Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕ ΑΣΗΜΙΚΑ ή ΧΡΥΣΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ;

gogo72

Recommended Posts

ψαχνω να βρω καποια βιοτεχνια ή αποθηκη :cool: με ειδη ασημενια ή ακομα και χρυσα σε καλες τιμες :P για δωρο στους κουμπαρους του μπεμπη μας οπουδηποτε εντος αττικης μια και μενουμε αθηνα :lol:

Διαφημίσεις

ψαχνω να βρω καποια βιοτεχνια ή αποθηκη :cool: με ειδη ασημενια ή ακομα και χρυσα σε καλες τιμες :P για δωρο στους κουμπαρους του μπεμπη μας οπουδηποτε εντος αττικης μια και μενουμε αθηνα :lol:

Εννοείς κοσμήματα?

7adb2868d6.png

αυτο που σκεφτομαι ειναι να παρω καποιο ασημικο για το σπιτι στους κουμπαρους μας ή σε βαζο ή σε καποιο άλλο ειδος διακοσμητικο :wink: πιστευω οτι το ασημικο μπορει να μπει σε ολα τα σπιτια δεν ειναι ετσι;

αυτο που σκεφτομαι ειναι να παρω καποιο ασημικο για το σπιτι στους κουμπαρους μας ή σε βαζο ή σε καποιο άλλο ειδος διακοσμητικο :wink: πιστευω οτι το ασημικο μπορει να μπει σε ολα τα σπιτια δεν ειναι ετσι;

Σε ποιά περιοχή μένεις? Ξέρω ένα που είναι εργαστήριο με ασημικά παντός είδους και διακοσμητικά για βάφτιση, γάμο, Άλμπουμ φωτογραφιών με ασημένιες λεπτομέρειες και ότι βάλει ο νους σου! Βρίσκεται στο Νέο Κόσμο, 2 δρόμους πίσω από το StarCity (Σινεμα) που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού!

7adb2868d6.png

ωραια μπορω να παω εκει δεν ειναι πολυ μακρια απο μενα εχεις το ονομα του ή καποιο τηλεφωνο που θα μπορουσες να μου στειλεις; ελπιζω να βρω καλες τιμες γιατι οπου εψαξα ειδα οτι παει με το γραμμαριο οτι αγορασεις και το κοστος ειναι πολυ μεγαλο σε ευχαρισατω παντως πολυ

Διαφημίσεις

ωραια μπορω να παω εκει δεν ειναι πολυ μακρια απο μενα εχεις το ονομα του ή καποιο τηλεφωνο που θα μπορουσες να μου στειλεις; ελπιζω να βρω καλες τιμες γιατι οπου εψαξα ειδα οτι παει με το γραμμαριο οτι αγορασεις και το κοστος ειναι πολυ μεγαλο σε ευχαρισατω παντως πολυ

ο Δρόμος λέγετε Πύρρας και είναι προέκταση της Μπακνανά (που είναι και ο Σκλαβενίτης?) προς την Λ. Συγγρού, στο τελευταίο φανάρι!

Αριθμό δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά μισό λεπτό!

Δες εδώ! http://www.forthnet.gr/templates/driveme.aspx?c=10008226&initialCenterX=475194.16000000003&initialCenterY=4200681.34&initialZoomLevel=2 είναι εκεί ακριβώς που βρίσκετε το κόκκινο σημάδι.

Σίγουρα θα βρεις πολύ προσιτές τιμές! Είναι πολλά χρόνια στην περιοχή, περίπου όσο θυμάμαι τον εαυτό μου! Θα μείνεις σίγουρα ευχαριστημένη!

Καλά ψώνια!

7adb2868d6.png

Εγω παντως θα προτιμουσα κατι πιο προσωπικο .. ωραια ειναι ατ ασημικα αλλα θελουν και συντηρηση.

