Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διακοπές με την κοράκλα μου (Μπαμπάδες - Μαμάδες help)_

Alexis

Recommended Posts

Καλημέρα σας.

Φέτος είναι η πρώτη φορά που θα κάνουμε διακοπές μόνοι μας (η τετράχρονη κόρη μου και εγώ) και σκέφτομαι ότι ήρθε η ώρα να αρχίσω να το προγραμματίζω.

Σκέφτομαι για δύο εναλλακτικές:

α) All inclusive Resort (ή όπως τελικά τα λένε). Σε γενικές γραμμές ένα ξενοδοχείο που θα τα παρέχει όλα χωρίς να χρειάζεται να τρέχω ή

β) Να νοικιάσω ένα σπίτι 2 βήματα από την παραλία και να καούμε στο παιχνίδι και στις βουτιές όλη μέρα.

Η περιοχή δεν με νοιάζει αρκεί να είναι Ελλάδα και να έχει άμμο στην παραλία. Δεν είμαι για να γυρνάω από δω και από κει.

Αν έχετε μία καλή πρόταση (όνομα ξενοδοχείου, ενοικιαζόμενα κλπ) καθώς και μία μικρή περιγραφή του τι προσφέρει θα ήταν μία πολύτιμη βοήθεια.

Διαφημίσεις

Θα σου πρότεινα την λύση του all inclusive καθώς έχουν πολλές δραστηριότητες για παιδια και γενικά όλες οι εγκαταστάσεις είναι φιλικές προς τα παιδιά, καθώς επίσης υπάρχουν πολλές οικογένειες και άρα πολλά παιδια και κάνουν όλα μαζί παρεούλα!Θα περάσετε τέλεια!

Το thalatta sea side hotel στην Αγία Αννα της Ευβοιας είναι ιδανικό πιστεύω..Εχει και κάποια πολύ ωραία στην Ζακυνθο!

Καλά να περάσετε!!!

Καλημέρα Αλέξη..και να χαίρεσαι την κοράκλα σου.

Δεν λες απο που είσαι έτσι θα σου προτείνω 2 εναλλακτικές:D

1. http://www.porfi.gr/en/index.html. Καλή παραλία, καλό φαγητό, παρκάκι για την μικρή ( με αιώρα για τον μπαμπά). Απλά θα μπορούσε να είναι φθηνότερα. Θα το έκανα για 2-3 αστέρων δηλαδή.
  2. http://www.lichnosbeach.gr/ . Πολύ καλό. Αλλα αρκετά μακριά για εμένα πια. ΠΟλύ καλή παραλία, κοντινές εκδρομούλες Παξούς-Αντίπαξους, ταβερνάκι μέσα στο resort και αν θες ζητάς να σου φέρνουν και την πρωινή σου εφημερίδα απο το χωριό (ετσι έκανε ο δικός μου!! Η Πάργα εντυπωσιακή σαν ένα μικρό νησάκι, με πλακόστρωτα και πολλά καφέ μόλις 5 λεπτά απο εκεί (με αυτοκίνητο).

Περιμένω αντυπώσεις...:-)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...