Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γυναίκες-Αυτοκίνητο και Συνεργείο

Recommended Posts

Ανοίγω αυτό το θέμα με αφορμή κάτι που μου έτυχε πολύ πρόσφατα.Εχω λοιπόν ένα αυτοκίνητο δεκαετίας το οποίο όπως καταλαβαίνετε αρχίζει και ζητάει διαφορα.Ισως οι περισσότερες να αφήνετε τον αντρα να τα λύσει αυτά τα θέματα αλλά εγώ δεν έχω την δυνατότητα αυτή καθώς δουλεύει περισσότερο από το κανονικό και δεν θέλω να τον επιβαρύνω και με αυτά.Τον Δεκέμβρη χαλασε και το πήγα σε έναν εδώ στην γειτονιά..το εφτιαξε και δίνω 250ε.Πρίν 4 μέρες πάω να βάλω μπροστά να παώ στην δουλειά και τίποτα..Τον παίρνω τηλ, έρχεται και μου δίνει ρευμα να το παμε στο συνεργείο του.Παω στην δουλειά και με παίρνει τηλεφωνο και μου λέει ''Σε αφησε το δυναμό...200ε για μεταχειρισμένο''...Του είπα να μην το φτιάξει γιατί δεν μπορουσα να διαθέσω τόσα(είχα πληρωσει και ασφάλεια την προηγουμενη εβδομάδα).Ευτυχώς με ακουσε που μιλούσα μια κοπέλα και πήρε τον δικό της μηχανικό.Του είπε τι είχε το αυτοκίνητο και της λέει να το πάω εκεί.Πηγα λοιπόν το πήρα από τον δικό μου και το πάω στον γνωστό της κοπέλας...Για την ίδια ζημιά πλήρωσα 60ε.Ο άνθρωπος δεν μπορούσε να κρατήσει τα γέλια του μόλις του είπα ότι ο δικός μου ζητούσε 200.Ημουν τυχερή αλλά δυστυχώς υπάρχουν και επαγγελματίες χωρίς ήθος σε τέτοιες μέρες που ζούμε.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Διαφημίσεις

να σου πω την αληθεια, επειδη ειμαστε γυναικες νομιζουν οτι μπορουν να μας κοροιδεψουν.εγώ ακριβώς γι'αυτόν τον λόγο αφήνω τον άντρα μου να πάει το αυτοκίνητο επειδή ξέρω οτι εμένα θα με κοροιδέψουν κ θα μου ζητήσουν παραπάνω χρήματα κλπ. βέβαια εννοείται πως δεν ειναι όλοι ίδιοι!!! εγώ στη θέση σου θα τον έκανα ρεζίλι κ θα του χάλαγα τηη φήμη.... αυτό χρειάζεται σε κάτι τέτοιους... απλώς το μόνο που κατάφερε αυτός είναι να χάσει πελάτη κ καλά να τα πάθει με αυτά που κάνει...

ntRCp3.png

Οι τιμες παιζουν και στα ανταλλακτικα οπως και σε ολα τα ειδη και μαλιστα αναλογα με την αναγκη του καθενος (που εχει το μαγαζι). Παντως ειναι υποχρεωμενος να σου δωσει την αποδειξη απο τα ανταλακτικα που χρησιμοποιησε. Εγω το πηγαινα στον θειο μου και μου εδινε παντα αποδειξη (και βεβια το προσεχε) οταν βγηκε στην συνταξη αρχισα να το ποηγαινω στην αντιπροσωπια. Τα ανταλακτικα σιγουρα ειναι πιο ακριβα αλλα τουλαχιστον εχει μια στανταρ ποιοτητα.

Για την ιστορια ο αντρας μου δεν ξερει ουτε που ειναι τα κλειδια ουτε πως περνει μπροστα το αυτοκινητο..

