Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γλυκα βάπτισης στην Πάτρα

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια, θα ήθελα λίγο βοήθεια απο τις πατρινές κοπέλες.Ετοιμαζομαστε να βαπτισουμε τη μπέμπα μας στην Πάτρα αρχες Ιουλίου.Εγω αν και είμαι πατρινιά μένω πλέον στον Βόλο οποτε δεν ξέρω τι παιζει απο ζαχαροπλαστεια εκει,τι γλυκα εχετε συννήθως στις βαπτίσεις,θυμαμαι παλια που εμενα Πατρα επαιζε πολυ το παστακι.Τωρα ομως ειναι λιγο ξεπερασμενο αυτο.Εσεις που βαπτισατε τα παιδάκια σας που κανατε τα γλυκά σας και τι ειχατε?Εδω στον Βόλο συννηθίζουμε να χουμε προφιτερολ,εκμεκ κατεΪφι μέσα σε ειδικα μπολάκια με καπάκι.Δεν θέλω απαραίτητα κατι τετοιο πάλι για γλυκό αλλα θα μου αρεσε τα γλυκάκια να ειναι μεσα σε καποια συσκευασία γιατι μπορει να θελει καποιος να το φάει αργότερα.Εκει συννηθίζεται κατι τετοιο?

Διαφημίσεις

Ναι συνηθίζεται. Τώρα τα τελευταία δύο τρία χρόνια έχω δει κάτι σφηνάκια πλαστικά με κουταλάκια και σερβίρουνε διάφορα γλυκά (π.χ. cheesecake ή παστάκι cookies). Θα σου έλεγα να κοιτάξεις το ζαχαροπλαστείο caravel. Πολύ αξιόπιστο και πολύ επαγγελματίες. Οι περισσότεροι εκεί καταλήγουν για τέτοιες παραγγελίες. Με το καλό

Εγω εκανα παστελακια και γεμιστες σοκολατες σε πουγκακια με κορδελιτσες κλπ. Τα εφτιαξα μονη μου και εγιναν Θεϊκα και φθηνα και κανεις δε το πεταξε.Αν θελεις σου στελνω φωτο και οδηγιες να τα δεις!!!!

Με το καλο η βαφτιση σας!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

rena μου πολυ ωραία ακουγονται αυτα που εφτιαξες.Θα μου άρεσε και μενα η ιδέα της σοκολατας αλλα θα ναι Ιουλιος και θα χει πολυ ζεστη φαντάζομαι.Ασε που δεν υπαρχει χρονος για να τα φτιάξω μόνη μου γιατι με 2 μικρα .....δεν εχω εδω και κάποια βοήθεια οποτε θα με ζορίσει λιγο ολο αυτο.

rena μου πολυ ωραία ακουγονται αυτα που εφτιαξες.Θα μου άρεσε και μενα η ιδέα της σοκολατας αλλα θα ναι Ιουλιος και θα χει πολυ ζεστη φαντάζομαι.Ασε που δεν υπαρχει χρονος για να τα φτιάξω μόνη μου γιατι με 2 μικρα .....δεν εχω εδω και κάποια βοήθεια οποτε θα με ζορίσει λιγο ολο αυτο.

Εμεις καθισαμε ενα βραδακι αφου κοιμησαμε τα μωρα με την κουμπαρα μου την μαμα μου και την αδερφη μου και τα φτιαξαμε.Το παστελακι δεν εχει αναγκη απο την ζεστη.Η σοκολατα ομως θα λιωσει σιγουρα

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Γεια σας κορίτσια και με το καλό οι βαπτίσεις σας!

Χθες πήγα βόλτα σε κάποια ζαχαροπλαστεία για γλυκά βάπτισης και έπαθα εγκεφαλικό έχουν τα κλασικά παστάκια (τόσα χρόνια καμία πρωτοτυπία???) με 1ευρώ το θεωρώ πολύ ακριβό για μια σταλιά που είναι το γλυκό τόσο μου χρεώνει και το γλυκό στο κέντρο που είναι κομμάτι ολόκληρο!:evil:

Είχα σκεφτεί να έβαζα σοκολάτα αλλά τώρα σκέφτηκα ότι είναι τον Ιουνιο και θα είναι επίφοβο.

rena_myst μπορείς να μου πεις πιο αναλυτικά την ιδέα με τα παστελάκια?

