Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ-ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Recommended Posts

Μανούλες εχθές πήγαμε τον μικρό στον αναπτυξιολόγο και μας έγραψε λογοθεραπείες και εργοθεραπείες για να πάρει μπρος η ομιλία του. Από ότι ξέρω πρέπει πρώτα να πάρουμε γνωμάτευση από ένα κρατικό νοσοκομείο (μάλλον καλύτερα απ'το Ιπποκράτειο που έχει και σχετικούς ειδικούς; ), ύστερα να περάσουμε την επιτροπή και όλη η διαδικασία θα μας φάει μήνες.

Οι απορίες μου λοιπόν...

1) μήπως μπορώ να τον στείλω για λογοθεραπεία από τώρα και να πάρω τα χρήματα αναδρομικά;

2) αν ναι, ποια καλά και αξιόπιστα κέντρα λογοθεραπείας-εργοθεραπείας είναι συμβεβλημένα με το ΙΚΑ;

και 3)

πόσο περίπου κοστίζουν όλα αυτά;

bmivlf0d9.png

m49axn5p2.png

Διαφημίσεις

το μονο που θα σε συμβουλευσω με σιγουρια ειναι να μην κανεις τιποτα αν δεν εχεις χαρτια στα χέρια σου γιατι μπορει να χασεις τα λεφτα σου

εκλεισες στο ιπποκρατειο; γιατι κανουν κατι μηνες για ραντεβου...

δεν ξερω αν εχουν να σου συστησουν καποιον απο κει. συνηθως πηγαινεις σε ιδιωτη, δινεις την αποδειξη και περνεις οτι χρηματα σου δινει το ικα.

υπ οψιν οτι χαρτι απο γιατρο του εοπυ θα πρεπει να παιρνεις καθε μηνα για τις αναλογες συνεδριες

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

taz18 σε ευχαριστώ πολύ!

στο ιπποκράτειο ακόμα δεν έκλεισα ραντεβού, αλλά θα το κάνω σήμερα.

Απλά δεν θέλω να περιμένει πολύ ο μικρός. Και είναι και το άλλο. Ο αναπτυξιολόγος στον οποίο πήγαμε είπε μεν ότι είναι πολύ αισιόδοξος, στο χαρτί δε έγραψε ότι υποψιάζεται διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή (αν και προφανώς δεν είναι σίγουρος γι'αυτό). Και αν όντως είναι έτσι τότε καλύτερα να μη χάσω χρόνο, όσο πιο νωρίς το αντιμετωπίσουμε τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα.

bmivlf0d9.png

m49axn5p2.png

Πήγαμε στον Τσίκουλα, σίγουρα θα τον ξέρεις. Και είναι 2 χρονών και 11 μηνών ο Δημήτρης.

Στην αρχή ήθελα να κλείσω ραντεβού με τον Σαμαρά αλλά μου είπε ότι είναι κλεισμένος μέχρι το Σεπτέμβρη...

bmivlf0d9.png

m49axn5p2.png

Διαφημίσεις

κι εμεις εκει ειχαμε παει. μιλαω μαζι του τακτικα στο τηλεφωνο και ειναι να ξαναπαμε μετα το πασχα

ο σαμαρας εχει ενα προσωπικο θεμα απο οτι ξερω και εχει αραιωσει τα ραντεβου του γι αυτο ειναι μεχρι σεπτεμβρη.....

ειδα και στο θεμα της ομιλιας το θεματακι σας

για την εργοθεραπεια θα μπορουσες να παρεις συμβουλες και απο τον κο Τρυφωνα στο ιπποκρατειο. ειναι παλιος συνεργατης του τσικουλα. το λεω μηπως σου πει να κανετε πραγματα στο σπιτι και γλιτωσετε τουλαχιστον τις εργοθεραπειες

εγω οταν χρειαστηκα να κανω καποιες ερωτησεις σε λογοθεραπευτρια, ζητησα την γνωμη του και μου συνεστησε ο τσικουλας μια κοπελα που ηξερε την δουλεια της. πηγαμε τα ειπαμε απο κοντα και που και που τα λεμε απο το τηλεφωνο

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με τον κ. Τρύφωνα;

Εμάς ο κ. Τσίκουλας εχθές μας μίλησε για το κέντρο "Εκφραση" στην Εθνικής Αμύνης αλλά τώρα που τους παίρνω τηλέφωνο δεν το σηκώνουν...

bmivlf0d9.png

m49axn5p2.png

δοκιμασε απογευμα. συνηθως απογευμα ειναι ανοιχτα αυτα

σου στελνω πμ για τα υπολοιπα

• 3 weeks later...
Πως μπορώ να επικοινωνήσω με τον κ. Τρύφωνα;

Εμάς ο κ. Τσίκουλας εχθές μας μίλησε για το κέντρο "Εκφραση" στην Εθνικής Αμύνης αλλά τώρα που τους παίρνω τηλέφωνο δεν το σηκώνουν...

Για την έκφραση δοκίμασε απο τις 17:00 μέχρι τις 20:00-20:30.

Διαφημίσεις