Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πανεπιστημιακό Ιωαννίνων ή Πάτρας???

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Πριν από λίγο καιρό, άλλαξα νομό. Επειδή δεν γνωρίζω κανέναν και ακούω διάφορα εδώ που είμαι, θα ήθελα τη βοήθεία σας στο να μπορέσω να επιλέξω όχι μόνο μαιευτήριο αλλά και ένα καλό γιατρό. Είμαι ανάμεσα σε Πάτρα και Γιάννενα!!

Διαφημίσεις

καλημερα alexaki 79 απο γιαννενα δεν γνωριζω κανεναν..γνωριζω ομως απο πατρα μιας κ ειμαι απο κει...λοιπον το πανεπηστιμιακο εχει ορισμενους καλους γιατρους οπως π.χ ο δερβιτας..για εμενα προσωπικα μην πας στον οικονομοπουλο ειναι λιγο στον κοσμο του κ δεν δινει την απαραιτητη προσοχη που πρεπει..εγω αυτον ειχα κ δυστηχως το εχασα 6 μηνων απο δισχιδι ραχη οχι οτι φταιει ο γιατρος αλλα μπορουσε να το δει απο την 14η εβδομαδα κατι που δεν ειδε ποτε γιατι δεν ηξερε...επισης ειχα ασχημη εμπειρια κ στην κλινικη η μαιες αδιαφορες γεννησα μονη μου μεσα στο δωματιο κοντεψα να πεθανω κ μετα φοναξανε γιατρο κ με πηγαν στο χειρουργειο...μιλαμε για μεγαλη αθλιοτητα...

φυσικα καποια αλλη κοπελα ισως εχει αντιθετη γνωμη απο την δικη μου ομως εγω περασα αθλιες κ δυσκολες στιγμες εκει μεσα...

για πατρα δεν ξερω καποιον γυναικολογο, γιαννενα εγω ειχα τον ακριβη οχι στο πανεπιστημιακο αλλα στο χατζηκωστα εκει οι μαιες ειναι πολυ καλες,τα δωματια τρικλινα ολα, ξεκινανε να βαζουν 2 σε καθε δωματιο κι αν γεμισει βαζουν και τριτη αλλα ειναι πολυ μικρα, τα μωρα τα εχουμε στο δωματιο και βοηθανε αρκετα με το θηλασμο.

στο πανεπιστημιακο εχω ακουσει καλα λογια για ζηκοπουλο. ο πλαχουρας δε μου εκανε καλη εντυπωση -ειχα παει κ σ αυτον στην πρωτη εγκυμοσυνη- κι εχω ακουσει πολλα τερατωδη τα οποια αν ειναι αληθεια θα επρεπε να μην εξασκει το επαγγελμα. στην αρτα πολυ καλος ειναι ο κονης αλλα και η λυκουδη.

Καλησπέρα. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.επιτέλους άκουσα κάποια καλά λόγια. Εδώ και αρκετό καιρό δεν ακούω τίποτα ευχάριστο και δεν κρύβω ότι φοβάμαι αρκετα!!!Να μου πεις παντού υπάρχουν άσχημα, είναι να μη σου τύχει αλλά καλό είναι να ξερεις και δύο πράγματα!!

κι εγω τον ακριβη ειχα και εμεινα ευχαριστημενη.οι μαιες και οι νοσοκομες πολυ καλες.και εκανα καποιους μεγαλους υπερηχους εξω στο τζιορα ο οποιος ειναι εξαιρετικος

7Ggjp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Πριν από λίγο καιρό, άλλαξα νομό. Επειδή δεν γνωρίζω κανέναν και ακούω διάφορα εδώ που είμαι, θα ήθελα τη βοήθεία σας στο να μπορέσω να επιλέξω όχι μόνο μαιευτήριο αλλά και ένα καλό γιατρό. Είμαι ανάμεσα σε Πάτρα και Γιάννενα!!

Σου ευχομαι με το καλο να ερθει το μωρακι σου. Εγω γεννησα στο Πανεπιστημιακο Ιωαννινων αφου βρισκομουν εκει για λογους σπουδων. Απο την αρχη της εγκυμοσυνης με παρακολουθησε ο Πλαχουρας, ο οποιος ειναι και εξειδικευμενος στους υπερηχους. Η αληθεια ειναι οτι παντα περιμενεις πολυ για τις εξετασεις αφου ειναι γνωστος. Αλλα εμενα με προσεξε πολυ και δυο φορες που επρεπε να νοσηλευτω για προληπτικους λογους ερχοταν προσωπικα και με εξεταζε. Οταν ηρθε η ωρα να γεννησω κινδυνευσα τοσο εγω οσο και το μωρο μου. Περασα ωρες δυσκολες μαζι με το γιατρο μου. Ηταν διπλα μου συνεχως και ο γιατρος αλλα και οι μαιες και με βοηθησαν με ολα. Οταν επρεπε να μπω στο χειρουργειο επειγοντως ηταν ολοι διπλα μου και μου εδιναν κουραγιο. Ειχα ακουσει διαφορες αποψεις για αυτον το γιατρο και ειχα αμφιβολιες αλλα η προσωπικη μου πειρα λεει οτι ειναι πανω απο ολα ανθρωπος. Απο κατι αλλους στο Ιασω παντως που εχουμε ακουσει διαφορα καλυτερος. Σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει να εμπιστευτεις το ενστικτο σου...Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να γεννησεις με εναν πονο:P:p:p

zK5fp3.png

bHQYp3.png

• 2 weeks later...
κι εγω τον ακριβη ειχα και εμεινα ευχαριστημενη.οι μαιες και οι νοσοκομες πολυ καλες.και εκανα καποιους μεγαλους υπερηχους εξω στο τζιορα ο οποιος ειναι εξαιρετικος

εγω τους μεγαλους υπερηχους τους εκανα στην πρεβεζα στη λεκκου