Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Οικονομικό catering για εκκλησία?????

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Τον Ιούλιο θα βαφτίσω τον μικρό μου και σκέφτομαι να κάνω κετερινγκ έξω απο την εκκλησία στην περιοχή της Παλλήνης. Δεν θα ήθελα να κάνω υπερβολές σε φαγητό και άλλωστε δεν μπορώ να βάλω ούτε καθίσματα..έχετε να μου προτείνετε κάποιο κετερινγκ ? Τι τιμές παίζουν? Θα είμαστε περίπου 100-120 άτομα.

Σας ευχαριστώ!

as1cJUR0cr-0000MDAwMHwwMDAxMjM1ZHxNeSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Και εγώ ακριβώς αυτό θέλω να κάνω τον Μάιο που βαφτίζουμε το γιο μας. Θα έχουμε 130 άτομα και θέλαμε catering στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας. Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ γιατί ακόμα δεν έχει γίνει η βάφτιση αλλά μετά από έρευνα που έκανα μπορώ να σου πώ τα ακόλουθα:

Οι τιμές για coctail buffet (finger food, αναψυκτικά, ποτά),συνήθως 2 άτομα προσωπικό και 4 μανιτάρια, 2 ροτόντες και περίπου 20 καρέκλες (για ανθρώπους που δεν θα μπορούν να τη βγάλουν στο όρθιο) οι τιμές κυμαίνονται γύρω στα 10-15 ευρώ/άτομο αναλόγως το μενού.

Τα catering που βρήκα πως είναι καλά (από γνώμες πάντα άλλων που έχουν προσωπική άποψη) κατέληξα σε Premier, Club service, Παραδοσιακό Ελληνικό. Βασικά για αυτά έχω ακούσει μόνο καλά και έχουν καλές τιμές. Εμείς μάλλον καταλήγουμε στο Premier - κάναμε και γευστική δοκιμή και μείναμε ικανοποιημένοι.

Ελπίζω να σε βοήθησα και να μη σε μπέρδεψα!