Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ

Recommended Posts

Καλημέρα, σας γράφω γιατί δεν μπορώ να τα πώ αλλού...δυστυχώς οι γύρω μου με θεωρούν δυνατη και επειδή έχουν και αυτοι τα προβλήματα τους ...όντως το παιζω δυνατή.

Έχω ενα κοριτσάκι 3,5 χρονών και με τον άντρα μου είμαστε μαζί 18 χρόνια και πολύ αγαπημένοι. Το πρόβλημα : τους τελευταιους 6 μήνες αλλαξανε τα επαγγελματικα δεδομενα του αντρα μου και δουλευει κάθε μέρα και Κυριακές από τις 6 το πρωί και γυρναει σπίτι 11 το βράδυ (δικη του επιχειρηση). Αποτέλεσμα εχω κουραστει να ειμαι μόνη μου....να τα κανω όλα μόνη μου για την μικρούλα....να της λειπει απιστευτα και να τον ζητά συνέχεια...να εχω να αντιμετωπισω την οικογενεια του που μένουν δυστυχως από κάτω και δημιουργούν συνέχεια τεραστια προβληματα και δεν βοηθλανε πουθενααα. Κουράζομαι παρα πολύ να τα ετοιμάζω όλα μόνη μου....και πρεπει να το παιζω και δυνατη. Γενικως είμαι πολυ αισιόδοξος άνθρωπος και τρισευτυχισμενη με το παιδακι μου αλλα κοριτσια μου ΛΕΠΕΙ δεν αντεχω...λυγιζω. Και οικονομικα.....υποτιθεται πως η αλλαγη εγινε για καλυτερα αλλα δεν βλέπω αλλαγη λόγω των συνθηκών.

Σημειώτεον ότι δουλευω και ότι η μικρη βρίσκεται παιδικο σταθμό από τις 8 εώς τις 18.30 κάθε μέρα....και δεν έχει και σχολικό και δουλευω και πολύ μακρια και και και ....ουφ.

Έτσι ήθελα απλα να τα πω....γιατι όταν τα λεω σε δικούς μου...μου απαντανε οτι το ήξερα πως θα ήταν ετσι....αλλα οκ το ηξερα αλλα αφου πνιγομαι...

Δεν θελω να τα λεω και στον αντρουλη γιατι κάνει και αυτος την προσπαθεια του και σαφώς κουράζεται και σαφως του λειπουμε και εμεις... αν και ήταν επιλογη του και οχι η μοναδικη.

Ξερετε τι με πειραζει πιο πολυ (εκτος απο την πεθερα απο κάτω και ολο το σοι ) ότι χανουμε τις στιγμες της μικρης...να κανουμε κατι ολοι μαζι...να φαμε μαζι να παιξουμε ...αλλωστε όλα αυτα τα καναμε μεχρι πριν 5 μηνες και η μικρη δεν ειναι σε ηλικια που μπορει να καταλαβει το τι αλλαξε και ξαφνικα ο μπαμπας αφαντος. Δεν θα ξαναείναι ποτε 3,5 ....

Συνεχεια ρωταει για τον μπαμπα της ...συνεχεια τον περιμενει....αφηστε που πολλα βραδια ξυπναει ερχεται στο κρεβατι μας τον παιρνει αγκαλια τον φιλαει του λέει οτι του λειπει...και ξαναγυρναει στο κρεβατι της.

Δεν περιμενω να μου δωσετε καποια λύση για το προβλημα απλα ήθελα να τα πω κάπου...και να μου πειτε πως μπορω να το διαχειριστω....μου ερχεται να κλαιω μερικες στιγμες...

Δεν ειμαι αχαριστη και ξερω ότι υπαρχουν πολυ σοβαροτερα και σημαντικοτερα προβληματα...αλλα για τον καθενα το προβλημα του, του φαινεται βουνο....

