Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

Recommended Posts

Μετά απο 3 βδομάδες περίπου που έφερα κι εγώ στον κόσμο την δεύτερη κορούλα μου βρήκα τον χρόνο να σας πω κι εγώ την δική μου ιστορία και να ευχαριστήσω όλες σας που χωρίς να το ξέρετε με ενημερώσατε καθώς σας διάβαζα τόοοοσο καιρο απο καθαρή περιέργια:|:|

Θα ξεκινήσω με την γέννηση της πρωτης μου κόρης πριν από 4 χρόνια..ήθελα να θηλάσω πολύ και πιστευα ότι όλα είναι απλά...που απλά είναι αν δεν υπάρχει αυτη η τρελή χαλάρωση στο "δεν χόρτασε..δως του ξένο"

πήγα λοιπόν στην κλινική για προγραμματισμένη καισαρική λόγω ισχυακής προβολής.Για κάποιο λόγο ορμονικό είχε κατέβει το γάλα μου 2 μέρες πριν και έπαθα μαστίτιδα.Με πυρετο λοιπόν και 16,000 λευκά αφου γέννησα οι οδηγίες ηταν να μην θηλάσω για 24 ωρες λόγω αντιβίωσης.(δεν ξέρω και δεν ήξερα να ρωτήσω αν μπορούσα να πάρω άλλη αντιβίωση συμβατή.)το στηθος μου έτρεχε καθε φορά που μου έφερναν το μωράκι μου αλλα δεν μπορούσα να κάνω κάτι.'εβλεπα τις αλλες κοπέλες να θηλάζουν και ζήλευα...μου έφεραν θήλαστρο αλλα δεν έβγαινε σταγόνα...έτσι κι εγώ λοιπόν περίμενα την επόμενη μέρα.

Μου έφεραν τον θησαυρό μου και έπιασε αμέσως το στήθος..όλα έδειχναν καλά εκτώς απο τις οδηγίες από όλους!!!!.1 τέταρτο απο το ένα στήθος και ένα απο το άλλο.αν δεν χορτάσει δινουμε το συμπλήρωμα ...ά και να αφήνω 2 ώρες κενό ανάμεσα απο την έναρξη των γευμάτων......:(

¨Ετσι πήγαμε σπίτι την τέταρτη μέρα και τρέξαμε να αγοράσουμε συμπλήρωμα με τη λογική ότι δεν της φτάνει το στήθος μου....(το οποίο έτρεχε συνέχεια γάλα)..έτσι λοιπόντη θήλασα την αγάπη μου 4 μήνες με συμπλήρωμα.Μετά τους 4 απέριψε η ίδια το στήθος μου κι εγω εγκατέλειψα την προσπάθεια

ΟΚ ειπα δεν είχα αρκετό γάλα...δεν πειράζει.δεν άφησα νηστικό το μωρό μου:(:(:(

¨Ερχομαι τώρα στην γέννηση της δεύτερης κορούλας μου.Ναι τα είχα μάθει όλα απο εσάς σαν ακροατής...εξωτερικός αλλα μόλις γέννησα ήρθαν όλα ενα ενα....αν και δεν είχα πάει προετοιμασμένη...

Στην ανάνηψη μου είπαν για το rooming in...αν και το φοβόμουν(ξενύχτι!!!???) είπα ναι και μου έφεραν αμέσως και το μωρό να το θηλάσω..από τότε το είχα συνέχεια δίπλα μου και την τάιζα συνέχεια..όποτε κουνίόταν της πρόσφερα το στήθος μου και αν ήθελε έτρωγε..εδώ το έμαθα κι αυτό

Το πρώτο βράδυ η μαμά της κοπέλας απέναντι που δεν είχαν rooming in μου είπε "αυτό θα 'εχεις κοπέλα μου όλο το βράδυ????δωστο να κοιμηθεις κι εσυ λίγο!!"Δεν το εδωσα...ας κρινω λέω εγω πότε θα του δώσω ξένο γάλα....και αν...

και όλαπήγαν καλά.κρατάω στην αγκαλιά μου το 20 ημερών μωράκι μου..με αποκλειστικό θηλασμό και 800 γρ επιπλέον από την έξοδο από το μαιευτήριο, μου αποδείξατε ότι δεν υπάρχει γυναίκα που δεν έχει γάλα.....!!!!!

θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω όλες σας και ειδικά την Αγλαία και να της ζητησω συγνωμη που πριν καποια χρόνια είχα ερθει σε αντιπαράθεση μαζί της...

Επίσης θέλω να ζητήσω συγνώμη στην πρώτη μου κόρη που λόγω ανύπαρκτης ενημέρωσης της στέρησα πολύυυυ γαλατάκ:-(ι.Τουλάχιστον δεν της στέρησα αγκαλιά και αγάπη

και τέλος να προτείνω σε οοοοολες τις κοπέλες το rooming in.Τουλάχιστον στο ιασω που γέννησα εγω με βοήθησαν πολύ οι κοπέλες και όλοι.Δεν κουράστικα καθόλου και το μωράκι δίπλα μου ήταν πολυ πιο ήρεμο..!!!

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαροστω!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολυ!!!

Τον θηλασμο λοιπον να σας πω οτι τον βρισκω αξαιρετικα ευκολο ηδη...και για μενα και για το μωρο

Για μενα δεν το συζητω.Απειρες ωρες αποστειρωσης και δοκιμες με το ξενο γαλα πειναει δεν πειναει.χορτασε δεν χορτασε -γιατι και τα μωρα που πινουν γαλα ξενο θελουν σχεδον τον ιδιο χρονο να στρωσουν προγραμμα..Ας τρωει ολη μερα λοιπον το παιδακι μου...

Με το ξενο γαλα η μεγαλη μου ζουζουνα ειχε παλινδρομησεις και κολικους...ταλαιπωρηθηκε πολυ και παλι την ειχα ολη μερα στην αγκαλια μου αλλα δεν ηταν ηρεμη η αγαπη μου...τωρα τουλαχιστον τα εχω και τα δυο ηρεμα στην αγκαλια μου...μεγαλη και μικρη.

Φανταζομαι οταν στρωσει και τελειως προγραμμα θα ειναι σαν να μην εχω μωρο:):):)

Καπου διαβασα οτι στα μαιευτηρια δινουν το ξενο γαλα για ευκολια των υπαλληλων...και την ευκολια των μωρων????

Γιατι σε οσες δεν ειχαν rooming in φερναν το πυρεξακι με το ξενο γαλα????

Καποια απο τις κυριες..στην πλειοψηφια τους ηταν αψογες ειχε λυσαξει να το παρει το βραδυ...Δεν το βαρεθηκες ακομη μου ελεγε???

Τελος παντων... πριν 4 χρονια δεν ηταν γνωστη η μεθοδος.σιγα σιγα φτιαχνουν τα πραγματα και ενημερωνονται καλυτερα οι μανουλες....

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...