Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κυτταρική διαίρεση τριδύμων

Recommended Posts

Κορίτσια σας έχω ζαλίσει με τις ερωτήσεις αλλά πάλι καλά που έχω και σας...

Κάθομαι και σκέφτομαι τώρα..έβαλα 3 εμβρυα 8, 5 και 4 διαιρέσεων...Λογικά αυτό με τις 4 διαιρέσεις δεν εχει πιθανότητα ε?Εγω λέω μακάρι να εμφυτευτεί έστω και 1 απλα κάθομαι και τα σκέφτομαι μόνη μου...:cool:

Γινεται έμβρυα με τόση διαφορά στη διαίρεση να εμφυτευτούν και τα 3? Επιστημονική ερώτηση :D απλά το σκεφτόμουν...

Τα εμβρυα εμφυτεύονται μέσα στη μήτρα όταν έχουν φτάσει σε κυττάρικη διαίρεση βλαστοκύστης (60-120 κύτταρα)....άρα αυτές που κάνουν τριδυμα πώς γίνεται?

- Τους βάζουν έμβρυα ίδιων διαιρέσεων άρα φτάνουν ταυτόχρονα σε επίπεδο βλαστοκύστης και εμφυτεύονται ταυτόχρονα?

- Τους βάζουν μεν διαφορετικών διαιρέσεων αλλά μετά μέσα στη μήτρα τα "αργά" φτάνουν τα πιο γρήγορα και γίνεται ταυτόχρονα η εμφύτευση?

- Απλά εμφυτεύονται με διαφορά ημερών γιατ'ι έχουν άλλο ρυθμό ανάπτυξης?

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Διαφημίσεις