U80ep3?r=1271337460

Διαφημίσεις

καταλαβαινω απολυτα οποιαδηποτε γυναικα η αντρα που αναγκαζεται λογω συνθηκων δουλειας να ειναι μακρια απο το συντροφο του για τοσες ωρες, μερες και μηνες, εμενα ειναι μια εβδομαδα μαζι μας μια εξωτερικο, κι εγω το βιωνω καπως ετσι και μου λειπει πολυ, σιγουρα λειπει και στην μικρη σου οπως συμβαινει και στο γιο μου, συμπασχω με το παραπονο σου και καλα κανεις και το εκφραζεις, μην νιωθεις ενοχες επιδη υπαρχουν και χειροτερα

ενα ειναι σιγουρο τιποτα δεν κραταει για παντα, το προγραμμα δεν θα εναι αυτο για παντα, καποια στιγμη θα αλλαξει, πρεπει να χαιρομαστε οσο μπορουμε τη ζωη μας οπως ακριβως αυτη ειναι τη δεδομενη στιγμη που τη ζουμε, αν κατι μπορουμε το αλλαζουμε αν δεν αλλαζει περιμενουμε να ωριμασουν οι συνθηκες για να αλλαξει λιγο καπως,,,

τα σογια απο κατω κρατανε την μικρη ετσι ωστε μια φορα την εβδομαδα να πηγαινεις για καφε με καμμια φιλη σου η εστω μια βολτα μονη σου στα μαγαζια να ξελαμπικαρεις?

καταλαβαινω απολυτα οποιαδηποτε γυναικα η αντρα που αναγκαζεται λογω συνθηκων δουλειας να ειναι μακρια απο το συντροφο του για τοσες ωρες, μερες και μηνες, εμενα ειναι μια εβδομαδα μαζι μας μια εξωτερικο, κι εγω το βιωνω καπως ετσι και μου λειπει πολυ, σιγουρα λειπει και στην μικρη σου οπως συμβαινει και στο γιο μου, συμπασχω με το παραπονο σου και καλα κανεις και το εκφραζεις, μην νιωθεις ενοχες επιδη υπαρχουν και χειροτερα

ενα ειναι σιγουρο τιποτα δεν κραταει για παντα, το προγραμμα δεν θα εναι αυτο για παντα, καποια στιγμη θα αλλαξει, πρεπει να χαιρομαστε οσο μπορουμε τη ζωη μας οπως ακριβως αυτη ειναι τη δεδομενη στιγμη που τη ζουμε, αν κατι μπορουμε το αλλαζουμε αν δεν αλλαζει περιμενουμε να ωριμασουν οι συνθηκες για να αλλαξει λιγο καπως,,,

τα σογια απο κατω κρατανε την μικρη ετσι ωστε μια φορα την εβδομαδα να πηγαινεις για καφε με καμμια φιλη σου η εστω μια βολτα μονη σου στα μαγαζια να ξελαμπικαρεις?

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου...τα σογια ....στην κοσμαρα τους....καμμια βοηθεια....μονο να χτυπανε τιποτα κουδουνια στις 10.00 και να μου την ξυπνανε....και να λενε το κοντο τους και το μακρυ τους. Ευτυχως 1 Σαββατοκυριακο το μηνα την στελνω στην μαμα μου (μένει β.προαστια και εμεις νότια) και ψιλοξεκουραζομαι.

Γενικως είμαι καλα για την μικρηηη....αντε να φτιαξει και αυτος ο καιρος να αλλαξει και λιγο η διαθεσηηηηη

U80ep3?r=1271337460

Μπορεί να λέω και βλακείες, αλλά αφού δεν παει το βουνό στον Μωάμεθ, γιατί να μην πάει ο Μωάμεθ???Αφου εχει δική του επιχείρηση, γιατί να μην παίρνεις την μικρή τα σ/κ, να πάτε στον μπαμπα, να κάνει κι εκεινος ένα διάλεμμα και να πάτε πχ κάπου όλοι για φαγητό???Η να μαγειρέψεις και να φάτε όλοι μαζί στην δουλειά του...Μικρά απλά πραγματάκια για να βρίσκεστε όλοι μαζί!Μην στεναχωριέσαι, η κατάσταση ποτέ δεν είναι στάσιμη!Σου εύχομαι να αλλά ξει προς το καλύτερο το συντομότερο

Μπορεί να λέω και βλακείες, αλλά αφού δεν παει το βουνό στον Μωάμεθ, γιατί να μην πάει ο Μωάμεθ???Αφου εχει δική του επιχείρηση, γιατί να μην παίρνεις την μικρή τα σ/κ, να πάτε στον μπαμπα, να κάνει κι εκεινος ένα διάλεμμα και να πάτε πχ κάπου όλοι για φαγητό???Η να μαγειρέψεις και να φάτε όλοι μαζί στην δουλειά του...Μικρά απλά πραγματάκια για να βρίσκεστε όλοι μαζί!Μην στεναχωριέσαι, η κατάσταση ποτέ δεν είναι στάσιμη!Σου εύχομαι να αλλά ξει προς το καλύτερο το συντομότερο

Το ψιλοκάνουμε και αυτο....τιποτα απογευματα ή σαββατο...αλλα δυστυχως δεν μπορει να φυγει απο εκει να παμε καμια μινι βολτιτσα.

Κάνω υπομονη....

Ευχαριστώ πολυ πολυ για την συμπαρασταση

U80ep3?r=1271337460

Διαφημίσεις

βρε κοριτσι μου μην σε περνει απο κατω...δεν εισαι η μονη ...πολες ειμαστε στο ιδια κλαμπ.....

και εγω ειμαι συνεχεια μονη μου που λογω της φυσης της δουλειασ του και τα σκ και τις γιορτες και τις αργιες....εχω μαθει πλεων να κανω γιορτες με τα παιδακια μου χωρις τον μπαμπα μας γιατι πρεπει να πει στην δουλεια...αλλα οταν ειναι σπιτι οι στιγμες ειναι ουσιαστικες και γεματες.....

εχω συνηθησει πλεων και εχω συμβιβαστει και εγω και τα παιδια...πεμε χωρις τον μπαμπα μας βολτιτσες τα απογευματα του καλοκαιριου,....πλεων συμβιβαστικαμε..

και εγω δουλευω(οχι σε τρελα ωραρια ομως),και τον μικρο μου τον στελνω παιδικο σταθμο τις ωρες που εργαζομαι,τα μεγαλα μου πανε σχολειο,πολλες φορες μενουν μονα τους στο σπιτι για να παω σμ για ψωνια και μου προσεχουν τον μικρο για να μαγειρεψω,να κανω μπανιο..κτλ..(εχω 4 παιδακια) και χωρις πεθερικα και με την μητερα μου με σοβαρα προωληματα υγειασ που δεν μπορει να με βοηθησει....

παρακαλαμε τον θεο να εχει καλα τον μπαμπα μας ....αυτα..για να σε κανω να νιωσεις λιγο καλυτερα.;)

Το ψιλοκάνουμε και αυτο....τιποτα απογευματα ή σαββατο...αλλα δυστυχως δεν μπορει να φυγει απο εκει να παμε καμια μινι βολτιτσα.

Κάνω υπομονη....

Ευχαριστώ πολυ πολυ για την συμπαρασταση

βαλτε και μενα στο κλαμπ μαζι με τα διδυμα...τα τρια μας ειμαστε πακετακι,φαγαμε την κλεισουρα μας μεχρι να ξεπερασουμε την προωροτητα,βοηθεια καμια μονο συμβουλες και εξυπναδες.Τον μπαμπα μας τον χαιρομαστε 2-3ωρες τη μερα αλλα δοξα τον θεουλη τα σ/κ ειναι μαζι μας.Περιμενω πως και πως να ερθει η Παρασκευη το απογευμα για να κατσουμε ολοι να χαρουμε ο ενας τον αλλο.Να πηγαινετε κοριτσι μου στο μαγαζι και του μπαμπα σας θα του φτιαχνει η ψυχολογια να σας βλεπει.Τα πραγματα ειναι τοσο δυσκολα και θα γινουν -οπως φαινεται -ακομα πιο δυσκολα.Σε λιγο-μακαρι να βγω ψευτρα-θα δουλευουμε ολοι για ψιχουλα ,ατελειωτες ωρες και οι προσωπικες μας στιγμες θα ειναι η καληνυχτα και η καλημερα(οποτε συμπιπτουν τα ωραρια!).Για αυτο ακριβως τον λογο αυτη η μια ωρα τη μερα που ειμαστε οικογενεια θα πρεπει να τη χαιρομαστε και να ναι ποιοτικη,μην την σπαταλαμε ουτε σε γκρινιες,ουτε σε παραπονα,ουτε μπροστα στο χαζοκουτι...Να ευχομαστε μονο να εχουμε υγεια και αγαπη,η δυναμη βρισκετε μεσα σε αυτα και πηγαζει απο αυτα...Κουραγιο μοναχομανες!

Υ.Γ.Tα σογια παρακαλω πολυ να κατσουν στα αυγα τους!σπασε το κουδουνι και βγαλε το τηλεφωνο απο την πριζα.Βγες εξω με το νινακι σου...εγω παντως τωρα που ανοιξε ο καιρος κωλο δε θα βαλω κατω...φτανει τοσο.

ysjfp2.png

Αχ βρε κοριτσια τα ιδια σκεφτομαι και εγω....ηδη μου λειπει αν γεννηθει και ο μικρος μας δεν θα τον βλεπουμε και οι 2 καθολου!!!:cry::cry:

Σηκωνεται 5.30 τ πρωι παει στην δουλεια ερχεται μια ωρα τ μεσημερι τρωει και γυρναει 9.30 το βραδυ ψοφιος....

Και δυστυχως δεν εχει ρεπο ποτεεεεεε!!

Εχει δικια του δουλεια ζωα και ειναι εκει καθε μερα δεν μπορει να λειψει καμμια μερα....δεν ειναι μαγαζι πχ να τ κλεισει και να φυγει:(!!!

Οποτε εμεις ουτε σαβ/κυριακο εχουμε ουτε τιποτα...ουτε προτωχρονιες ουτε αργιες....!!!Για να πηγαινω δεν τ συζητω ειδικα μετα μ τ μωρο δεν μπορω να τ πηγαινω μεσα στα γουρουνια και στα προβατα...:oops::oops:

Καρδουλινιιιιιι κουραγιο σε καταλαβαινω πως νιωθεις......κοιταξτε τουλαχιστον να πηγαινετε οσο μπορειτε,και οταν ερχεται....μεχρι να τον παρει ο υπνος να περνατε χρονο μαζι...:rolleyes::rolleyes:

Εστω για αυτα τα 5 λεπτα...γιατι εμενα ειναι θεμα 5 λεπτων να τον παρει ο υπνος απο την ωρα που ερχεται....

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ πολυ....η αληθεια ειναι πως τωρα που φτιαχνει και ο καιρος όλο βολτιτσες θα ειμαστε...

Τα σογια καθε που την βλεπουν λες και το κάνουν επιτηδες....που επιτηδες το κανουν δηλαδη....της λενε για το μπαμπα της συνεχεια...και αυτη κοπανιεται και κανω αμαν να την συνεφερω...μεχρι ενα σαββατο μεσημερι...της λενε α κοιτα περναει ενα αμαξι λες να ηρθε ο μπαμπας ??? (ατοπο και γαδουρινο.....τι τους φταιει και τα βαζουν με την ψυχολογια του παιδιου....ημαρτων)

....ειναι ονειρο ζωης να μετακομισουμε...

U80ep3?r=1271337460

Αχ βρε κοριτσια τα ιδια σκεφτομαι και εγω....ηδη μου λειπει αν γεννηθει και ο μικρος μας δεν θα τον βλεπουμε και οι 2 καθολου!!!:cry::cry:

Σηκωνεται 5.30 τ πρωι παει στην δουλεια ερχεται μια ωρα τ μεσημερι τρωει και γυρναει 9.30 το βραδυ ψοφιος....

Και δυστυχως δεν εχει ρεπο ποτεεεεεε!!

Εχει δικια του δουλεια ζωα και ειναι εκει καθε μερα δεν μπορει να λειψει καμμια μερα....δεν ειναι μαγαζι πχ να τ κλεισει και να φυγει:(!!!

Οποτε εμεις ουτε σαβ/κυριακο εχουμε ουτε τιποτα...ουτε προτωχρονιες ουτε αργιες....!!!Για να πηγαινω δεν τ συζητω ειδικα μετα μ τ μωρο δεν μπορω να τ πηγαινω μεσα στα γουρουνια και στα προβατα...:oops::oops:

Καρδουλινιιιιιι κουραγιο σε καταλαβαινω πως νιωθεις......κοιταξτε τουλαχιστον να πηγαινετε οσο μπορειτε,και οταν ερχεται....μεχρι να τον παρει ο υπνος να περνατε χρονο μαζι...:rolleyes::rolleyes:

Εστω για αυτα τα 5 λεπτα...γιατι εμενα ειναι θεμα 5 λεπτων να τον παρει ο υπνος απο την ωρα που ερχεται....

Δυστυχως η μικρη κοιμαται παντα περιπου 8.30 και ο αντρουλης έρχεται περιπου 10.30...οποτε τις καθημερινες δεν υπαρχει καμια απολυτως επαφη....μονο κατι μεταμεσονυκτιες αγκαλιες και φιλια κοιμισμενη.

Γενικως το εχω παρει αποφαση και κανω υπομονη και ειμαι καλα για το ζουζουνακι μου...αλλα ειναι κατι φορες που μου βγαινει και η κουραση και...με περνει πολυ απο κάτω...

5 λεπτά ?????? ε και πολλα λες....χαχαχαχαχαχαχα....τρωμε κατι και ξερενώμαστε !!!!

Φιλια σε όλες

U80ep3?r=1271337460

Διαφημίσεις

Δυστυχως η μικρη κοιμαται παντα περιπου 8.30 και ο αντρουλης έρχεται περιπου 10.30...οποτε τις καθημερινες δεν υπαρχει καμια απολυτως επαφη....μονο κατι μεταμεσονυκτιες αγκαλιες και φιλια κοιμισμενη.

Γενικως το εχω παρει αποφαση και κανω υπομονη και ειμαι καλα για το ζουζουνακι μου...αλλα ειναι κατι φορες που μου βγαινει και η κουραση και...με περνει πολυ απο κάτω...

5 λεπτά ?????? ε και πολλα λες....χαχαχαχαχαχαχα....τρωμε κατι και ξερενώμαστε !!!!

Φιλια σε όλες

αχ μωρε αυτες οι μεταμεσονυκτιες αγκαλιες και τα φιλια θα ναι πολυ γλυκα και τρυφερα...της λειπει μωρε....;);)αχ μωρε τ κοριτσακιιιι...

καλα δεν σχολιαζω το σοι καν...τοσο μυαλο εχουν τοσα λενε απο οτι φενεται....μου την δινουν πολυ τετοια...:evil::evil:

Αχ υπομονη....

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

αχ μωρε αυτες οι μεταμεσονυκτιες αγκαλιες και τα φιλια θα ναι πολυ γλυκα και τρυφερα...της λειπει μωρε....;);)αχ μωρε τ κοριτσακιιιι...

καλα δεν σχολιαζω το σοι καν...τοσο μυαλο εχουν τοσα λενε απο οτι φενεται....μου την δινουν πολυ τετοια...:evil::evil:

Αχ υπομονη....

Αχ σκεψου ξυπναει συχνα κατα τις 3 έρχεται στο κρεβατι μας του χαιδευει το μαγουλο του δινει σβουρηχτο φιλι του λεει οτι της λείπει και ξαναπαει στο κρεβατι της....ασε λιωνω...

Και όλα αυτα γιατι μέχρι πριν 6 μήνες έκαναν απιστευτα πραγματα οι 2 τους....βολτες κουνιες ζουζουνιες σκανταλιες....την επαιρνε και την πηγαινε στο σχολειο....εκαναν πολλα πολλα πραγματα....που να καταλαβει μωρε τι σημαινει δουλεια και τι άλλαξε...

U80ep3?r=1271337460

Βάλτε και μενα στις απελπισμενες μοναχομαμαδες! Εδω και 2 βδομαδες που ξεκινησε δευτερη δουλεια- για λογους προφανεις....βλεπόμαστε μόνο το βραδυ. τα δικα μου παιδια ειναι μεγαλυτερα,ρωτανε γιατι αφου γυρναει απο την μια δουλεια ξαναφευγει? και γω δουλευω και λειπω και καποια βραδυα, οποτε αστα να πανε...οταν γυρναει τρεχουν και κολλανε πανω του, ενω παλια δεν εδιναν σημασια, γιστι τον ειχαν δεδομενο το απογευμα. Και μενα μου λειπει, ποτε ο χρονος δεν ειναι αρκετος, να μην πω για τις δουλειες του σπιτιου που μενουν παντα πισω γιατι προτιμω να παιξουμε απο το να σιδερωσω και το βραδυ ξεραινομαι και γω!!! Τι να πω αλλοι δεν εχουν δουλεια, τα χρηματα τα χρειαζομαστε, του γκρινιαζω και λιγακι, τοσο δα-που χρονος για παραπανω. Τωρα κοιμαται και ειναι πτωμα, τον σεβομαι για τον χρονο που τρωει στους δρομους αν και συχνα τρελαινομαι που δεν ειμαστε οπως παλια. Καταραμενη κριση! ΓΚΚΚρρρρ. κουραγιο σε ολες