Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ανακοινωση εγκυμοσυνης στα πεθερικα!!!!!

Recommended Posts

:-D:grin::lol:Κοριτσια για πειτε πως μπορω να ανακοινωσω στην εγκυμοσυνη στους γονεις του αντρα μου; Τους υπερ αγαπω και τους δυο, τους εχω σαν γονεις μου και θελω εναν πολυ πρωτοτυπο τροπο για να το ανακοινωσω. Εσεις τι κανατε?:P:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

εγω δεν εχω πεθερικα δυστυχως,αλλα μηπως να τους έπερνες δωρο ένα ζευγαρακι παπουτσακια μπεμπε?? πιστευω ότι θα πιασουν το νοημα:D

Εγω τους κάλεσα, μαζί με τους γονείς μου, για φαγητο και προς το τέλος του γεύματος, λέει ο άντρα μου " στην υγεία μας και τα λέμε παλι όλοι μαζι στις 15 Δεκεμβρίου (ημερομηνία που θα γενναγα)" και ρωτάει η μαμα του "μα γιατί τότε, πιο νωρίς δεν υπάρχει περιπτωσει να φαμε πάλι όλοι μαζι;" και απαντάει ο άντρας μου " μα τότε γενναμε!" κάγκελο όλοι μαζι και λέει η αδελφή μου " για όποιον δεν το καταλαβε, η Φλωρα είναι έγκυος!". Ήταν πολυ όμορφα και γελασαμε αρκετά με το μπλοκάρισμα τους!:D

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

23/3/2012 ήρθε και ο ανηψιός!!!

Λοιπον εμεις μενουμε σε οροφοδιαμερισμα. Το αναφερω γιατι εχει σχεση. Ημασταν λοιπον στα πεθερικα μου και εκει που συζηταγαμε, λεει ο αντρα μου " δεν σας ειπα, η κοπελα στον τριτο ειναι εγκυος. Η πεθερα μου στον κοσμο της. " αχ, τι ωραια, με το καλο". Μετα απο κανα δεκαλεπτο, εκει που ηταν στην κουζινα βαζει μια φωνη και λεει "μα εσεις μενετε στον τριτο": καναμε ενα γελιο. Ο πεθερος μου το επισσε αμεσως, αλλα περιμενε να δει αντιδρασ.

στα πεθερικά μου το είπε ο άντρας μου, με τρυφερό τρόπο, μπορώ να σας πω πως το ανακοίνωσα στους δικούς μου και συγκεκριμένα στη μητέρα μου. μετά τον πρώτο υπέρηχο όπου μας διαβεβαίωσε η γιατρός πως υπάρχει αμνιακός σάκος, είδαμε την καρδιά του να κάνει σαν φλας, την ακούσαμε να χτυπάει και πήραμε την πρώτη του φωτογραφία, πήγαμε 2 μέρες μετά στους δικούς μου για φαγητό. αφού μπήκαμε μέσα κι ασπαστήκαμε τους πάντες, βγάζω τη φωτογραφία από το σημειωματάριο, την κρατάω μπροστά της και της λέω, είναι 2,2 χιλιοστά, έχει ήδη καρδιά και το απόγευμα της Πέμπτης την άκουσα για πρώτη φορά να χτυπάει. οπότε γυρνάει κι εκείνη και με ρωτάει εντελώς αδιάφορα, "και τι είναι αυτό;". εκεί πετάχτηκε η αδερφή μου και φώναξε "ΜΩΡΟ" και την πήραν τα κλάμματα. εννοείται πως ήταν η πρώτη που το έμαθε, άσχετα αν μ' ακούσανε και οι υπόλοιποι της οικογένειας.

το αγγελούδι μου, η ζωή μου όλη.

Διαφημίσεις

Να τους παρεις δωρακι ενα μπιμπερο καμμια πιπιλα κατι τετοιο....και πες τουε σε 9 μηνες θα σας χρειαστει....:P:p:p

Κατι τετοιο τελος παντων..με το καλο!

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Αφου παρακαλαγα τον αντρα μου καμια βδομαδα να τους το πει, εκεινος τους πεταγε μονο ασχετα υπονοουμενα.

Τελοσπαντων τους φωναξαμε για φαγητο και στο τελος πια του γευματος (ψυχοβγαλτης) τους λεει "στην υγεια σας μια που θα γινετε και παππουδες", ουτε που καταλαβαν οι ανθρωποι απο που τους ηρθε, κυριολεκτικα τους επεσαν τα πιρουνια απο τα χερια, ηταν τοσο μεγαλο το σοκ που ουτε καταλαβα αν χαρηκαν εκεινη την ωρα (εννοειται μετα χαρηκαν βεβαια).

Μη το κανετε ετσι...

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

• 3 weeks later...
:-D:grin::lol:Κοριτσια για πειτε πως μπορω να ανακοινωσω στην εγκυμοσυνη στους γονεις του αντρα μου; Τους υπερ αγαπω και τους δυο, τους εχω σαν γονεις μου και θελω εναν πολυ πρωτοτυπο τροπο για να το ανακοινωσω. Εσεις τι κανατε?:P:p:p:p:p:p

Κ εμείς δεν το έχουμε ανακοινώσει ακόμα ούτε σε γονείς ούτε σε πεθερικά..

