Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γιατρός που να μην υποστηρίζει τις καισαρικές για δεύτερη γνώμη;

Recommended Posts

Καλησπέρα,

παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και καιρό, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε τύχει να γράψω. Είμαι στο τέλος της δεύτερης εγκυμοσύνης μου, διανύω την 39η εβδομάδα. Η πρώτη, 5 χρόνια νωρίτερα, είχε καταλήξει σε καισαρική λόγω ινομυωμάτων που έφραζαν τον τράχηλο. Τώρα δε συντρέχουν οι ίδιοι λόγοι, ο γυναικολόγος μου είχε αρχικά δεχτεί την απόφασή μου για φυσιολογικό τοκετό, ειδικά μετά από τόσα χρόνια, στο παρά πέντε όμως καταλαβαίνω ότι από δω το πάει από κει το πάει πάλι σε καισαρική θέλει να καταλήξει. Τάχαμου η στάση του παιδιού, το ότι δεν έχει εμπεδωθεί χαμηλά στη λεκάνη, τάχαμου ότι έχει αρχίζει να γερνάει ο πλακούντας... Ενώ έχω ήδη πονάκια και συσπάσεις θέλει να με βάλει προγραμματισμένα την Πέμπτη. Δυστυχώς δεν τον εμπιστεύομαι πια. Έκλεισα ένα ραντεβού αύριο στην Ευτοκία για μια δεύτερη γνώμη. Έχετε μήπως να μου συστήσετε και κάποιον γιατρό που αποδεδειγμένα δεν καταλήγει εύκολα σε καισαρικές για να έπαιρνα μια γνώμη ακόμη;

afroditi

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και καιρό, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε τύχει να γράψω. Είμαι στο τέλος της δεύτερης εγκυμοσύνης μου, διανύω την 39η εβδομάδα. Η πρώτη, 5 χρόνια νωρίτερα, είχε καταλήξει σε καισαρική λόγω ινομυωμάτων που έφραζαν τον τράχηλο. Τώρα δε συντρέχουν οι ίδιοι λόγοι, ο γυναικολόγος μου είχε αρχικά δεχτεί την απόφασή μου για φυσιολογικό τοκετό, ειδικά μετά από τόσα χρόνια, στο παρά πέντε όμως καταλαβαίνω ότι από δω το πάει από κει το πάει πάλι σε καισαρική θέλει να καταλήξει. Τάχαμου η στάση του παιδιού, το ότι δεν έχει εμπεδωθεί χαμηλά στη λεκάνη, τάχαμου ότι έχει αρχίζει να γερνάει ο πλακούντας... Ενώ έχω ήδη πονάκια και συσπάσεις θέλει να με βάλει προγραμματισμένα την Πέμπτη. Δυστυχώς δεν τον εμπιστεύομαι πια. Έκλεισα ένα ραντεβού αύριο στην Ευτοκία για μια δεύτερη γνώμη. Έχετε μήπως να μου συστήσετε και κάποιον γιατρό που αποδεδειγμένα δεν καταλήγει εύκολα σε καισαρικές για να έπαιρνα μια γνώμη ακόμη;

afroditi

καλησπεραεχω καποιον λαμπρος γιαννικος λεγεται κ ειναι ο γιατρος μου.ετσι πριν 7μηνες εστειλα μια γνωστη μου που εψαχνε δευτερη γνωμηλιγο πριν γεννησει γιατι ο γιατρος της της ειπε διαφορεε αερολογιες ωστε να κανει καισαρικη κ η κοπελα εφυγε κλαιγοντας.πηγε στον δικο μου οπου γεννησε φυσιολογικοτατα το μωρακι της.υπαρχει κ σχετικο τοπικ με τον γιαννικο εδω.μονο που θα σου γραψω αυριο το τηλ.γιατι γιατι τωρα δεν το χω προχειρο κ εσυ πραττεις οπως θες.εγω θα στο γραψω να το χεις.

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Τάχαμου η στάση του παιδιού, το ότι δεν έχει εμπεδωθεί χαμηλά στη λεκάνη, τάχαμου ότι έχει αρχίζει να γερνάει ο πλακούντας...

ασχετα με το τι θα καταφερεις στο τελος..

μπραβο σου που το ψαχνεις και δεν επαναπαυεσαι στα ταχαμου...

ειναι πολυ της μοδας στην Ελλαδα ολα αυτα τα ταχαμου...

83hKp3.png

Καλησπέρα,

afroditi

Γειά σου! Ο γιατρός μου είναι υπέρ του φυσιολογικού, υπέρ το θηλασμού και γενικώς επειδή ακολουθεί το αγγλικό μοντέλο είναι υπέρ των φυσιολογικών πραγμάτων κατά την εγκυμοσύνη γενικά(είχα διάφορα θέματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και τον τσέκαρα). Διάβασα κι εγώ το site της "ΕΥΤΟΚΙΑΣ". Δεν είναι βέβαια το ίδιο. ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΜΑΝΤΟΥΔΗΣ. κλινική"ΓΕΝΝΗΜΑ". Είναι στη λεωφ. Κηφισίας στο ύψος του "ΥΓΕΙΑ". Έχει και site. Αν θέλεις συστάσεις για να βρεις γρήγορα ραντεβού στείλε μου πμ.

Καλή τύχη!

Διαφημίσεις