Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

wii fit?

Recommended Posts

για πείτε μου βρε κορίτσια,

έχει καμιά σας την κονσόλα NINTENDO Wii και το Wii Fit?

Και αν ναι, πραγματικά γυμνάζει? Είστε ευχαριστημένες? Και αξίζει τα λεφτά του που δεν είναι και λιγούτσικα?

Ο καιρός της παχιάς αγελάδας τελειώνει, σε λίγο καιρό γεννάω και ήδη άρχισε να με προβληματίζει το πάχος μου.

Είχα ξεκινήσει την εγκυμοσύνη υπέρβαρη κατά 18 κιλά, έβαλα και άλλα 12 τώρα στην εγκυμοσύνη οπότε είμαι μια 30ρα πάνω. Άντε να χάσω 7-8 με την γέννα.....μια σταγόνα στον ωκεανό, πάλι φάλαινα θα είμαι :cry::cry::cry:

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Διαφημίσεις

Κ εγώ μετά που γέννησα το είδα τυχαία σε μια διαφήμιση κ το έψαξα. Άσε που είναι ακριβό αλλά πιστεύω (χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει) ότι δεν αξίζει. Με το μωρό δεν έχεις κ πολύ χρόνο στη διάθεσή σου. Κ αν έχεις θέλεις να ξεκουραστείς κ όχι να κάνεις γυμναστική κ μάλιστα μπροστά στην τηλεόραση. Ίσως σε βοηθήσει βέβαια περισσότερο κάποιος που το έχει χρησιμοποιήσει.

.png

αυτό είναι το πρόβλημα MMAIRY, ότι είναι ακριβό

και είναι κρίμα αν τυχόν δεν κάνει τίποτα να πάνε τόσα λεφτά χαμένα για αυτό και προβληματίζομαι.

Για αυτό το μηχάνημα μου μίλησε η κουμπάρα μου που το πήρε -αυτή βέβαια είχε την κονσόλα κι έτσι της βγήκε πιο φθηνά, και μου είπε πως όλη η οικογένεια το χρησιμοποιεί και είναι υπερ ευχαριστημένοι γιατί παράλληλα και γυμνάζονται αλλά και διασκεδάζουν.

Θα πάω βέβαια να το δω και από κοντά

αλλά θέλω και γνώμες άλλων ατόμων που το έχουν και το χρησιμοποιούν.

Διαφημίσεις

φαινεται πολυ ενδιαφερον!

Εχει αποτελεσματα?

who knows?

Σε λίγο καιρό θα δω τα αποτελέσματα στην κουμπάρα μου που το πήρε και η οποία είναι λέει υπερευχαριστημένη και με διαβεβαίωσε πως κάνωντας τις διάφορες ασκήσεις ιδρώνει πάρα πολύ, σημάδι καλό για χάσιμο κιλών,

αλλά θέλω και άλλες γνώμες, γιαυτό

και έθεσα το ερώτημα στο φόρουμ.

Αν και δεν το γνωριζα το συγκεκριμένο προϊόν, βλέποντας το λίνκ που μας έβαλες, μου φάνηκε λίγο μονότονο. Πιστεύω ότι θα βαρεθείς να κάθεσαι εκεί πάνω κολλημένη και να κουνάς το σώμα σου, έχοντας ακινητοποιημένα τα πόδια σου.

Από την εμπειρία μου, στη γυμναστική που έχω κάνει στο σπίτι και που συνεχίζω να κάνω, αν και την αραίωσα αρκετά τώρα το καλοκαίρι, πιστεύω ότι υπάρχουν λύσεις οικονομικότερες και με πιο ενδιαφέρον.

Κάθε μήνα βγαίνουν περιοδικά με dvd που έχουν πολύ ωραίες ασκήσεις και εύκολες στην εφαρμογή.

Εγω έχω γεμίσει τη βιβλιοθήκη μου με τέτοιου είδους dvd και πραγματικά τις έχω βρεί πολύ αποδοτικές.

