Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη το θέμα, εψαξα λίγο αλλά δεν είδα τίποτα.

Γυρίσαμε απο τις διακοπες και είδαμε οτι ο Χρηστάκος μας, ψήλωσε αρκετά. στέκεται όρθιος στο κρεβατι του και φτάνει το καγκελο κατω απο το στήθος του. Ανυσηχουμε πολυ μη γινει κανα μπαμ. Τι προτεινει η εμπειρια σας??Θα παμε Λητω να δουμε τι υπαρχει αλλα εγω πιστεύω ότι δεν κινδυνεύει ακομα. Τι λέτε??????

ο αστερης μας, ηρθε στη ζωη 29/10/07!!!!

η τοσοδουλα μας,ηρθε στη ζωη 14/11/09!!!

Διαφημίσεις

Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω ... επειδή εμείς το έχουμε κάνει το μπάμ ...

δοκίμασε μήπως κατεβαίνει το στρωματάκι :)

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=115039#115039

εδώ έχει σηζητηθεί πάλι σχετικό θέμα , ρίξε μια ματιά!

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

και εμείς είχαμε το ίδιο πρόβλημα με την κούνια η οποία είναι από αυτές που κατεβαίνει το στρώμα μεν αλλά όχι αρκετά δε. Οπότε ο άντρας μου έκανε κάτι τρύπες πιο χαμηλά στο κρεβάτι και κατεβάσαμε το στώμα. Τώρα προεξέχει μόνο το κεφάλι του από το κάγκελο.

Παρόλα αυτά πιστευω ότι ακόμα υπάρχει κίνδυνος πτώσης μιας και τον έπιασα σήμερα να σκαρφαλώνει στο πάρκο του από την έξω μεριά, να προσπαθεί να σκαρφαλώσει από το πάτωμα πάνω στο καρεκλάκι του φαγητού και άλλες τέτοιες αναρριχήσεις ο άτιμος :D , όπότε μετά τις διακοπές ίσως θα πρέπει να βάλουμε και κανένα χοντρό χαλί στο πάτωμα για σιγουριά

line_m121_beg_17_time_1192939200_text_cf20cfe4f5f3f3dceaeff220eceff520e5dfede1e9.gif

MLZ0p3.pngpZRYp3.png

και εμεις το ειχαμε αναβασμενο το καγκελο και επεσε ενα βραδυ ,μεχρι και ο νονος του ξυπνησε που μενει απο κατω.το κατεβασαμε και βαζω κατω μεγαλα αρκουδακια ωστε αν ξαναγινει να πεσει στα μαλακα.Αν και πλεον μπορει να κατεβαινει μονος του.

Διαφημίσεις

το σκεφτόμουν κι εγώ έντονα αυτό το πράγμα και έψαχνα να βρω λύσεις... έφτασα όμως στο συμπέρασμα ότι το να προσπαθήσει το παιδί να βγει απ τη "φυλακή" της κούνιας είναι μέσα στα στάδια της ανάπτυξης του και δεν κάνει να το φρενάρεις

αυτό που σκοπεύω εγώ να κάνω, είναι να πάω στο jumbo Και να του αγοράσω με 20 ευρώ ένα στρώμα για το παρκοκρέβατο που είναι αφρολέξ και να το βάζω μπροστά στην κούνια όταν κοιμάται, ώστε όταν έρθει η ώρα της "Απόδρασης και της τούμπας" να είναι στα μαλακά

Γεια σας,

αν μπορείτε επιλέξτε κάποιο απο τα θέματα που βρίσκονται εδώ και ξαναδημοσιεύστε την ερώτησή σας σε κάποιο απο αυτά τα θέματα.

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=115039#115039

το θέμα κλειδώνεται για να συνεχιστεί η συζήτηση σε κάποιο απο τα υπάρχον θέματα.

Παρακαλούμε πριν την δημοσιευση νέων θεμάτων αναζητήστε την ύπαρξη ίδιων θεμάτων στην παρούσα ή στις προηγουμενες σελίδες της κατηγορίας

Με το να είναι συγκεντρωμένες οι δημοσιεύσεις ερωταπαντήσεων ίδιας θεματολογίας, βοηθάτε τα επόμενα μέλη/αναγνώστες στο να βρούν όλες τις πληροφορίες μαζεμένες και με μεγαλύτερη ευκολία.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...