Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΤΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εμένα είναι γυρισμένη απο τέλος του 5ου μήνα

βέβαια πολλοί ισχυρίζονται ότι υπάρχει περίπτωση και να ξαναγυρίσει προς ΄τα πάνω !!!

σε εμένα πάντως είναι έτοιμη απο νωρίς χωρίς να μετανιώνει για τη θέση της!

βιάζεται να γνωρίσει τη μαμά της :oops::D

κι εμενα ειχε γυρισει απο τον 7ο και ξανα εβαλε τα ποδια κατω στο τελος του 8ου μηνα. 34η εβδομαδα ομως ξαναγυρισε κι απο τοτε δεν εχει αλλαξει!!

και τωρα περιμενουμε για τη μεγαλη εξοδο!!

Η γιατρος μου, μου ειχε πει οτι μεχρι την 32η εβδομαδα θα πρεπει να εχει γυρισει (σαν πρωτοτοκη που ειμαι), και πραγματι τοτε γυρισε

]

Διαφημίσεις

Συνήθως τον τελευταίο μήνα... αλλά δεν είναι απόλυτο, κάθε εγκυμοσύνη είναι ξεχωριστή. Μπορεί και τις τελευταίες μέρες!! Εμένα γύρισε στον 7ο μήνα αλλά γεννήθηκε και μόλις μπήκα στον 9ο!! Ήταν ανυπόμονη!!

Η μπεμπα μου γυρισε γυρω στις 10 μερες πριν μπω στον ογδοο και το καταλαβα γιατι ξαφνικα εκει που ειχα φοβερες καουρες σταματησαν δια μαγειας :)

Χριστινα

Διαφημίσεις

Η δικη μου περιπτωση ειναι απιστευτη:γυρισε στην 38η εβδομαδα,παρ΄ολο που ταν πανω απο 3500 Kgr και μαλιστα μια μερα πριν μπω για καισαρικη.Την καισαρικη θα την εκανα επειδη ηταν αναποδα το μωρο,αλλα αφου γυρισε γεννησα φθσιολογικα 2 εβδομαδες περιπου αργοτερα.

Οταν διαπιστωσαμε οτι γυρισε,η μαια μου ελεγε οτι σιγουρα θα ειναι κατω απο 3 κιλα γιατι τα μεγαλυτερα μωρα ειναι αδυνατον να γυρισουν.Τελικα το παιδι γεννηθηκε 4150 Kgr,και συμφωνα με τον υπερηχο οταν γυρισε ηταν ηδη 3750. Ολα γινονται,κοριτσια,ολα!!!

:wink::wink::wink:

Εμένα ο Ραφαήλ ειχε γυρίσει απο τον 5ο μηνα και τον κατάλαβα οταν γύρισε...(δεν θα είχε χώρο το παιδάκι και γύρισε φαίνεται καλού-κακού για να είναι σίγουρος :) ) ενώ τώρα που απ΄οτι φαίνεται βρήκε το έδαφος έτοιμο κάνει ακόμα δοκιμαστικά, αν και την προηγούμενη βδομάδα (26η) ο γιατρός στον υπέρηχο τον είδε γυρισμένο ήδη...Του είπα όμως οτι εγώ νοιώθω δυνατά χτυπήματα (μάλλον απο πόδια πρέπει να είναι) πότε πάνω, πότε κάτω...κι ο γιατρός μου είπε οτι αφού βρήκε τη θέση του σύντομα θα πάψει τα δοκιμαστικά και θα κάτσει όπως πρέπει...αν δεν εχει οριστικοποιηθεί ήδη η θέση δηλαδή...

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

ΥΣΗΧΑΣΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΕΒΔΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ

ΗΣΥΧΑΣΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΕΒΔΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ

ΗΣΥΧΑΣΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΕΒΔΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ

Διαφημίσεις