ΟΙ γυμναστριες δε που σε καθοδηγούν είναι πολύ καλές.

Κάθε μήνα, υπάρχουν στο shape, στο forma, στο prevention πολύ ωραία dvd με ασκήσεις για το σπίτι.

Ακόμα και σε video club έχουν διαθέσιμα dvd που μπορούν να σου αντιγράψουν με πολύ χαμηλό κόστος (γύρω στα 10 ευρώ).

Νομιζω ότι η ποικιλία σε βοηθάει να διατηρείς το ενδιαφέρον και την όρεξη σου, για να μπορέσεις να κάνεις ασκήσεις. Το συγκεκριμένο προϊόν, πιστεύω ότι θα σε κάνει να το βαρεθείς σύντομα γιατί σε καθηλώνει να είσαι σταθερή σ'εκείνο το σημείο και δεν σου προσφέρει την ίδια ενέργεια, που σου προσφέρουν οι ασκήσεις που κινείς όλο το σώμα.

Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να βρείς κάποια dvd που ιδρώνεις πολύ περισσότερο και δεν έχουν και μεγάλο κόστος.

Αν δεις ότι δεν καλύπτεσαι από αυτά(που δεν νομίζω), μπορείς να το ξανασκεφτείς.

Δεν το βρίσκω πάντως πολύ καλό σαν γυμναστική.Νομίζω πως και δώρο να μου το έκαναν, θα το βαριόμουν μετά από 2 χρήσεις το πολύ.

:roll:

Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου, όποια μέθοδο κι αν διαλέξεις!!! :wink::D

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στα παρακάτω τόπικ που έχει συζητηθεί το θέμα γυμναστική!

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=5024

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=2946

n3kPp3.png

zewgp3.png

matούλα ευχαριστώ πολύ και για τη δική σου γνώμη.

Αυτά με τα dvd δεν το είχα σκεφτεί και για την ακρίβεια δεν είχα ιδέα πως θα μπορούσα να τα βρώ μέσα από περιοδικά.

Και τα λινκς επίσης κατατοπιστικά, δεν τα είχα διαβάσει.

Όσο για το wii fit δεν θα το αγοράσω κατευθείαν, θα περιμένω έτσι κι αλλιώς εφόσον πρέπει να προηγηθεί και μια γέννα όπως επίσης και ένα χρονικό διάστημα αποκατάστασης μου από την καισαρική, οπότε έχω χρόνο και για να πάρω κι άλλες γνώμες όπως επίσης να δω και ιδιοις όμασι τα αποτελέσματα που έχει η χρήση του σε γνωστά μου πρόσωπα.

zwza μου,εγω τα κιλα της εγκυμοσυνης μου τα εχασα ολα!!!

ΘΗΛΑΣΜΟΣ!!!!-το σιγουρο αδυνατισμα!!!χεχεχεχε

κι επειδη θηλαζω ακομη θα χασω και τα παραπανισια!!! :D:D

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

Ζωζα να 'σαι καλά!!!!Με το καλό το μωράκι σου και καλή επιτυχία με το στόχο σου στη συνέχεια!!! :wink::wink:

Όσο για το θηλασμό είναι όντως πολύ αποδοτικός στο χάσιμο των κιλών!!! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

zwza μου,εγω τα κιλα της εγκυμοσυνης μου τα εχασα ολα!!!

ΘΗΛΑΣΜΟΣ!!!!-το σιγουρο αδυνατισμα!!!χεχεχεχε

κι επειδη θηλαζω ακομη θα χασω και τα παραπανισια!!! :D:D

εγω δεν τα χασα ,ουτε με τον θηλασμο αλλα δεν προσεχα και ιδιατερα.

μου εμειναν 10 απο την πρωτη εγκυμοσυνη.

τωρα στην δευτερη εχω χασει τα 6 :lol:

Κοριτσια ενα θα σας πω...Εγω εχω σωθει με τον θηλασμο!! Εχασα τα κιλα της εγκυμοσυνης και εχασα και κανα 2 παραπανω.Δηλαδη ειμαι και λιγακι πιο αδυνατη απο την μερα που εμεινα εγκυος!!

