Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ψαχνω γιατρο (που να μην με πετσοκοψει) και να ξεγενναει στο παπαγεωργιου!!

Recommended Posts

κοριτσια καλημεραααααα ειμαι 32 εβδομαδων κ ο γιατρος που με παρακολουθει ξεγενναει στη γενικη. ειναι πολυ καλος και θα ηθελα να γεννησω με αυτον αλλα σκεφτομαι κ το οικονομικο το οποιο ανερχετε συνολικα με φτ στα 2000.σκεφτμουν αρχικα οταν ερθει η ωρα να γεννησω να δω αν εφημερευει το παπαγεωργιου, αν ναι να πηγαινα εκει με τον εφημερευοντα αλλιως στη γενικη με τον γιατρο μου.αλλα και παλι δεν ξερω δεν θα ειναι καλυτερα να με εχει ξαναδει ο γιατρος κ να μην ειναι αγνωστος? τι λετε κ εσεις? δεν ξερω τι να κανω...

Διαφημίσεις

κοριτσια βοηθηστε λιγο αν μπορειτεεεεεεε...... να επισκεφτω καποιον γιατρο που να ξεγενναει στο παπαγεωργιου? και αν ναι εχετε να μου προτεινετε καποιον?

Mairy ο γιατρος μου ειναι εκει αλλα κι εγω μαλλον γενικη θα γεννησω, γιατι για να πας παπαγεωργιου πρεπει να κανονισεις προκληση η καισαρικη με οποιον γιατρο βρεις απο κει. Δεν μπορεις να ξερεις αν θα εχει εφημερια το νοσοκομειο οταν θα σε πιασουν οι πονοι, επιπλεον πρεπει να εχει εφημερια και ο γιατρος. Αν δεν εχει πως θα εμφανιστει εκει, δεν το κανουν πια Θεσσαλονικη αυτο απο οτι ξερω. Προσωπικα δε θελω να παω με προκληση οποτε δυστυχως κλινικη...παλιοσυστημα αστα να πανε. Καλα το σκεφτεσαι, αν οταν σου ερθουν οι πονοι εφημερευει το παπαγεωργιου πηγαινε, μια χαρα θα εισαι και με τους εφημερευοντες. Σουπερ, τα μωρα μεσα ακομη και στα τετρακλινα, αυστηρο επισκεπτηριο, καλοι γιατροι και μαιες. Αν για οποιοδηποτε λογο χρειαστεις προκληση, τοτε ψαξε γιατρο απο κει, αλλιως δεν εχει νοημα. Με το καλο!!!

age.png

Mairy ο γιατρος μου ειναι εκει αλλα κι εγω μαλλον γενικη θα γεννησω, γιατι για να πας παπαγεωργιου πρεπει να κανονισεις προκληση η καισαρικη με οποιον γιατρο βρεις απο κει. Δεν μπορεις να ξερεις αν θα εχει εφημερια το νοσοκομειο οταν θα σε πιασουν οι πονοι, επιπλεον πρεπει να εχει εφημερια και ο γιατρος. Αν δεν εχει πως θα εμφανιστει εκει, δεν το κανουν πια Θεσσαλονικη αυτο απο οτι ξερω. Προσωπικα δε θελω να παω με προκληση οποτε δυστυχως κλινικη...παλιοσυστημα αστα να πανε. Καλα το σκεφτεσαι, αν οταν σου ερθουν οι πονοι εφημερευει το παπαγεωργιου πηγαινε, μια χαρα θα εισαι και με τους εφημερευοντες. Σουπερ, τα μωρα μεσα ακομη και στα τετρακλινα, αυστηρο επισκεπτηριο, καλοι γιατροι και μαιες. Αν για οποιοδηποτε λογο χρειαστεις προκληση, τοτε ψαξε γιατρο απο κει, αλλιως δεν εχει νοημα. Με το καλο!!!

ποιος ειναι ο γιατρος σου? εισαι ευχαριστημενη? οταν λες με προκληση εννοεις και για φτ η μονο για καισαρικη? αυτη τη βδομαδα θα παω για doppler οποτε θα κανω και τις εωτησεις μου....ευχομαι να αποφασισω πριν μπω στο μηνα μου....!!!!!

Διαφημίσεις

Ο γιατρος ειναι μια χαρα, αλλα ειναι δυσκολο να συστηνεις γιατρο στο φορουμ, δεν ξερεις πως ταιριαζει σε καθε μια. Εδω ειναι ολοι οι γιατροι, εχουν και ιατρεια εξω, εχει πολλους.

http://www.papageorgiou-hospital.gr/cms/front_content.php?idcat=106

και εδω οι εφημεριες http://www.e-database.gr/Hospital_Duties/Clinic/26

Προκληση εννοω ΦΤ δηλαδη πας μια μερα χωρις πονους πρωι στο παπαγεωργιου, σου βαζουν τεχνητους (οξυτοκινη) και απο κει και περα αν ολα εξελιχθουν καλα γεννας φυσιολογικα, κατι που σιγουρα θα προσπαθησουν οσο μπορουν στο δημοσιο. Απλα η προκληση εχει καποιες πιθανοτητες να καταληξει σε καισαρικη, λενε 50-50 αλλα δεν μου τοχει πει γιατρος αυτο οποτε επιφυλασσομαι, καθως δεν ξερεις πως θα ανταποκριθει ο οργανισμος στους τεχνητους πονους, αν θα κατεβει το μωρο, μπλα μπλα. Προσωπικα δε θελω να το ρισκαρω, αλλα βεβαια αυτο ειναι προσωπικο θεμα καθε κοπελας πως θα γεννησει. Ασε που λεμε τωρα και κανουμε σχεδια για φτ, αλλα δεν ξερεις τελικα το μπεμπε πως θα θελησει να βγει...σου λεει μανα εδω καλα ειναι, και γω απο κεινη την τρυπα δε βγαινω με τιποτα!!!

age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...