Χθες πήγα βόλτα σε κάποια ζαχαροπλαστεία για γλυκά βάπτισης και έπαθα εγκεφαλικό έχουν τα κλασικά παστάκια (τόσα χρόνια καμία πρωτοτυπία???) με 1ευρώ το θεωρώ πολύ ακριβό για μια σταλιά που είναι το γλυκό τόσο μου χρεώνει και το γλυκό στο κέντρο που είναι κομμάτι ολόκληρο!:evil:

Είχα σκεφτεί να έβαζα σοκολάτα αλλά τώρα σκέφτηκα ότι είναι τον Ιουνιο και θα είναι επίφοβο.

Αν θελεις στειλε μου email να σου στειλω οδηγιες και φωτογραφιες

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

vivista20 γειά σου,και εμεις ετοιμαζόμαστε να βαπτίσουμε την μπέμπα μας αρχες Ιουλίου.Μένω Βόλο αν και Πατρινια.Η βάπτιση θα γίνει στην Πάτρα και ειμαι και γω λίγο σε αναζήτηση ζαχαροπλαστείου.Δεν θέλω και γω τα κλασσικά παστάκια που όντως και γω τα θεωρώ λίγο ξεπερασμενα.Να φανταστεις εδω στον Βόλο που ειναι και μικρότερη πόλη,ειναι πολυ πιο μπροστα τα ζαχαροπλαστεία στο θέμα γλυκου βαπτισης.Εχουν πολλα προτότυπα γλυκα σε ωραίες συσκευασίες και απειρες γεύσεις.Είχα κάνει στο πρωτο μου παιδακι μεσα σε γαλαζια μπολάκια 2 ειδων γλυκα.Ενα με cookies και ενα αλλο φοβερο με πραλίνα.Ηταν τοσο δροσερα οταν τα φεραν σαν παγωτό.Στην Πατρα δεν εχω ακουσει να παιζει κατι τετοιο.Αν δεν σου ειναι κόπος αμα βρεις κατι πεσ μου και μένα και τι τιμες παίζουν περίπου.Εγω θα κατεβω Πατρα αρχεσ Μαίου και θέλω να ξέρω που περίπου να ψαχτώ.Αν μπορεις στείλε μου πμ.

Διαφημίσεις

rena_myst σου έστειλα πμ !

tazoula82 δεν είμαι από Πάτρα και δεν γνωρίζω καθόλου για να σε βοηθήσω!

Πάντως και εδώ τα έχουν αυτά διάφορα παστάκια σε πλαστικά αλλά και πάλι δεν μου αρέσουν και είναι και ακριβά.

Εδώ έχουν έρθει τα πάνω κάτω και τα μαγαζιά αντι να ρίξουν τις τιμές τα ανεβάζουν!!!!! Φρίκη....

rena_myst σου έστειλα πμ !

tazoula82 δεν είμαι από Πάτρα και δεν γνωρίζω καθόλου για να σε βοηθήσω!

Πάντως και εδώ τα έχουν αυτά διάφορα παστάκια σε πλαστικά αλλά και πάλι δεν μου αρέσουν και είναι και ακριβά.

Εδώ έχουν έρθει τα πάνω κάτω και τα μαγαζιά αντι να ρίξουν τις τιμές τα ανεβάζουν!!!!! Φρίκη....

Koριτσι σου τα εστειλα με email. Οτι χρειαστεις τα λεμε!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

γεια σου ταζουλα,

ξαχνεις γλυκακι ε? και εγω δεν εχω βρει κατι ακομα γιατι εχει ο κουνιαδος ενα φιλο σε ζαχαροπλαστειο και μαλλον θα κλεισω εκει..

Εγω ειχα σκεφτει κανα γλυκακι σε μικρο βαζακι, οπως εκμεκ, μιλφειγ, και cupkaces θα μου αρεσνα αλλα θα ηθελα κατι πιο δροσερο ή αν βρω οικονομικα θα μου αρεσε να βαλω παγωτο.. Οταν θα εχω νεα θα σου γραψω..

Απο τις αλλες ετοιμασιες εισαι οκ?

φιλια στην μπεμπα σου!!

668bab1939.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...