Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κι αν έγινε κάποια στραβή...?

Recommended Posts

Γεια χαρα σε ολους σας!!!ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο forum..Ειμαι 17 και ισως η απορια μου να σας φανει υπερβολικη αλλα ειμαι πραγματικα πολυ αγχωμενη.ακουστε λοιπον το προβλημα μου... με το αγορι μου την πρωτη φορα που καναμε σεξ (δεν ηταν η πρωτη μου φορα) δεν χρησιμοποιησαμε κατευθειαν προφυλακτικο, δηλαδη για τα πρωτα 2 λεπτα μπηκε χωρις.. μετα εβαλε και συνεχισαμε κανονικα (ξερω οτι ηταν βλακεια αυτο!) αλλα λογω συγκυριων αναγκαστηκαμε να σταματησουμε αποτομα οποτε και δεν "τελειωσε" ποτε! Επειτα απο λιγες μερες βρεθηκαμε παλι και χρησιμοποιησαμε κανονικα προφυλακτικο απο την αρχη της επαφης μεχρι το τελος,μαλιστα "τελειωσε" εξω και αρκετα μακρια απο μενα...! υστερα απο την τελευταια μας επαφη η περιοδος μου ηρθε κανονικα την ημερομηνια που την περιμενα και μαλιστα ηταν πολυ επωδυνη. επειδη μου αρεσει πολυ να ψαχνω στο ιντερνετ πληροφοριες κτλ αποφασισα να ψαξω για το θεμα της εγκυμοσυνης και μου εκανε τρομερη εντυπωση 1) το ποσες γυναικες εχουν μεινει εγκυες απο τα προσπερματικα υγρα των συντροφων τους και 2) το ποσες γυναικες ηταν εγκυες (χωρις να το γνωριζουν) αλλα ειχαν παραλληλα περιοδο. υπολογιζοντας μαλιστα τις γονιμες ημερες του κυκλου μου ανακαλυψα οτι και τις 2 φορες που εκανα σεξ με το αγορι μου ηταν αναμεσα στις πιο γονιμες μερες μου:-( υπαρχει περιπτωση να εχω μεινει εγκυος αλλα να ηρθε κανονικα η περιοδος μου?:confused: να σημειωσω οτι το αιμα που ειχα ηταν αρκετο και οχι οπως περιγραφεται το αιμα της ψευδοπεριοδου, οπως εχω διαβασει. Μπορει η απορια μου να ειναι παραλογη αλλα αγχωνομαι τρομερα (ισως επειδη και σε λιγες μερες δινω πανελληνιες!!!! :?) Μαλιστα εχω εμμονες ιδεες οτι εμφανιζω τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης που ειναι παρομοια και με της περιοδου!περιοδο περιμενω κανονικα στις 21/5, την ημερα εναρξης των Πανελληνιων! νιωθω το στηθος μου πρησμενο, ζαλιζομαι, τρωω παρα πολυ.. ολα αυτα βεβαια μπορει να οφειλονται στο οτι διαβαζω ολη μερα και δεν βγαινω πολυ απο το σπιτι και φυσικα στο οτι με εχει φαει το αγχος για τις εξετασεις!! θα εκτιμουσα ιδιαιτερα καποια συμβουλη σχετικα με αυτο το θεμα... ευχαριστω προκαταβολικα:-)

Διαφημίσεις

Μπισκοτίνα νόστιμη....

αφού θα τό έβαζε τελικά το προφυλακτικό.. γιατί να μην το έβαζε από την αρχή; Δυο λεπτά νωρίτερα..;

γιατί αφήνεις τον εαυτό σου να μπαίνει σε άγχη που δεν θέλει;

Στό ίντερνετ έπρεπε να ψάξεις προτού γίνει αυτό... τώρα, κατόπιν εορτής....

Θα σου χρησιμεύσει, ελπίζω, στην επόμενη φορά...

Μάλλον δεν είσαι έγκυος...και πολλές φορές τα συμπτώματα δημιουργούνται απο το μυαλό και μόνο...

Πρόσεχε κορίτσι μου.... τα νοσήματα, οι εγκυμοσύνες....

Σε ό,τι και να κάνεις, να σκέφτεσαι ΚΑΙ το μετά..;)

Όλα θα πάνε καλά. Λία.

