Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ερεθισμενο στηθος κ πονος στην 19η βδομαδα

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!

Σημερα μου συνεβη το εξης κουλο.Ξυπνησα με πονο στο αριστερο στηθος μου.Οχι τον κλασσικο πονο του πρηξιματος, αλλα πιο εντονο.Ενα μερος του στηθους μου ειναι κοκκινο, πιο σκληρο κ ζεστο κ φυσικα ουτε λογος να το ακουμπησω!:confused:Υψηλο πυρετο δεν εχω κανει, αλλα εχω δεκατα.Απότι καταλαβα μοιαζουν τα συμπτωματα με τα συμπτωματα της μαστιτιδας, αλλα ειναι δυνατον απο τωρα???:mad:Ο γιατρος μου μου ειπε να κανω κομπρεσες με χαμομηλι κ αν δεν ηρεμησει μεχρι αυριο θα ξεκινησω αντιβιωση.Η αληθεια ειναι οτι δε θελω να επιβαρρυνω τον οργανισμο μου με αντιβιωση αφου μπορω να υποφερω τον πονο, αλλα δεν ξερω ισως πρεπει να παρω. Σας εχει συμβει κατι παρομοιο?

Διαφημίσεις

Δυστυχως επαθα μαστιτιδα:( Μηπως εχει τυχει σε καποια γνωστη σας?Θα μπορεσω να θηλασω?Αυτο με ανησυχει πολυ.Ειναι δυνατον να επαθα μαστιτιδα πριν καλα καλα αρχισει ο οργανισμος μου να παραγει γαλα?:?Αχ αν εχετε ακουσει κατι τετοιο πειτε μου βρε κοριτσια πως πηγε μετα κ αν ειχε θεμα με το θηλασμο.Θελω τοοοοοσο να θηλασω!;)

Καλε και βεβαια θα μπορεσεις να θηλασεις!

Εδω γυναικες με μαστιτιδα που ηδη θηλαζουν δεν διακοπτουν αναγκαστικα τον θηλασμο ή αν χρειαστει τον διακοπτουν μονο αν βγαινει αιμα απο το στηθος και για λιγες μονο μερες! Εμπειρια θηλασμου η ιδια δεν εχω, αλλα ετσι μας εχουν πει στα μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης. Μην ανησυχεις λοιπον, ενταξει λιγο ασυνηθιστο να το παθεις απο τωρα αλλα δεν πειραζει κι ολας.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Καλε και βεβαια θα μπορεσεις να θηλασεις!

Εδω γυναικες με μαστιτιδα που ηδη θηλαζουν δεν διακοπτουν αναγκαστικα τον θηλασμο ή αν χρειαστει τον διακοπτουν μονο αν βγαινει αιμα απο το στηθος και για λιγες μονο μερες! Εμπειρια θηλασμου η ιδια δεν εχω, αλλα ετσι μας εχουν πει στα μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης. Μην ανησυχεις λοιπον, ενταξει λιγο ασυνηθιστο να το παθεις απο τωρα αλλα δεν πειραζει κι ολας.

Αχ σ'ευχαριστω μπουρμπορ!!!Τωρα που περασαν οι μερες σκεφτομαι λιγο πιο θετικα, αλλα οταν το πρωτοεμαθα ειχα φρικαρει!Θα δειξει!Ελπιζω μονο να μην ξαναπαθω κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης!;)