Περιμένουμε να δούμε τον πρώτο υπέρηχο. Σκεφτόμαστε λοιπόν στους γονείς μου που είμαστε κοντά να κάνουμε δώρο ένα μπιμπερό που θα έχει μέσα τον υπέρηχο, και στα πεθερικά να τον στείλουμε με συστημένο..

Αλλά επειδή έχει περάσει καιρός από το μήνυμα σου, τι έκανες τελικά, το ανακοίνωσες? Με ποιο τρόπο??

pL6Gp3.png

εμείς όταν του το είπαμε η πεθερά μου είπε....ααα ωραία, με το καλό!!! και συνέχιζε να βλέπει Μενεγάκη στην τηλεόραση.................. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes:

εμείς όταν του το είπαμε η πεθερά μου είπε....ααα ωραία, με το καλό!!! και συνέχιζε να βλέπει Μενεγάκη στην τηλεόραση.................. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes:

Καλόοοοο.... κάπως έτσι αντέδρασε και η δικιά μου πεθερά... μας είπε ότι το είχε καταλάβει από την προηγούμενη φορά που με είδε και τέλος η συζήτηση!!! Βέβαια η γυναίκα έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και δεν μπορεί κάποιες φορές να εκφραστεί όπως θέλει.

Velv στα αλήθεια συγκινήθηκα πολύ.... μακάρι να μπορούσα να το πω κι εγώ κάπως έτσι στη μαμά μου...

Γιατί εγώ σαν κλασσική κλαψιάρα που είμαι προσπάθησα να τους το πω αλλά βούρκωνα κι έλεγα στον άντρα μου να το πει εκείνος. Στο τέλος το κατάλαβε η μαμά μου και αρχίσαμε να κλαίμε οικογενειακώς!!!!!!!!!!!!!!

Φυσικά δεν φάγαμε εκείνη τη μέρα... (έγινε λίγο πριν κάτσουμε για φαγητό)

Διαφημίσεις

Οι γονείς μου το έμαθαν αμέσως επειδη ζήτησα από την μητέρα μου να μου πάρει το τεστ.Η αντίδραση του αδερφού μου με συγκίνησε πολυ:cry:...Τον πήρε η αδερφή της μητέρας τηλέφωνο στο μαγαζί του και τον ρωτά:¨πως πάνε οι δουλειές;Βγάζεις λεφτά;¨¨Καλά πάνε ρε θεία.¨¨άντε μπράβο γιατί τώρα που θα γίνεις θείος θα έχεις έξοδα!¨¨Τι;Με κοροιδεύεις ρε θεία αφου η αδερφή μου δεν θέλει παιδί.Αποκλείεται να είναι έγκυος.¨¨Μα είναι παιδάκι μου!¨¨Θεία έτσι και με κοροιδεύεις δεν θα σου ξαναμιλήσω...¨Εκεί όπως μας είπε και ένα φίλος του είχαν αρχίσει να τρέχουν δάκρυα τα μάτια του:cry:...Μετά πήρε κι εμένα τηλέφωνο για να δει αν τον κοροΐδευουμε:lol:!Στην αγαπημένη μου ξαδερφούλα που το ανακοίνωσα μιλούσαμε στο τηλέφωνο και της λέω:¨τι έκανες σήμερα;¨¨είχα πάει στα μαγαζιά και χάζευα τις βιτρίνες.¨¨Την επόμενη φορά που θα πας να χαζεύεις και στα μωρουδιακά!¨Έπαθε πλάκα η καυμένη ,άρχισε να τσιρίζει στο τηλέφωνο:lol::lol::lol:...Στην πεθερά μου έπεσε γέλιο όταν το ανκοινώσαμε!Το είχα πει στον μικρό αδερφό του άντρα μου και είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο και εκείνος της είπε πως σύντομα θα μάθαινε ένα πολυ ευχάριστο νέο!Πάμε κι εμείς στο σπίτι και της λέει ο άντρας μου:Μαμά ,ωραία δεν θα ήταν να είχαμε ένα μικρό να τρέχει εδώ μέσα και να σας ζαλίζει;¨Αντίδρασει της πεθεράς μου...¨Τι έγινε;Όχι Θεέ μου ,ο αδερφός σου την γκάστρο σε την κοπελιά;Ωχ Θεέ μου τι πάθαμε;Και έβαλε εσένα να μου το πείς:shock:;Τώρα τι θα κάνουμε;¨Ο άντρα μου άρχισε να την δουλεύει:lol:.¨Γιατί ρε μάνα εγγονάκι θα σου κάνει!¨¨Ναι ¨Βρε παιδάκι μου αλλά δεν είναι τακτοποιημένοι ούτε ο ένας ούτε ο άλλος.Πωπω τι πάθαμε:shock:...¨Του κάνω νόημα να κόψει την πλάκα μη μας μείνει η γυναίκα και της λέει:Η Ρ.... Είναι έγκυος βρε μάνα!¨Με πήρε αγκαλιά και με φίλαγε:lol::lol::lol:...