Και δεν εχω στερηθει τιποτα.Τρωω και γλυκα και οτι θελω.

Αλλα δεν πινω καθολου αλκοολ,αναψυκτικα και τρωω πολυ σπανια σουβλακια,γυρους και τετοια απο εξω! :wink:

Κατα τα αλλα τρωω οτι μου ρθει!!! :lol:

ναι ο θηλασμός είναι το καλύτερο για να φύγουν κιλά,

φίλη μου που θήλασε, έγινε μισή σε σχέση με πρίν την εγκυμοσύνη κιόλας! (έχει και άλλα δυο παιδιά οπότε δεν ήταν οτι καθόταν και πολύ βέβαια)

πάντως αν δείτε το λινκ που έβαλα εγώ κανει αξιολόγηση μια γυμνάστρια, με έλεγχο των χτύπων της καρδιάς...

εγώ θα το χρησιμοποιούσα σε παιδιά που πιθανώς έχουν συνηθίσει να παίζουν στον υπολογιστή,

για να τα ξεκολλήσω απο το κάθισμά τους,

ή για διασκέδαση οικογενειακή,

αλλά όχι για να γυμνάσω τον εαυτό μου, σύμφωνα με αυτά που είπε κ έδειξε η γυμνάστρια αφού οι χτύποι της καρδιάς δεν ανεβαινουν τόσο πολύ ώστε να θεωρηθεί ότι "καις" λίπος.

Καλά αν είχα ουτως ή άλλως το wii,

ε θατο χρησιμοποιούσα μαζί με το wii fit,

αλλά να το πάρω μονο για αυτό μάλλον όχι.

βολικό θα είναι σίγουρα αν χρησιμοποιείται απο όλη την οικογένεια σαν μιας μορφής παιχνίδι , κάποιες σκοτεινές μέρες του χειμώνα που δε μπορεί κανείς να βγεί έξω τόσο εύκολα,

ή σε άλλες καταστάσεις, πχ αν υπάρχει μωράκι νεογέννητο που δεν το βγάζεις ακόμα έξω αλλά πρέπει να απασχολήσεις κάπως κινητικά το μεγαλύτερο παιδί. Αν είναι θα το έπερνα για αυτές τις περιστάσεις δηλαδή.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

Μαρία πολύ ενδιαφέρον το βιντεάκι που έβαλες.

Όσο για το θηλασμό, δεν το συζητάμε καν, είναι η άμεση προτεραιότητα μου, το έχω και καημό αφού στην πρώτη μου κορούλα δεν κατάφερα να θηλάσω όσο θα ήθελα λόγω κάποιων φαρμάκων που έπρεπε να πάρω.

Η μαμά μου 3 μας είχε και μας θήλασε μέχρι τα 4 μας χρόνια το καθένα!!!!

Μαρία πολύ ενδιαφέρον το βιντεάκι που έβαλες.

Όσο για το θηλασμό, δεν το συζητάμε καν, είναι η άμεση προτεραιότητα μου, το έχω και καημό αφού στην πρώτη μου κορούλα δεν κατάφερα να θηλάσω όσο θα ήθελα λόγω κάποιων φαρμάκων που έπρεπε να πάρω.

Η μαμά μου 3 μας είχε και μας θήλασε μέχρι τα 4 μας χρόνια το καθένα!!!!

Σωστηηηηηηηηη η μαμα!!! :D

• 4 weeks later...

Τώρα είδα το τόπικ...

Το πήραμε το wii fit και είναι υπέροχο κορίτσια!

Δεν είναι μονότονο, το έχουνε φτιάξει έτσι ωστε να τραβά το ενδιαφέρον σου και να μη βαριέσαι.

Και ΝΑΙ αν κάνεις συστηματικά γυμνάζει πολύ καλά!!!

Εμας μας πιάσανε οι ζέστες και το παρατήσαμε λίγο...πρέπει να το ξαναρχίσουμε όμως.

• 2 weeks later...