Ενα ασημενιο μπολ που μου εφεραν στο γαμο το εχω βαλει στο μπανιο και πεταω μεσα μικροαντικειμενα :lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

δηλαδη τι θα μου προτεινες :? ; να αναφερω οτι ειναι 4 :shock: και ειναι ολοι αντρες γυρω στα 35 , οποτε τι θα μπορουσα να τους παρω μια και απο ηλεκτρονικα , ρολογια και φωτογραφικες μηχανες ειναι πληρεις , τι να παρω; ακουω προτασεις , αν και θα παω και στο μαγαζι που μου προτεινε η αρτεμις :P

Διαφημίσεις

ακριβως ετσι οπως τα λες αρτεμις σιγουρα ειναι μια καλη πηγη που θα μου δωσει καλες λυσεις σε αρκετες περιπτωσεις :wink: να εισαι καλα :D σε ευχαριστω πολυ

δηλαδη τι θα μου προτεινες :? ; να αναφερω οτι ειναι 4 :shock: και ειναι ολοι αντρες γυρω στα 35 , οποτε τι θα μπορουσα να τους παρω μια και απο ηλεκτρονικα , ρολογια και φωτογραφικες μηχανες ειναι πληρεις , τι να παρω; ακουω προτασεις , αν και θα παω και στο μαγαζι που μου προτεινε η αρτεμις :P

Τι θα έλεγες για ψηφιακές κορνίζες; Σίγουρα είναι κάτι που δεν αγοράζουν εύκολα. Εμείς την πήραμε μαζί με ρολόι στην νονά μας και έπαθε ζημιά μεγάλη δεν περίμενε να της αρέσει τόσο πολύ και μάλιστα πιστεύει ότι είναι το ωραιότερο δώρο που έχει πάρει και συν τοις αλλοις πολύ πρωτότυπο.

Η ζωή μου τα αγγελούδια μου!!!!!

Η ψηφιακή κορνίζα είναι πολύ όμορφη αλλά καθόλου διαχρονική και σαν όλα τα γκατζετάκια μετά απο λίγο καιρό θα είναι πασέ και για τους νονούς δεν ξέρω αν θα ήθελες κάτι άλλο που να μένει στον χρόνο- όλα βέβαια είναι υποκειμενικά.. :cry:

παντως το μαγαζι που μου προτεινες αρτεμις ειναι ολα τα λεφτα εχει ωραια πραγματα οχι πολυ μεγαλη ποικιλια αλλα πολυ καλες τιμες πραγματικα σε ευχχαριστω και παλι εισαι σουπερ !!!!!!!!!!!!!!!!!

παντως το μαγαζι που μου προτεινες αρτεμις ειναι ολα τα λεφτα εχει ωραια πραγματα οχι πολυ μεγαλη ποικιλια αλλα πολυ καλες τιμες πραγματικα σε ευχχαριστω και παλι εισαι σουπερ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Α! Πήγα και εγώ το Σαββάτο και πήρα δώρο για ένα γάμο, Άλμπουμ Φωτογραφιών με ασημένια κορνίζα στο εξώφυλλο! 50 ευρώ!

Επίσης για όποιον ενδιαφέρετε έχει απίθανα άλμπουμ φωτογραφιών για αγοράκια και κοριτσάκια με ασημένιες λεπτομέρειες τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για βιβλία ευχων!

7adb2868d6.png

Διαφημίσεις

Η ψηφιακή κορνίζα είναι πολύ όμορφη αλλά καθόλου διαχρονική και σαν όλα τα γκατζετάκια μετά απο λίγο καιρό θα είναι πασέ και για τους νονούς δεν ξέρω αν θα ήθελες κάτι άλλο που να μένει στον χρόνο- όλα βέβαια είναι υποκειμενικά.. :cry:

Λοιπόν έκανα ένα σύντομο γκάλοπ σε φίλους 30 με 40 ετών και κανένας δεν προτίμησε ασημικά ,βρήκαν την ψηφιακή κορνίζα πρωτότυπη πολύ και θα ήθελαν πολύ να την είχαν. Πάντως θα διαφωνήσω ότι δεν είναι διαχρονική γιατι καθε πότε αλλάζουμε κορνίζες στο σπίτι μας; Εμείς πάντως μόνο όταν σπάσουν , δεν θα την έβαζα στην ίδια μοίρα με τα άλλα γκατζετάκια σε καμμία περίπτωση.

titaki , το σχόλιο μου δεν ήταν προσωπικό, άσε που δεν είμαι ασφαλές δείγμα του γκάλοπ μιας και δεν είμαι ούτε άντρας, ούτε 30 ακόμα..

