Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δεν ρευεται συχνα! να περιμενω περισσοτερο?

Recommended Posts

Ηθελα να το ρωτησω αυτο καιρο..Η μικρη μου ποτε της δεν ρευοταν ιδιαιτερα.. μετα απο θηλασμο ειδικα! Οταν της δινουμε γαλα με το μπιμπερο μπορει. Αλλα οταν θηλαζω σπανια. Την κραταω στον ωμο και λιγες φορες συμβαινει.. Η' μπορει να συμβει σε ασχετη στιγμη οταν την εχω αγκαλια.. Ετσι εχω μαθει κι εγω και δεν επιμενω.. κι επειδη δεν κοιμαται και ευκολα, μολις αποκοιμηθει στο στηθος την γυρναω προσεχτικα μπρουμυτα στα ποδια μου, περιμενω λιγο και μετα την βαζω για υπνο ,αν δεν ξυπνησει.. Ειναι πολυ λαθος αυτο? Καλυτερα να την ξυπναω για να ρευτει και να περιμενω δηλαδη πολυ ωρα ψστε να ρευτει οπωσδηποτε? Μια μαια μου ειχε πει πως εμενα σπανια θα ρευεται γιατι εχω μεγαλες θηλες τις οποιες πιανει καλα και ετσι δεν παιρνει αερα.. αλλα δεν ξερω κιολας!Παντως τελευταια βγαζει γουλιτσες εκει που παιζουμε στο κρεβατι και ειναι ανασκελα... τι λετε?

cf7op3.png

wQtYp3.png

Διαφημίσεις

Ηθελα να το ρωτησω αυτο καιρο..Η μικρη μου ποτε της δεν ρευοταν ιδιαιτερα.. μετα απο θηλασμο ειδικα! Οταν της δινουμε γαλα με το μπιμπερο μπορει. Αλλα οταν θηλαζω σπανια. Την κραταω στον ωμο και λιγες φορες συμβαινει.. Η' μπορει να συμβει σε ασχετη στιγμη οταν την εχω αγκαλια.. Ετσι εχω μαθει κι εγω και δεν επιμενω.. κι επειδη δεν κοιμαται και ευκολα, μολις αποκοιμηθει στο στηθος την γυρναω προσεχτικα μπρουμυτα στα ποδια μου, περιμενω λιγο και μετα την βαζω για υπνο ,αν δεν ξυπνησει.. Ειναι πολυ λαθος αυτο? Καλυτερα να την ξυπναω για να ρευτει και να περιμενω δηλαδη πολυ ωρα ψστε να ρευτει οπωσδηποτε? Μια μαια μου ειχε πει πως εμενα σπανια θα ρευεται γιατι εχω μεγαλες θηλες τις οποιες πιανει καλα και ετσι δεν παιρνει αερα.. αλλα δεν ξερω κιολας!Παντως τελευταια βγαζει γουλιτσες εκει που παιζουμε στο κρεβατι και ειναι ανασκελα... τι λετε?

ο γιατρος μου εχει πει οτι ειμαι υποχρεωμενη μεχρι ενα τεταρτο να περιμενω να ρευτει.αν δεν ρευτει δεν εχει θεμα.αφου στο κανει με το δικο σου γαλα πιστευω οτι ειναι ενταξει.το μπρουμυτα καλυτερα να το αποφευγεις.

Κι εμενα ο γιατρος μου ειχε πει πως πανω απο το τεταρτο δεν εχει νοημα να περιμενω.Και η δικια μου δε ρευοταν καθολου ευκολα παρολο που επινε απο την αρχη απο το μπιμπερο.Στην αρχη την αφηνα στο 20λεπτο αλλα παντα ειχα το νου μου.Μετα μου ειπαν κατι που δοκιμασα και επιανε σχεδον παντα.Την επιανα απο τις μασχαλιτσες και την σηκωνα αργα αργα ψηλα τεντωνοντας τα χερια μου και την κατεβαζα αργα αργα παλι.Μια δυο φορες .....την τριτη ρευοταν.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

κι εμενα δεν ρευεται σε ολα τα γευματα και πινει απο μπιμπερο αλλα μετα το δεκαλεπτο δεν εχει νοημα. Γουλιτσες ολα βγαζουν μην σε ανησυχει και ιδιως αν ειναι ανσκελα και κουναει προς τα πανω τα ποδαρακια και πιεζει το στομαχι ειναι φυσιολογικο

Τι λέτε ρε κορίτσια;;; Και εγώ περίμενα μια ώρα μέχρι να ρευτεί και τίποτα. Δηλαδή να μην ανησυχώ; Οταν δεν ρεύεται το μωρό σημαίνει ότι δεν έχει καταπιεί αέρα κατά την πόση;

Ακριβως.

Συνηθως μετα τον 6ο μαθαινουν να τρωνε χωρις να παιρνουν αερα.Ειναι βεβαια και η περιοδος που ξεκινανε σιγα σιγα τις στερεες τροφες.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

εμένα μπορει να ρευτεί αμέσως μετά το γεύμα και να ρευτεί ακόμη και πριν το επόμενο γεύμα!

οπότε τηρώ κι εγώ το τέταρτο κι αν τη δω εκεί που θα την αφήσω ότι ζορίζεται,τη σηκώνω ξανά και ρεύεται ή μπορεί να κλάψει να τη σηκώσω και να ρευτεί

παρόλο όμως που μπορεί να ρευτεί και πριν το επόμενο γεύμα τρώει κανονικά!χαχα

Διαφημίσεις