Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ψυφιακή ζυγαριά

Recommended Posts

Καλησπέρα σας θέλω να αγοράσω ζυγαριά για το μπεμπάκι μου με κόστος εώς 60 ευρώ!!Θέλω να μου πείτε γνώμη εάν έχετε κάποια και είσαστε ευχαριστημένοι!!Στο ρέα στο κατάστημα βρεφικών είδα και μία της bebepharm με 55 ευρώ είναι καλή???Πείτε μου την γνώμη σας μην πάρω καμία και βγάζει κάθε φορα διαφορετικό βάρος.:D

RUx9p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας θέλω να αγοράσω ζυγαριά για το μπεμπάκι μου με κόστος εώς 60 ευρώ!!Θέλω να μου πείτε γνώμη εάν έχετε κάποια και είσαστε ευχαριστημένοι!!Στο ρέα στο κατάστημα βρεφικών είδα και μία της bebepharm με 55 ευρώ είναι καλή???Πείτε μου την γνώμη σας μην πάρω καμία και βγάζει κάθε φορα διαφορετικό βάρος.:D

γιατί να αγοράσεις και να μη νοικιάσεις? με 25 ευρώ θα νοικιάσεις για 4 μήνες.

Καλησπέρα και πάλι!!Στο πρώτο παιδάκι μου νοίκιασα μία με 25 ευρώ για 3 μήνες και στην απόδειξη έγραφε πως για να έρθουν να την πάρουν μετά απο το σπίτι μου ήθελαν άλλα 5 ευρώ,αλλιώς έπρεπε να την πάω εγώ Νέα Ιωνία.Έτσι μου κόστισε 30 ευρώ και σκεύτηκα τώρα αφού με 50-60 πέρνεις ζυγαριά που ζυγίζει εώς και 30 κιλά και μετά βγαίνει η βάση για νεογέννητο και γίνετε και ζυγαριά ψυφιακή για παιδάκι γιατί όχι!!!:D

RUx9p2.png

Καλησπέρα και πάλι!!Στο πρώτο παιδάκι μου νοίκιασα μία με 25 ευρώ για 3 μήνες και στην απόδειξη έγραφε πως για να έρθουν να την πάρουν μετά απο το σπίτι μου ήθελαν άλλα 5 ευρώ,αλλιώς έπρεπε να την πάω εγώ Νέα Ιωνία.Έτσι μου κόστισε 30 ευρώ και σκεύτηκα τώρα αφού με 50-60 πέρνεις ζυγαριά που ζυγίζει εώς και 30 κιλά και μετά βγαίνει η βάση για νεογέννητο και γίνετε και ζυγαριά ψυφιακή για παιδάκι γιατί όχι!!!:D

απλά το πρότεινα γιατί

1) μαζεύουμε πολλά πράγματα που μετά δεν έχουμε τί να τα κάνουμε και πιάνουν χώρο.

2) δεν είναι σίγουρο αν θα θηλάσει κανείς αποκλειστικά και για πόσο διάστημα, οπότε μπορεί και να μη χρειαστεί καν τη ζυγαριά.

με το καλό το μωράκι σου!!

Διαφημίσεις

εάν θέλεις να πάρεις καινούργια σκέψου ότι αργότερα μόλις τελειώσεις την δουλειά σου μπορείς να την πουλήσεις, και εγω αυτό θα κάνω.

Συγγνώμη βρε κορίτσια γιατί είναι απαραίτητη αγορά η ζυγαριά;Εφόσον δεν πρόκειται για πρόωρο μωράκι ή άλλη ειδική περίπτωση, υπάρχει λόγος να ζυγίζεται το μωρό στο σπίτι;Αυτό μόνο άγχος δημιουργεί!Ελέγχουμε τις λερωμένες/βρεγμένες πάνες κάθε μέρα και την ζύγιση την αφήνουμε στον γιατρό μας!;)

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Καλησπέρα Έβη και εγώ την ίδια άποψη με σένα είχα αλλά συνέβη το εξής πρην 25 ημέρες που μου άλαξε γνώμη!

Η αδερφή μου γέννησε με καισαρική(όπως θα γεννήσω σε λίγο και εγώ)ένα υγιέστατο αγοράκι με βάρος 2790 που άρχισε απο το μαιευτήριο να το θηλάζει αποκλιστικά!Γυρνώντας σπίτι και μετά απο 5 μέρες ήρθε η παιδίατρος που διαπίστωσε πως το μωρό όχι μόνο δεν είχε ανακτίσει το βάρος που έχασε αλλά έχανε κιώλας έτσι είπε στην αδερφή μου να το ζυγίζει μέχρι πρην 5 μέρες τον θήλαζε 18 ώρες σινολικά την ημέρα το στήθος της έτρεχε συνέχεια γάλα και όμως το παιδί δεν έλεγε να ανακτίσει βάρος!!!20 μέρες μετά την γέννηση!!οπότε μετά απο κάθε θηλασμό έβαλε 70 γραμμάρια συμπλήρωμα και το μωρο εκτοξεύτηκε στα 3300 !!Ετσι με άνχωσε το συγκεκριμένο γεγονός και αναθεώρησα στην άποψη μου για την ζυγαριά!;)

RUx9p2.png

Εγω που γεννησα πριν ενα μηνα την νοικιασα στο μαιευτηριο 30?για 5 η 6 μηνες δε θυμαμαι

ακριβως.Ειχα εννοια το βαρος με το θηλασμο και απο το να τρεχω στην παιδιατρο με τοσες αρρωστιες που κυκλοφορουν τετοια εποχη ειπα να την νοικιασω. Ζυγιζω την μπουμπου καθε εβδομαδα και καταγραφω το βαρος της. Βεβαια μετα ειδα οτι με 60 ? αγοραζεις και για μεγαλο παιδακι αλλα ηταν αργα!!