Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝ Μ'ΑΓΑΠΑΕΙ

Recommended Posts

Δεν ξερω γιατι το κανω αυτο μου βγαινει αυθορμητα . Ειναι 3χρονων και μεσα στην μερα μπορει να τον ρωτησω 3-4φορες ΄΄θοδωρη μου μ'αγαπας?'' . Εχω παρατηρησει οτι απο μονος του ερχεται και μου λεει σ'αγαπω μαμα και αυτο το κανει και στον μπαμπα του και στους παπουδο-γιαγιαδες. Λετε να του εχω προκαλεσει καμια ανασφαλεια? :confused::confused:

rXfep3.png C39Tp3.png

ΠΡΩΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ

Διαφημίσεις

κοίτα, 2 πράγματα μπορεί να συμβούν:

-ή θα συνηθίσει την ερώτηση κι όταν μεγαλώσει και του την κάνει η εκάστοτε κοπελιά, του δε θα του κακοφάινεται

-ή θα σιχαθεί την ερώτηση κι όταν θα του την κάνει αργότερα η κοπελιά του θα φεύγει τρέχοντας.

:P:p:p

ΧΑΧΑΧΑ και εγω το κάνωωω αυτόοοο:oops:...ότάν κάνουμε τιποτα ζουζουνιες στο κρεβατι......την αρχιζω.... μ'αγαπάς ???? πόσο μ΄αγαπάς ?????

Γενικως και εμενα σε ασχετες φάσεις έρχεται μου δινει φιλι και αγκαλιτσα και μου λεει ότι μ΄αγαπαει μέχρι το ταβανι.....ας μην σχολιασω πως στον μπαμπα λεει οτι τον αγαπαει μέχρι τον ουρανο και πιο πάνω....

Η στο ασχετο εκει που παίζει....φωναζει....ΜΑΜΑ ?????? - τι αγάπη μου ???? Σε αγαπαωωωωωωωω:-D:grin::-D και λιώνωωωωω

U80ep3?r=1271337460

Διαφημίσεις

και εγω το κανω!!!!

ρωταω και τα τρια ζουζουνια.....μ'αγαπατε;;;;;

ο μεγαλος λεει ναι μαμα σ'σγαπω πολυ,ο μικρος λεει μαμα απαω μεχλι το λουλανο και τα ατεγια(τον ουρανο και τα αστερια)και η μικρη απλα με κοιταει αλλα που θα παει.....οταν αρχισει να μιλαει θα μου λεει και αυτη!!!!!

apHGp3.png