Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πονάκια περιόδου και τσιμπηματάκια στην μέση....

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Για ρώτα το γιατρό σου μήπως είναι συσπάσεις. Εμένα συνοδεύονταν με πόνο στη μέση και τις ένιωθα σαν πόνους περιόδου, και τελικά ήταν συσπάσεις.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Κι εγώ είχα πόνους περιόδου στην 33 εβδομάδα. Ήταν συσπάσεις και φοβόμασταν μήπως βγει πρόωρο. Μου αύξησε το μαγνήσιο και μετά από 3 με 4 ημέρες πέρασαν. Τώρα έχω σπανίως. Βέβαια δεν είχα τσιμπηματάκια ούτε πόνο στη μέση. Μου είπε να παίρνω και κανά παυσίπονο (μάλλον ως μυοχαλαρωτικό?) γιατί εμένα ήταν και σκληρή η κοιλιά μου και ήθελε να μαλακώσει.

Κι εγώ είχα πόνους περιόδου στην 33 εβδομάδα. Ήταν συσπάσεις και φοβόμασταν μήπως βγει πρόωρο.

κι γω το ίδιο και νοσηλευτηκα άμεσα...με όρους κτλ

Αλλά ας μη τρομάζουμε την κοπέλα, συσπάσεις με συσπάσεις διαφέρουν, το καρδιοτοκογράφημα τα λέει όλα.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου...! Εκείνη την ώρα που σας έγραψα μόνο κράτησε όλο αυτό... Αλλά σήμερα το πρωί το ξαναένιωσα πάλι για λίγο..!!! Μου είπε πως αυτά θα τα έχω αυτό το μήνα μέχρι να γεννήσω...

Να ρωτήσω... Καρδιοτοκογράφο από ποια βδομάδα ξεκινήσατε??? Εγώ αύριο θα πάω στο νοσοκομείο που έχω ραντεβού.διανύω την 35η εβδομάδα.. Στην 1η μου εγκυμοσύνη δεν θυμάμαι πότε κάναμε....

AB92p3.png

6EzCp2.png

εγω καρδιοτοκογραφο κανω απο την 35 εβδομαδα καθε βδομαδα τωρα ειναι αναλογα και με το γιατρο καμια φορα το ξεκινουν απο 36 εβδομαδα. με το καλο να δεχθεις στο μωρακι σου

5bE1p3.png

ZIrIp3.png

εγω καρδιοτοκογραφο κανω απο την 35 εβδομαδα καθε βδομαδα τωρα ειναι αναλογα και με το γιατρο καμια φορα το ξεκινουν απο 36 εβδομαδα. με το καλο να δεχθεις στο μωρακι σου

Σ'ευχαριστώ πολύ..! και εσύ με το καλό κ'ένα πόνο..!! Και κολπικά σε εξετάζει από τότε?

AB92p3.png

6EzCp2.png

Διαφημίσεις

δεν με εχει εξετασει κολπικα ο συγκεκριμμενος δε το κανει αν δε συντρεχει λογος πριν τη τελευταια εβδομαδα γιατι δε θελει να επηρεαζει τη κατασταση περιμενει να δει πως θα εξελιχθει η κατασταση δε του αρεσει να επηρεαζει αυτος τη διαδικασια για το τοκετο

5bE1p3.png

ZIrIp3.png

ολο τον μηνα θα εχεις πονακια!!!!ετσι ταλαιπωρηθηκα και εγω.ειδικα οταν πετρωνει η κοιλια εχω πονο.με εβαλε στον καρδιοτοκογραφο την δευτερα στις 38 + 2 επειδη εχω πιο συχνα συσπασεις απ'οτι στην αρχη αλλα ολα καλα μου ειπε.αλλα να σου πω δεν μου λεει κατι αυτο.εγω εχω συσπασεις κυριως το απογευμα.το πρωι που πηγα στο nst ειχα πολυ λιγες.κολπικα δεν με εχει δει ακομα.με ψιλαφηση ειδε το μωρο πολυ χαμηλα γι'αυτο μου ειπε οτι ποναω.....

Ρε κοριτσια πως την κανουν την ψηλαφηση?

με τα χερια πανω στην κοιλια και με τα δαχτυλα στην <<περιοχη>> αλλα οχι απο κατω.πιανει κανονικα το μωρο.τις 2 τελευταιες φορες εμενα επιασε το κεφαλι του μεσα στην λεκανη.νομιζω κολπικα βλεπουν τον τραχηλο και την διαστολη.το μωρο πιανεται και απ'εξω.

Διαφημίσεις