Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ουράνιο τόξο

Recommended Posts

βλέπουμε κάθε μέρα σε επανάληψη με το γιο μου, 2,5 ετών, το ουράνιο τόξο στην ετ1 και αναρωτιέμαι γιατί κόβουν τη μόνη ποιοτική παιδική ελληνική εκπομπή των τελευταίων χρόνων και κρατάνε άλλους τεμπέληδες στην έρτ, όταν ήμουνα παιδί υπήρχαν τόσες ωραίες εκπομπές έστω και από τα 2 κρατικά κανάλια που απαξιώσαμε με την ιδιωτική τηλεόραση, και τώρα το μόνο που βλέπουν τα παιδιά είναι οι αμερικανιές στο nikelodeon, δεν μπορούμε με κάποιο τρόπο να πιέσουμε να ξαναρχίσει κάτι αντίστοιχο?

1FdQp2.png

Διαφημίσεις

Πόσο δίκιο έχεις!!!Πρόσφατα είχαμε την ίδια κουβέντα σε μια παρέα...Και μου έκανε εντύπωση που όλοι ήξεραν την εκπομπή αυτή, παρότι υπήρχαν και άτομα που δεν ήταν γονείς...Αλλά εδώ είχαν πει οτι θα κλείσει γενικώς η ΕΡΤ1, σιγά μην τους νοιάζει για 1 παιδική εκπομπή...

το Ουρανιο Τοξο μετρα πολλα πολλα χρονια εκπομπων και οντως ειχε καταληξει να διαφερει και να αφορα μεγαλο ευρος ηλικιων. Λυπαμαι βαθια που εχει παρει ο κυκλωνας και την τυχη αυτης της εκπομπης και ελπιζω μεσα μου οτι ισως να βρει καταφυγιο σε καποιο αλλο καναλι με αντιστοιχο κονσεπτ αν και η ιδιωτικη τηλεοραση δεν εδειξε ποτε προθεση για να κανει μια παιδικη ζωνη για τα παιδια εκτος του Alter που επενδυσε στις παιδικες σειρες (καποιες ηταν αξιες λογου αλλα δεν μιλαμε για το ιδιο πραγμα συγκριτικα με το Ουρανιο Τοξο).

Οπως δεν μπορω να καταλαβω πολλα αλλα πραγματα ως ανθρωπος,πολιτης, μητερα, γυναικα, ετσι δεν θα καταλαβω ποτε μου πως ειναι δυνατον να θεωρειται καλυτερη μια κουτσομπολιστικη εκπομπη, η ενα ελληνικο η ξενοφωνο (καλη ωρα τουρκικο) σιριαλ σε επαναληψη απο το να προβαλλεται μια εκπομπη σαν αυτη για την οποια συζηταμε και θα θελαμε να βλεπουν τα παιδια μας και οχι μονο αφου και διασκεδαζουν και εκπαιδευονται..

• 4 εβδομάδες μετά...

Με ακόμα πιο ζωηρά χρώματα και νέα επεισόδια,η βραβευμένη παιδική εκπομπή της ΕΤ1 έρχεται και πάλι στις οθόνες σας από την Δευτέρα (26 Μαρτίου).

Για δέκατη τέταρτη (!) χρονιά, ο Χρήστος Δημόπουλος φιλοξενεί παιδιά στο στούντιο και μαζί συζητούν, τραγουδούν, ζωγραφίζουν, διαβάζουν γράμματα, και βιβλία, κάνουν κατασκευές, χορεύουν κι ανοίγουν ένα διαφορετικό παράθυρο στον κόσμο. Ένα παράθυρο, απ’ όπου τρυπώνουν η τρυφερότητα, η αγάπη, η αλήθεια, το γέλιο κι η ελπίδα.

Σε μια εποχή που τα πάντα γίνονται ολοένα πιο δύσκολα, ζοφερά και μπερδεμένα, το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ αποτελεί μια μικρή όαση, όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και για όλους όσοι αισθάνονται παιδιά...

ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ: Κάθε μεσημέρι, στις 14.30 από την ΕΤ1.

Έβλεπα Ουράνιο τόξο και ας μην ήμουν παιδί,και ας μην είχα παιδί...

Έλεγα μακάρι να παίζει ακόμα όταν με αξιώσει ο Θεός να έχω παιδάκι.....είναι η μόνη εκπομπή που μπορείς να αφήσεις ακόμα και μόνο του το παιδί να την παρακολουθήσει.....

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...