Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους

αντιμετωπιζω το εξης προβλημα,η κορη μου που κοντευει τα 3 δεν τρωει τιποτα και οταν την ζορισω να φαει παραπανω κανει εμετο

αυτο που με ανησυχησε πραγματικα ειναι αυτοι οι εμετοι

πρεπει να επισκεφτω γιατρο εχετε κατι παρομοιο να μου πειτε??

ανησυχω μηπως συμβαινει κατι αλλο και ο εμετος ειναι ενδειξη...

πως ειναι δυνατον μετα απο 4-5 κουταλιες να φωναζει θα κανω μετο και πολλες φορες να κανει??

οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει :?

5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

Διαφημίσεις

Ποσο καιρο ειναι που συμβαινει αυτο?

Ετρωγε κανονικα και ξαφνικα σταματησε?

Μηπως εχει τιποτα το στομαχακι της?

Τον παιδιατρο τον ρωτησες?

Ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο :D

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Εγώ πιστεύω οτι κανει ναζια πολυ απλα γιατι δεν θελει να φαει.Και ναι μπορει επιτηδες να κανει εμετο.Το λεω γιατι το εχω ζησει με την αδερφη μου όταν ηταν σε παιδικη ηλικία.

Παντως με το θεμα δεν τρωει υπάρχουν πολλα ανοιγμενα post,ριξε μια ματια εχουν ενδιαφερον.

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=2298

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΙΕΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ σου μιλάω εκ πειρας απο τον συνομιλικο γιο μου.

rQGhp3.png

Γεια σου Ελεάνα καταρχήν υπομονή. Εγώ πραγματικά δεινοπάθησα μέχρι να καταφέρω τον γιό μου να σταματήσει να κάνει εμετό. Έκανε μέρα παρά μέρα ακόμα και όταν έκλαιγε ή γελούσε πολύ. Δεν του βρήκαν ποτέ τίποτα, εγώ σιγά σιγά τον κατάφερα να το κόψει. Του έδωσα να καταλάβει ότι είναι κακό για την υγεία του και όχι παιχνίδι. Καταλάβαινε πως θύμωνα κάθε φορά που το έκανε και σιγά σιγά το έκοψε μόνος του. Τώρα πολλές φορές μου το λέει και δεν δίνω σημασία πήγαινε του λέω στην τουαλέτα αλλά μετά θα πας και για ύπνο μέχρι να γίνεις καλά αφού είσαι άρρωστος κ.α. τέτοια έτσι το ξεχνάει. πάντως ο γιατρός μου είχε πει ότι είναι στο παιδί να έχει εύκολο τον εμετό. όσον αφορά το φαγητό μην την ζορίζεις θα πεινάσει και θα φάει δοκίμασε διάφορα μέχρι να βρεις αυτά που πραγματικά της αρέσουν. Και να πίνει υγρά εμένα ο γιατρός μου έλεγε αν πίνει δεν έχει τίποτα αν δεν πίνει ανησυχούμε. Ελπίζω να βοήθησα φιλιά και Χρόνια πολλά για αύριο σε όλους.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Διαφημίσεις