Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εμβρυομεταφορα και τώρα τι κάνουμε;

Recommended Posts

Θα ήθελα να μου δώσουν πληροφορίες όσες ξέρουν σχετικά με τα συμπτωματα μετα την εμβρυομεταφορα . Εγω έκανα εμβρυομεταφορα τριων εμβριων στις 3-5-12 και θα πρεπει να κάνω χοριακη στις 17-5-12, αν καταφέρω να αντεξω μέχρι τότε απο την αγωνία μου!!!! Έχω κανονικά πόνους περιόδου , δεν ξέρω αν ειναι αυτο καλο ή κακό!!!

Διαφημίσεις

Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Μην ψάχνεις από τώρα συμπτώματα, τζάμπα θα τρελάνεις τον εαυτό σου. Πολλά από αυτά που θα νιώθεις τις επόμενες μέρες θα οφείλονται στα φάρμακα που παίρνεις . εγώ λίγες μέρες πριν το θετικό μου είχα όλα τα συμπτώματα που έχω πριν αδιαθετήσω, μάλιστα όταν έδωσα αίμα για την χοριακή είχα την εντύπωση πως θα αδιαθετούσα από στιγμή σε στιγμή, μέχρι και το στήθος μου είχε ξεπρηστεί, όπως συμβαίνει πάντα την μέρα που μου ρχετε……….

Καλή αναμονή και καλή επιτυχία!!!

Anty ευχαριστώ για τις ευχές, αλλα όπως καταλαβαίνεις ψαχνω απο κάπου να πιάστω!!!! Και συ εξωσωματικη έκανες? ή φυσιολογικα συνελαβες το αγγελουδι σου!

Καλημέρα anty, οπότε λες όλα αυτα τα ΄΄υποτιθεμενα ΄΄ συμπτωματα ειναι απο τα φάρμακα,Ε

. Δύσκολο πράγμα τελικά το να γίνεις μάνα, τώρα ανησυχούμε αν είμαστε έγκυες ή οχι, μετα αν παει Καλα η εγκυμοσυνη, μετα για την γέννα, μετα για το μεγάλωμα του παιδιού και παει λέγοντας.

Διαφημίσεις

Καλημέρα anty, οπότε λες όλα αυτα τα ΄΄υποτιθεμενα ΄΄ συμπτωματα ειναι απο τα φάρμακα,Ε

. Δύσκολο πράγμα τελικά το να γίνεις μάνα, τώρα ανησυχούμε αν είμαστε έγκυες ή οχι, μετα αν παει Καλα η εγκυμοσυνη, μετα για την γέννα, μετα για το μεγάλωμα του παιδιού και παει λέγοντας.

Ακριβώς!!! Ετσι μου ρχετε μερικές φορές να τα γραψω όλα κανονικά γιατί όπ[ως λες περνάμε όλη τη ζωή μας με αγωνια μια για το ένα μια για το άλλο.

Απλά νομίζω ότι όλες αυτές οι αγωνίες μας , αξίζουν τον κόπο, γιατι η μητρότητα ειναι ότι πιο ιερό νομίζω. μακάρι να μας αξιώσεις ο θεός να γίνουμε όλες μας μανούλες !!!!!

Απλά νομίζω ότι όλες αυτές οι αγωνίες μας , αξίζουν τον κόπο, γιατι η μητρότητα ειναι ότι πιο ιερό νομίζω. μακάρι να μας αξιώσεις ο θεός να γίνουμε όλες μας μανούλες !!!!!

Καλησπέρα! Μην αγχωνεσαι με την αναμονή. Να σκέφτεσαι ότι θέλει ο θεός θα γίνει! Στο λέω Εγώ που είμαι στην 7η προσπάθεια μου!!!!!!! Με υπομονή,λογική και πίστη Όλα θα πανε καλά !

Εύχομαι να πανε όλα Καλα για όλες μας πραγματικά, αλλα δεν έχω περάσει και γω λίγα, εξωμητριοσ κυηση, αφαίρεση σαλπιγγας , 2 αποτυχημένες σπερματεγχυσης και δυο χρόνια συνεχόμενες εξετασεις!!!!!

Τετάρτη πάω για εμβρυομεταφορά...Επιτέλους. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.Σήμερα στο τηλ. με το κέντρο μου είπαν πως έχουμε 16 έμβρυα. Για να δούμε μέχρι την Τετάρτη πόσα θα φτάσουν σε βλαστοκύστες. ....

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ 3 ΜΗΝΩΝ

Διαφημίσεις

Καλα ποτελεσματαα an upomoni, περιμένουνουμε τα νέα σου

Σ' ευχαριστώ!!Φτάνει η μέρα που θα υποδεχτώ τα εμβρυάκια μου... Αύριο!!!!!!!Αχ ελπίζω όλα καλά και να τα 'χω μαζί μου για 9 μήνες. Αυτό που με αγχώνει είναι ότι δεν έχω πολύ άγχος. Να γελάσουμε και λίγο.

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ 3 ΜΗΝΩΝ

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...