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση Λία μου:-) Το να μείνω έγκυος είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται να μου συμβεί αυτή την περίοδο!έχω αγχωθεί τρομερά.. δηλαδή υπάρχει πιθανότητα να πρόλαβε να γίνει "ζημιά" τα 2 λεπτά που ήταν μέσα μου χωρίς προφυλακτικό? (Παναγία μου, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι!!!)αλλά η περίοδος που μου ήρθε κανονικά δεν είναι καλό σημάδι?:confused: Επίσης έχεις δίκιο στο ότι πρέπει να σκεφτόμαστε και τις συνέπειες.είμαι άτομο που γενικά σκέφτομαι πάρα πολύ πριν κάνω κάτι αλλά ταυτόχρονα και άτομο που μπόρει αν παρασυρθεί από μια στιγμή αδυναμίας...δυστυχώς

από την στιγμή που σου ήρθε κανονικά περίοδος θεωρώ απίθανο να έχει συμβεί κάτι... για να μην βρεθείς ξανά σε αντίστοιχη θέση φρόντισε πάντα να παίρνεις προφυλάξεις και κοντρόλαρε τις "στιγμές αδυναμίας".. μπορεί να σου καταστρέψουν την ζωή... καλά κάνεις και ενημερώνεσαι και μας ρωτάς.. διάβασε και για τα νοσήματα που μεταδίδονται σεξουαλικώς και πρόσεχε πάρα πολύ στις επαφές σου... εάν οποιοδήποτε αγόρι σου ζητήσει ποτέ να κάνετε σεξ χωρίς προφυλακτικό ξέχασέ τον....

Διαφημίσεις

από ότι περιγράφεις η επαφή έχει γίνει τουλάχιστον ένα μήνα πριν αφού μετά σου ήρθε περίοδος και τώρα ξαναπεριμένεις... σίγουρα θα δείξει εάν κάνεις τεστ....

Kαλε ηρεμησε ειναι απιθανο να εισαι εγκυος;);)

Περιοδο εχεις το αγορι σου δεν τελειωσε οποτε δυσκολα.....Υπαρχουν περιπτωσεις που μενεις απο τα προσπερματικα υγρα...αλλα ετσι οπως μας τα περιγραφεις δεν νομιζω να εισαι με τιποτα.....

Απλα να προσεχεις περισσοτερο στο ειπαν και τ κοριτσια προφυλακτικο παντα...οχι μονο για την εγκυμοσυνη αλλα και γ ολες τις ασθενειες...;);)!!!

Μην αγχωνεσαι συγκεντρωσου στις εξετασεις σου....

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Διαφημίσεις

'Οτι θα προσεχω πιο πολυ απο δω και περα ειναι το μονο σιγουρο!:) κατι τετοια περιστατικα σε κανουν και ξυπνας και εισαι πιο συνειδητοποιημενος την επομενη φορα.. ηδη νιωθω λιγο πιο ηρεμη παντως απο οσα διαβασα εδω και ευχαριστω :) θα κανω ομως κ ενα τεστ για να αποκλεισω καθε ενδεχομενο.(οσο εγκυρο μπορει να ειναι και αυτο) ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον jo89!!!

Aποκλείεται κοριτσάκι μου να είσαι έγκυος, μην ανησυχείς άδικα. Επικεντρώσου στις εξετάσεις σου και καλή επιτυχία να έχεις. Αλλά συμφωνώ με τα κορίτσια παραπάνω, ποτέ σεξ χωρίς προφυλακτικό, ενημερώσου για τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες και προφύλαξε τον εαυτό σου από αυτές και από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Εγκυος δεν είσαι κοριτσάκι μου!να ηρεμησεις και να έχεις καθαρό μυαλό για τις εξετασεις σου!

Το προφυλακτικο ειναι απαραίτητο οχι μόνο για μια εγκυμοσυνη που στην ηλικία σου μόνο ανεπιθύμητη φαντάζομαι θα ήταν.

αν κάτσεις και σκεφτείς πόσο μεγάλη η αλυσίδα ανθρώπων ειναι όταν έρχεσαι σε επαφη με κάποιον θα τρομαξεις!

Θα στο πω απλα....πάω με τον τωρινό μου σύντροφο που έχει παει με άλλες 3πχ(για μια νεαρή ηλικία μιλάω)..αυτές οι 3 με δυο οι καθεμιά...αυτοι οι δυο με πόσες αντίστοιχα κ.ο.κ....δεν θέλω να σε αγχωσω αλλα τα πράγματα έχουν ζοριστεί πολύ.Και εκει που πίστευα πως πλέον οι άνθρωποι ειναι πιο υποψιασμένοι και προσεκτικοί έσκασε αυτη η ιστορία με τις ιερόδουλες και έπαθα σοκ με την ανευθυνότητα των νέων και όχι μόνο.Να προσέχεις πολύ και να θυμάσαι πως ούτε ντροπή είναι να έχεις ακόμα και εσύ προφυλακτικό στην τσάντα σου και ούτε πρέπει να "τσιμπάς" αν το αγόρι σου προτιμά καλύτερα επαφή χωρίς αυτο.

