Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ- ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ?

ele81

Recommended Posts

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ???ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΜΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΣΚΟΝΗ.ΑΝ ΒΑΛΩ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ?:confused:

Διαφημίσεις

Τα φρούτα μαυρίζουν πολύ γρήγορα:(

Δεν νομίζω ότι μπορείς να τα διατηρήσεις αλεσμένα και να τα φάει το μικρό αργότερα.

Καλύτερα να δίνεις τα φρούτα όταν είστε σπίτι και στη βόλτα κρέμα σε σκόνη.

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ???ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΜΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΣΚΟΝΗ.ΑΝ ΒΑΛΩ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ?:confused:

Τα φρούτα είναι καλό να καταναλώνονται άμεσα αφού αλεστούν!Καλύτερα να της τα δίνεις στο σπίτι και μετά βολτίτσα-εγώ έτσι κάνω!Όσο για την σκόνη ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!Γιατί να το κάνεις;;;;;Δεν της προσφέρει τίποτα απολύτως!!Δεν ξέρω πόσο είναι το μωράκι σου αλλά σιγά σιγά θα μπορείς να παίρνεις φρουτάκια μαζί σου σε κομμάτια για να τα μασουλάει!

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Κι εγώ σκεφτόμουν να ρωτήσω το ίδιο πράγμα γιατί σε λίγες μέρες ξεκινάμε κολυμβητήριο με τη μικρή στις 11 το πρωί και είναι η ώρα που τρώει τη φρουτόκρεμα. Σκεφτόμουν να την έπαιρνα μαζί μου και να της την έδινα όταν τελειώσει το μάθημα γιατί μέχρι να φτάσουμε σπίτι θα έχει λυσσάξει από την πείνα της. Ίσως όμως είναι πιο λογική η αλλαγή γεύματος τελικά με την κρέμα. Θα πρέπει όμως να κουβαλάω θερμός, σωστά;;;

• 3 months later...