Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οικονομικές γυάλες για στολισμο?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

το τραπεζι που θα το κανεις ..; ορισμενοι εχουν γυαλες στο χωρο τους και στα βαζουν μεσα στην τιμη του μενου

επισης ψαξε μηπως σου στολισουν το χωρο καποιες εταιρειες και σου κοστισει

λιγοτερα απο οτι θα το εκανες μονη σου, με ενοικιο των πραγματων και χωρις να τρεχεις και να κουραζεσαι... τουλαχιστον ετσι εκανα εγω. μου εβγαινε ακριβοτερα να τα κανω μονη μου και συν την κουραση και το τρεξιμο να παω να τα βρω και να τα στησω με την ψυχη στο στομα

(αυτο το εκανα στο πρωτο παιδι)

Στο τραπέζι του γάμου μου, στολισμό με γυάλες στα τραπέζια είχε αναλάβει το ανθοπωλείο που έκανε και το στολισμό στην εκκλησία, και μου είχε βγει αρκετά οικονομικά έτσι..Επίσης και οι εταιρείες catering αναλαμβάνουν στολισμό και σου κάνουν πακέτο προσφοράς μαζί με το μενού. Αλλιώς τα κλασικά, jumbo και ikea φαντάζομαι θα έχουν..

"Πού να σε κρύψω γιόκα μου να μη σε φτάνουν οι κακοί

σε ποιο νησί του ωκεανού, σε ποια κορφή ερημική..."

jumpo, leroy merlin, ikea, super market γαλαξίας για οικονομικές γυάλες και εά έχεις κοντά σοθυ μαγαζί με είδη συσκευασίας αλλα συνηθως είναι λιγο τσιμπημένες.

εά έχεις 2 άτομα να σε βοηθήσουν δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα.δες μηπως καποια φιλη εχει και εκεινη βαφτιση, γαμο εκεινη την εποχη και να τις αγορασετε μαζι ακομα πιο οικονομικα..........:P

Προτιμω να τα κανω μονη, με 2 φιλες διοτι απο "επαγγελματιες" οτι εχω δει έιναι απλα υπερβολικο και κακογουστο μονο και μονο για να δικαιολογησουν τα χρηματα. Αρα πιστευετε οτι θα βρω γυαλες στα καταστηματα που προαναφερατε!????

Διαφημίσεις

στα τζάμπο έχει με 5 ευρω τη γυαλα , εχει κ πιο φθηνες,απλα αυτες θα χρησιμοποιήσω εγώ. Λέγονται κονιακ και είναι σα τεράστια ποτήρια κονιάκ με ποδασράκι 1-2 πόντους, θα μου μεινουν κιόλας μετά για διακοσμηση στο σπίτι ή για δωράκια .

• 2 months later...

Θα μπορούσες να απευθυνθείς και σε στοκ καταστημάτων με είδη σπιτιού ή γυαλικών κλπ

ένα που είδα πρόσφατα είναι στο Μαρούσι

http://https://www.facebook.com/MegaOutletBenrubi

αν το τσεκάρω σύντομα θα ενημερώσω

αλλιώς και κάποια καταστήματα με είδη σπιτιού κάνουν κατά καιρούς για μερικές μέρες προσφορές που φτάνουν 60% από τις αρχικές τιμές.

στα τζάμπο έχει με 5 ευρω τη γυαλα , εχει κ πιο φθηνες,απλα αυτες θα χρησιμοποιήσω εγώ. Λέγονται κονιακ και είναι σα τεράστια ποτήρια κονιάκ με ποδασράκι 1-2 πόντους, θα μου μεινουν κιόλας μετά για διακοσμηση στο σπίτι ή για δωράκια .

συνειδητοποιω οτι πρεπει να παω στα τζαμπο με λιστα. μηπως ειδες αν εχει και ποτηρι του μαρτινι; σε ποια τζαμπο πας;

σε οποιο τζάμπο βρω πηγαίνω, τα αγορασα από το αγρίνιο αλλά έχει και στην πάτρα και στον πειραιά. Με λίστα πήγα και εγώ , τώρα σα μαρτίνι δε θυμάμαι να είδα γιατί δεν έψαχνα και κάτι τετοιο οπότε δεν πρόσεξα αλλά έχει μεγάλη ποικιλία , σίγουρα κάτι θα βρεις. Τα έχει σε δύο σημεία , πιο μικρα μαζί με κεριά/φαναράκια ( και ισως εκει έχει και τύπου μαρτίνι) και αυτά που πήρα εγώ ,τα οποία είναι πιο ογκώδη, εκει που έχει τα ψεύτικα λουλούδια. Γενικά στη διαρρύθμιση του καταστήματος τα βάζουν κοντα αυτά τα είδη.

οκ, καταλαβα. προσανατολιστηκα. εδω στα μεγαλα προς φοινικα εχει και εναν διαδρομο με ειδη βαπτισης αλλα νομιζω οτι περισσοτερο θα τα βρω εκει που ειπες. στα ειδη βαπτισης πρεπει να εχει τουλια κομμενα κτλ. αλλα τελευταια φορα που πηγαμε ο μικρος δεν καθοταν και πηραμε 3 πραγματα που θελαε και φυγαμε και δεν προλαβα να χαζεψω τιποτα. θα παω χωρις τον μικρο ιατι αλλιως ψωνια δεν γινονται.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...