Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΤΗΣ...ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ???

Recommended Posts

Καλησπέρα...εχω ένα κοριτσάκι κάτι παραπάνω από 2μιση χρονών και ένα αγοράκι 9 μηνών.

Η μικρή μου οταν γεννήθηκε ο μπέμπης και στην πορεία εκδήλωσε αρκετή ζήλεια αλλά τώρα τους τελευταίους μήνες δείχνουν να τα πάνε πολύ καλύτερα.

ΈΧουμε ένα θέμα το τελευταίο διάστημα και ΠΑΡΑΠΟΛΥ με ανυσηχεί....

δαγκώνει το κάτω χείλος της και μετά επειδή έχει κάνει έγκαυμα κάτω δεξιά και έχουν ξεραθεί τα πάνω χείλια,τα τρίβει μα το μανίκι της με αποτέλεσμα να γίνεται ένας φαύλος κύκλος...

ξέρω....το ξέρω...ότι κάτι κάνω λάθος.....ειναι πολύ αντιδραστική,πάραπολύ και σε ότι της λέω κάνει το αντίθετο. π.χ. έλα να κόψουμε τα νύχια στα πόδια...όχιιι...αν δεν τα κόψουμε θα σε πονάνε γιατι θα μεγαλώσουνε πολύ στα ποδαράκια και θα σε τσιμπάνε....θέλω να πονάωωωω....

βάλει από το άσπρο κουμπί νερό από τον ψύκτη(έχει κανονική θερμοκρασία)....πάει και βάζει από το μπλε (κρύο). όχι βρε κορίτσι μου θα πονέσει ο λαιμός σου! της το παίρνω ,το χύνω και της λέω να πιεί από το άσπρο και μετά από το μπλέ λίγο....της δίνω το ποτήρι,πίνει ελάχιστα και το χύνει προκλητικά μπροστά μου...

κάτι κάνω λάθος....κάπου φταίω.....κλαίω όλη μέρα σήμερα....πείτε μου τι δεν κάνω καλά αν κάποια είχε το ίδιο θέμα με το παιδάκι της???

γενικά λέω πολλά μή....το ξέρω και κακώς..να είναι αυτό?? κάτι την ενοχλεί και το εκδηλώνει έτσι με το να δαγκώνεται....κάτι δεν το αντέχει...τι????

Διαφημίσεις

Δεν ξερω αν κανεις κατι λαθος ή αν ειναι στα πλαισια της ζηλιας γιατι και εμεις αντιμετωπιζουμε διαφορα. Μπορω να σου πω τι εκανα εγω οταν δαγκωνε τα χειλια του σε σημειο ερεθισμου αν θελεις.

Το βραδυ που κοιμοταν του εβαζα γυρω απο το στομα κρεμα για το συγκαμα και πολλες φορες μεσα στην μερα κρεμα απο αυτη που βαζουν στις θηλες κατα τον θηλασμο. Κρατησε αρκετο καιρο αλλα τωρα μας περασε. (Για να δεχτει την κρεμα ξυπνιος του εταξα ενα παιχνιδι μετα απο 2 βδομαδες κρεμας και μετα την ειχε πια συνηθισει)

αχχχ και ναξερες πόσο έχω αγχωθεί.....και πόσο στεναχωριέμαι να υποψιάζομαι οτι κάνω κάτι που καταπιέζει το παιδί μου σε σημείο τέτοιο...

άθελά μου αλλά... και αν??

η φαρμακοποιός που το είδε μου είπε να της βάζω στον ύπνο λίγη fusidin leo, 3 φορές την ημέρα για 4-5 μέρες πριν μολυνθεί κιάλλο.Διότι τρίβει συνέχεια το στόμα της επειδή την τσούζει και το πειράζει με βρώμικα χέρια....η δική μου δεν δέχεται τίποτε ξύπνια...οτι και αν τάξω...αν πει όχι είναι ΟΧΙ. είναι πολύ ατίθασο παιδί...πιστεύεις ότι μπορεί να είναι ένα είδος άγχους?? να είναι αγχώδες παιδί??

και πως εξηγείς το γεγονός ότι με το μωρό τα πάει ποοοολύ καλύτερα από τον πρώτο καιρό?? του πηγαίνει παιχνίδια,κάθεται μαζί του και θέλει να τον παίζει,δεν είναι επιθετική όταν την αφήνω μαζί του...αν τον πάρουμε αγκαλιά και αρχίσουμε τα φιλιά και τα νάζια και την προσοχή μας στραμένη σε εκείνον σίγουρα εκδηλώνει ζήλια. Αλλά το πρώτο 6μηνό δεν μπορούσαμε ούτε να τον κοιτάξουμε! και μόνο η παρουσία του της τρέλαινε...

εσείς δηλαδή τι άλλο αντιμετωπίζετε?? να ξέρω τι μπορεί να με περιμένει ακόμα....

Εμενα η fusidin το ερθισε περισσοτερο. Επισεις για καθαριοτητα εγω κατεληξα στο αμυγδαλαελαιο γιατι και τα μωρομαντιλα τον ερεθιζαν.

Εμεις αντιμετωπισαμε και αντιμετωπιζουμε και ξυλο απο οταν αρχισε ο μικρος να κινηται. Βεβαια παιζουν πλεον μαζι και κανουν παρεα αλλα τσακωνονται και πολυ. Αλλωστε τα παιχνιδια ειναι κοινα (αυτοκινητακια και για τους δυο). Το μεγαλο μας θεμα ειναι οτι ο μικρος ειναι ακομη στην κρεβατοκαμαρα (ο μεγαλος κοιμαται στο ιδιο δωματιο με την μητερα μου) οποτε εχει αρχισει και θελει να κοιμαται και αυτος μαζι μας.

Παντως επειδη ειναι διαφορετικου φυλου καποτε θα τα βρουν...

Μπορει να ειναι και απο το αγχος. Εμενα το παρουσιασε φετος αρα ειναι 2 χρονια μεγαλυτερος... Για αυτο ισως και επιασε τα ταξιμο. Του ειχα φτιαξει ενα ημερολογιο και σβηναμε τις μερες. Εφτασε να ζηταει απο την γιαγια του να του βαζει κρεμα (και να με περνουν τηλεφωνο να με ενημερωσουν) μηπως και περασουν πιο γρηγορα οι μερες...

Παντως εκανε μηνες να περασει και τωρα παλι ειναι λιγο ερεθισμενο..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...