Aποκλείεται κοριτσάκι μου να είσαι έγκυος, μην ανησυχείς άδικα. Επικεντρώσου στις εξετάσεις σου και καλή επιτυχία να έχεις. Αλλά συμφωνώ με τα κορίτσια παραπάνω, ποτέ σεξ χωρίς προφυλακτικό, ενημερώσου για τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες και προφύλαξε τον εαυτό σου από αυτές και από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Ευχαριστω πολυ ster για την καλη επιτυχια και για τις συμβουλες σου!:) αγορασα απ'το φαρμακειο δυο τεστ εγκυμοσυνης και εκανα και τα δυο.(ετσι για να μου φυγει το αγχος!) Βγηκαν αρνητικα! αλλα υπαρχει περιπτωση να εδειξαν λαθος αποτελεσμα και τα δυο? ειναι λιγο τραβηγμενο, σωστα? :P

Εγκυος δεν είσαι κοριτσάκι μου!να ηρεμησεις και να έχεις καθαρό μυαλό για τις εξετασεις σου!

Το προφυλακτικο ειναι απαραίτητο οχι μόνο για μια εγκυμοσυνη που στην ηλικία σου μόνο ανεπιθύμητη φαντάζομαι θα ήταν.

αν κάτσεις και σκεφτείς πόσο μεγάλη η αλυσίδα ανθρώπων ειναι όταν έρχεσαι σε επαφη με κάποιον θα τρομαξεις!

Θα στο πω απλα....πάω με τον τωρινό μου σύντροφο που έχει παει με άλλες 3πχ(για μια νεαρή ηλικία μιλάω)..αυτές οι 3 με δυο οι καθεμιά...αυτοι οι δυο με πόσες αντίστοιχα κ.ο.κ....δεν θέλω να σε αγχωσω αλλα τα πράγματα έχουν ζοριστεί πολύ.Και εκει που πίστευα πως πλέον οι άνθρωποι ειναι πιο υποψιασμένοι και προσεκτικοί έσκασε αυτη η ιστορία με τις ιερόδουλες και έπαθα σοκ με την ανευθυνότητα των νέων και όχι μόνο.Να προσέχεις πολύ και να θυμάσαι πως ούτε ντροπή είναι να έχεις ακόμα και εσύ προφυλακτικό στην τσάντα σου και ούτε πρέπει να "τσιμπάς" αν το αγόρι σου προτιμά καλύτερα επαφή χωρίς αυτο.

mummytobe, ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον και την απαντηση:) το εχω σκεφτει κι εγω αυτο που λες και ειναι τρομερο! ειναι αυτο που λενε "καθε φορα που κοιμασαι με καποιον, κοιμασαι επισης και με το παρελθον του'', αλλα δεν ξερεις τι ιστορικο μπορει να εχει αυτο το "παρελθον":| ενημερωθηκα κι εγω για το περιστατικο αυτο και φρικαρα. και κατι ακομα! οπως εγραψα και στη ster, εκανα δυο τεστ εγκυμοσυνης και βγηκαν αρνητικα!αλλα εχω ακουσει/διαβασει για λαθη που κανουν τα τεστ. μπορει να εκαναν λαθος και τα δυο? συγγνωμη που επιμενω τοσο αλλα..τα χω παιξει και απ'το διαβασμα και σκεφτομαι διαφορα τρομακτικα σεναρια.... :(

Διαφημίσεις

Mpiskotina μου δεν είσαι εγκυος κοριτσάκι μου!και ο τρόπος επαφής ειναι τέτοιος που ειναι σχεδόν απιθανο και η περίοδος που σου ήρθε και τα δυο τεστ επίσης!

Μην τρελαινεσαι γιατι και με το άγχος των εξετασεων και με αυτο βλέπω την καθυστέρηση δεδομένη λογω ψυχολογίας!χαλαρωσε.....

Κοριτσάκι μου δεν είσαι έγκυος, μπορείς να χαλαρώσεις και να αφοσιωθείς στις εξετάσεις σου.Καλή επιτυχία κιόλας!

Για το σεξ χωρίς προφύλαξη θέλω να πω ότι είναι σαν να πεινάς πάρα πολύ και σου βάζουν δυο μανιτάρια δίπλα δίπλα, το ένα είναι δηλητηριώδες και το άλλο όχι, και σου λένε ποιο έχει το δηλητήριο και να διαλέξεις ποιο θα φας, εσύ θα φας το δηλητηριασμένο;

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!