Σε όποιον και να το είπα και είχε γνώσεις γέλασε...Είναι πολύ κρίμα όμως να υπάρχουν τέτοιες νοοτροπίες..Καλά μόλις βλεπουν γυναίκες είναι η καλυτερη τους...

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Καλημερα!

Εγω ειμαι απο τις τυχερες αφου ο αντρας μου εχει δικο του συνεργειο αυτοκινητων που κανει και εγκαταστασεις υγραεριου και εργαζομαι κι εγω εκει στο λογιστικο-γραμματειακο τμημα!

Οποτε εχω ξεμπλεξει με το θεμα συνεργειο χαχα!

Ποτε μας ομως δεν εχουμε κανει διαχωρισμο σε φυλο και βεβαιως ποτε δεν εχουμε κοροιδεψει με τρελες τιμες ανταλλακτικων.

Οπως το παιρνουμε, ετσι το κοβουμε αποδειξη και χρεωνουμε εξτρα μονο την εργασια που απαιτει το καθενα.

Κανονικα στις μερες μας πρεπει να υπαρχει μεγαλυτερη κατανοηση οχι μεγαλυτερη εκμεταλλευση.Εμεις γι αυτο ριξαμε πολυ τις τιμες, οχι να κλεβουμε κι ολας!

2012.png

Διαφημίσεις

Α καλα! Τι να πω.... Εμένα με είχε αφήσει το μηχανακι μου (είχε κοπεί ο ιμάντας), πηρα τηλεφωνο στο συνεργείο και του εξηγουσα πως με αφησε (μαλιστα του ειπα κι ολας νομιζω οτι εχει κοπει ο ιμάντας) και η απαντηση του τυπου ηταν "Βενζινη εβαλες?" :twisted::twisted::twisted::twisted: σε αντρα θα ρωτουσε κατι τετοιο? με εξόργισε!!!!!

Καλημερα!

Εγω ειμαι απο τις τυχερες αφου ο αντρας μου εχει δικο του συνεργειο αυτοκινητων που κανει και εγκαταστασεις υγραεριου και εργαζομαι κι εγω εκει στο λογιστικο-γραμματειακο τμημα!

Οποτε εχω ξεμπλεξει με το θεμα συνεργειο χαχα!

Ποτε μας ομως δεν εχουμε κανει διαχωρισμο σε φυλο και βεβαιως ποτε δεν εχουμε κοροιδεψει με τρελες τιμες ανταλλακτικων.

Οπως το παιρνουμε, ετσι το κοβουμε αποδειξη και χρεωνουμε εξτρα μονο την εργασια που απαιτει το καθενα.

Κανονικα στις μερες μας πρεπει να υπαρχει μεγαλυτερη κατανοηση οχι μεγαλυτερη εκμεταλλευση.Εμεις γι αυτο ριξαμε πολυ τις τιμες, οχι να κλεβουμε κι ολας!

2012.png

Αυτό σας τιμά σαν επαγγελματίες και έτσι έπρεπε να έκαναν όλοι...Οι καλυτεροι και οι τίμιοι θα επιβιώσουν...αλλά δεν έχουν όλοι μυαλό...

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Α καλα! Τι να πω.... Εμένα με είχε αφήσει το μηχανακι μου (είχε κοπεί ο ιμάντας), πηρα τηλεφωνο στο συνεργείο και του εξηγουσα πως με αφησε (μαλιστα του ειπα κι ολας νομιζω οτι εχει κοπει ο ιμάντας) και η απαντηση του τυπου ηταν "Βενζινη εβαλες?" :twisted::twisted::twisted::twisted: σε αντρα θα ρωτουσε κατι τετοιο? με εξόργισε!!!!!

μην το γελας ηρθε μια μερα μια ξαδερφη του αντρα μου να της κοιταξει το μηχανακι και το προβλημα ηταν οτι ειχα ξεχασει να βαλει βενζινη και δεν ειχε καθολου μεσα, βγαλαμε απ το αμαξι και βαλαμε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...