Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τρίχα στο ματάκι του μωρού, πώς την βγάζω????

Recommended Posts

Δεν πρέπει να είναι βλεφαρίδα γιατί φαίνεται πιό μεγάλη και είναι ακριβώς στην μέση του ματιού της εδώ και 24 ώρες. Να ανησυχήσω και τι πρέπει να κάνω για να την βγάλω? Η μήπως υπάρχει περίπτωση να φύγει μόνη της???

Διαφημίσεις

Αχ που την βρηκε την τρυχουλα το καημενο....σε μενα μια φορα ειχε μπει απο βλεφαριδα και μετα βγηκε απο μονη της στην ακρη και την εβγαλα.Δεν ξερω αν μπορεις να τριψεις λιγο ελαφρα το ματακι της να παει στην ακρη ας πουν και η αλλες κοπελες αλλα λογικα θα βγει μονη της...

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Δεν πρέπει να είναι βλεφαρίδα γιατί φαίνεται πιό μεγάλη και είναι ακριβώς στην μέση του ματιού της εδώ και 24 ώρες. Να ανησυχήσω και τι πρέπει να κάνω για να την βγάλω? Η μήπως υπάρχει περίπτωση να φύγει μόνη της???

Ρίξτου μπόλικο φυσιολογικό ορό.Βρέξε και μια γαζούλα ,αλλά πολύ,με ορό και πέρασέ την πάνω από το ματάκι μετά.Λογικά θα φύγει.Αν δεν φύγει και δείχνει πως δεν το ενοχλεί αστο και θα φύγει μόνο του.Αλλιώς παιδίατρο.

NVVvp2.png

Είναι 29 ημερών η μικρή μου, δείχνει οτι δεν την ενοχλεί αλλά εγώ και μόνο που την βλέπω στο κέντρο εκεί κάτι παθαίνω. Εννοείτε φυσιολογικό ορό μέσα στο μάτι ή με γαζούλα από πανω? Περιμένω να πάει απόγευμα να πάρω την παιδίατρο τηλέφωνο.

μεσα στο ματι ,οσο μπει φυσικα γιατι θα τα κλεινει.εισαι σιγουρη οτι ειναι τριχουλα?τα πολυ μικρα μωρακια στα ματια τους εχουν πολλες φορες κατι που μοιαζει αλλα δεν ειναι τριχα,σαν βλενουλες δεν μπορω να το εξηγησω,στο λεω γιατι θεωρω πολυ δυσκολο μια τριχα να μεινει τοση πολυ ωρα σ ενα σημειο,με τα υγρα του ματιου κ το ανοιγοκλεισμα θα ειχε παει στην ακρη του ματιου.

επισης δεν σου ειχε πει ο παιδιατρος το πρωι να καθαριζεις τα ματακια του μωρου με γαζουλα κ ορο?οπως εμεις πλενομαστε καθε πρωι!!!

Διαφημίσεις

Είναι 29 ημερών η μικρή μου, δείχνει οτι δεν την ενοχλεί αλλά εγώ και μόνο που την βλέπω στο κέντρο εκεί κάτι παθαίνω. Εννοείτε φυσιολογικό ορό μέσα στο μάτι ή με γαζούλα από πανω? Περιμένω να πάει απόγευμα να πάρω την παιδίατρο τηλέφωνο.

Όπως σου είπε και η στέλλα ανοίγεις ένα φιαλίδιο φυσιολογικό ορό και τον ρίχνεις πάνω από το ματάκι.Όσο μπει μέσα,όσο τρέξει απέξω.Μετά το περνάς και με την βρεγμένη γάζα.Όμως μην ακουμπήσεις με γυμνά χέρια το μάτι του μωρού σου για να "βγάλεις" την τρίχα.Αλλά βάση αυτού που έγραψε η στέλλα ,θυμήθηκα πως όταν ήταν ημερών η μικρή μου έβλεπα κι εγώ κάτι σαν τρίχα στο μάτι της κάποιες φορές.Μάλιστα εγώ η έξυπνη ,κάποια στιγμή άρχισα έντρομη να λέω στον άντρα μου"σκίστηκε ο κερατοειδής,σκίστηκε ο κερατοειδής".:-P

NVVvp2.png