Νότα εύχομαι να βρείς το πιο όμορφο δώρο για τους κουμπάρους σου οτι και αν είναι, με το καλό η βάφτισή και να είναι γερός και καλότυχος ο ζουζούνος σου!

Νότα μου είμαι σίγουρη πως ό,τι και να αποφασίσεις θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους κουμπάρους σου γιατί είναι στην ηλικία που συειδητοποιούν τι έχει αξία και τι όχι, τα πιο πολλά υλικά αγαθά τα έχουν, οπότε δεν περίμένουν δώρα να τους ενθοθσιάσουν (όπως συμβαίνει σε λίγο μικρότερες ηλικίες....) αλλά άνθρωποι να τους αγαπούν και να τους εκτιμούν , καλή επιλογή. :D:D:D

κοριτσια εχετε δικιο οι κουμπαροι μας οταν τους ρωτησαμε τι θελουν για δωρο δεν ηθελαν τιποτα και επεμεναν σε αυτο αλλα θεωρω γαιδουρια να μην παρουμε τιποτα οποτε αποφασισαμε να επιλεξουμε κατι για το σπιτι τους με δυνατοτητα αλλαγης οσο για ψηφιακη κορνιζα εχουν ηδη οποτε.....μαλλον καταληξαμε σε ενα στεφανι με κλαδι ελιας πραγματικο το οποιο ειναι επιχρυσομενο και σε ενα καραβακι ασημενιο μεσα σε γυαλινο κουτι θα τα εχετε δει σε μαγαζια επισης παιζει και το ζευγαρι τα κηροπηγια αυτα και περιμενω τις αποψεις σας

Εμένα Νότα μου θα μου άρεσαν τα δύο πρώτα και ειδικά το στεφάνι που δεν είναι κάτι συνηθισμένο παραπέμπει και σε αξίες παλαιότερες όπου το στεφάνι από κλαδί ελιας ήταν για τους ολυμπιονίκες το πολυτιμότερο βραβείο τους αξίζει άλλωστε γιατί από ότι καταλαβαίνω είναι βολικά παιδιά και δεν θέλουν να σας προβληματίσουν με τα δωρα τους, μπράβο τους !

κοριτσια εχετε δικιο οι κουμπαροι μας οταν τους ρωτησαμε τι θελουν για δωρο δεν ηθελαν τιποτα και επεμεναν σε αυτο αλλα θεωρω γαιδουρια να μην παρουμε τιποτα οποτε αποφασισαμε να επιλεξουμε κατι για το σπιτι τους με δυνατοτητα αλλαγης οσο για ψηφιακη κορνιζα εχουν ηδη οποτε.....μαλλον καταληξαμε σε ενα στεφανι με κλαδι ελιας πραγματικο το οποιο ειναι επιχρυσομενο και σε ενα καραβακι ασημενιο μεσα σε γυαλινο κουτι θα τα εχετε δει σε μαγαζια επισης παιζει και το ζευγαρι τα κηροπηγια αυτα και περιμενω τις αποψεις σας

Ισως θα μπορούσες να τους παρεις κατι πιο προσωπικό, πχ κάλά μανικετόκουμπα, υπαρχουν κοσμηματοπωλεία που εχουν εκπληκτικά. Ή πορτ κλε για τα κλειδιά τους αλλά καλό, πχ Λαλαουνης που θα τους εντυπωσιάσει. Δεν ξερω και τι ποσό διαθέτεις για τον καθένα....και πως ειναι τα οικονομικά σας. ή ρολοι χειρός, οι ανδρες αλλάζουν ρολόγια ανάλογα την περισταση....

τελικα πηραμε τα ασημενια στεφανια ελιας και ειχαμε επιτυχια γιατι ενθουσιαστηκαν και μας καταευχαριστησαν ολα καλα λοιπον ευχαριστω για τις ιδεες σας :lol: