Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προτασεις για μερα επετειου

korinaki

Recommended Posts

Στις 3 Σεπτεμβρη κλεινουμε 1 χρονο παντρεμενοι και θα ηθελα να μου προτεινετε ιδεες για το πως να περασουμε την 1η επετειο του γαμου μας!Μηπως να την γιορτασουμε μια απο τις μερες που θα ειμαστε σε διακοπες?Φευγουμε την Κυριακη για 6 μερες Κερκυρα και 3 μερες ζαγοροχωρια.

Διαφημίσεις

να ζησετε ευτυχισμενοι και αγαπημενοι για το υπολοιπο της ζωης σας!! ιδεες πολλες εγω δεν εχω... :oops: ξερεις τα κλασσικα: καποιο ωραιο ξενοδοχειο με ενα μπουκαλι σαμπανια, ενα ομορφο εστιατοριο, ενα δειπνο στο σπιτι που το εχεις στολισει καταλληλα, περιεργα εσωρουχα και τρελλιτσες...

δε καταλαβα ομως αν θα ειστε στις διακοπες οταν κλεινετε τον χρονο :oops: αν ειστε σε διακοπες νομιζω δε χρειαζεται κατι παραπανω!!!

χμμ θα μπορουσα να σου δωσω μια ιδεα αλλα δε ξερω κατα ποσο ειναι υλοποιησιμο...

θα μπορουσες σε συνεργασια με ενα ταξιδιωτικο πρακτορειο να κανονισεις ενα weekend σε μια πολη του εξωτερικου, να τα εχεις οργανωσει ολα, εισητρια, ξενοδοχεια κλπ και μολις γυρισει ο αντρουλης σου απο τη δουλεια να σε περιμενει με τις βαλιτσες στο χερι :P και φυσικα ο προορισμος θα μεινει κρυφος μεχρι το αεροδρομιο..

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σας!!Ολες ειναι τελειες!Sofia_nefeli δεν θα ειμαστε σε διακοπες την ημερα της επετειου,θα γυρισουμε μια βδομαδα πριν την επετειο,αλλα επειδη μαλλον ο αντρας μου θα λειπει την ημερα της επετειου λογω δουλειας,ελεγα μηπως την γιορταζαμε μια μερα μεσα στις διακοπες μας..

afto pou eipe i blue to eho kanei sta genethlia tou!! epese apo ta synnefa, tou arese poly!!

an diatheteis merika leftakia, mia alli protasi tha itan na kleiseis ena mikro yacht gia mia vradyni krouaziera me deipno. tha einai sigoura poly romantiko!!

Οσο πιο απλα και πιο ειλικρινα .... σε λατρευω μικρη μου!

Διαφημίσεις

αν τελικα μπορεσεις και την πραγματοποιησεις, πες μου πως πηγε!!

οπως και να εχει, ευχομαι να περασετε υπεροχα και να ειστε παντα ερωτευμενοι και ευτυχισμενοι μαζι!!

Οσο πιο απλα και πιο ειλικρινα .... σε λατρευω μικρη μου!