Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακού & διδακτορικού: τι ισχύει τώρα?

Recommended Posts

Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού (και τα δυο έχουν συνάφεια με τη θέση στην οποία διορίζομαι). Απ' όσο γνωρίζω παλαιότερα ήταν απαραίτητο να γίνει αίτηση αναγνώρισης της συνάφειας των τίτλων σπουδών για να πάρει κανείς το σχετικό επίδομα. Γνωρίζει κανείς τι ισχύει τώρα?

Διαφημίσεις

Είμαι κάτοψος μεταπτυχιακού και διδακτορικού (και τα δυο έχουν συνάφεια με τη θέση στην οποία διορίζομαι). Απ' όσο γνωρίζω παλαιότερα ήταν απαραίτητο να γίνει αίτηση αναγνώρισης της συνάφειας των τίτλων σπουδών για να πάρει κανείς το σχετικό επίδομα. Γνωρίζει κανείς τι ισχύει τώρα?

νομίζω ότι πια έχουν καταργηθεί αυτά τα επιδόματα και ισχύει μόνο το επίδομα πτυχίου.

Έχουν καταργηθεί τα επιδόματα αλλά ο εισαγωγικός βαθμός διορισμού είναι υψηλότερος για κατόχους μεταπτυχιακού ή/και διδακτορικού.

Οι κάτοχοι διδακτορικού μπαίνουν στον Δ βαθμό (αναγνωρίζονται ως 6 χρόνια εμπειρίας) κ εάν υπάρχει κ μεταπτυχιακό προστίθεται άλλος ένας χρόνος (αντί για δύο που δίνονται στους έχοντες μόνο μεταπτυχιακό διπλ. ειδίκευσης), οπότε ο βασικός μισθός και άρα οι απολαβές στο σύνολο θα διαφέρουν από κάποιον άλλο νεοδιόριστο με την ίδια εμπειρία, αλλά χωρίς τα παραπάνω πτυχία.

Ψάξε την εγκύκλιο για το νέο μισθολόγιο κ θα βρεις λεπτομέρειες.

Όπως σου τα είπαν τα κορίτσια είναι.

Θα κάνεις αίτηση αναγνώρισης και μετά από κάποιους μήνες θα σου έρθει το έγγραφο ότι αναγνωρίζονται.

Μισθολογικά το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό θα σε βοηθήσουν για την αλλαγή κλιμακίου αλλά το επίδομα καταργήθηκε:(

Μετράει όμως για τη βαθμολογική εξέλιξη;)

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Ήδη στο έγγραφο που μου έστειλαν για να παρουσιαστώ αναφέρει βαθμίδα Δ. Αν κατάλαβα καλά όμως ανεξάρτητα της κατάταξης θα πρέπει να αιτηθώ για αναγνώριση ε? Θα πρέπει να κάνω 2 αιτήσεις αναγνώρισης (1 για μεταπτυχιακό και 1 για διδακτορικό) ή μια κοινή? Και η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται και από "θετική εισήγηση" του προϊσταμένου της υπηρεσίας που παρουσιάζομαι?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...