχω ευχαριστηθεί αρκετά παρτυ,άλλοι χώροι είναι 2 πισίνες στην περιοχή Αργυρούπολης(αυτό έχει και γηπεδάκια 5x5 όπου τα παιδιά θα μπορέσουν να απασχοληθούν εκει μέσα και οι γονείς θα είναι ήρεμοι) και Άλιμου.

Αν μου πειτε για ποιες περιοχές ενδιαφέρεστε θα σας πω πολλές ιδέες.Στη διάθεσή σας Αnna Banana :)

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Με ενδιαφέρουν οι περιοχές Βούλα, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη και Βάρκιζα κυρίως αλλά μπορώ να το κάνω κι αλλού.

Το Yabanaki είναι ότι και το Baluxaki περίπου; Ποιο θεωρείς καλύτερο;