Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χύτρα tefal nutricook τι λέτε

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε την χύτρα της tefal την nutricook, την έχει δοκιμάσει κάποια κοπέλα να μου πει εντυπώσεις. Είναι καλή, το πλαστικό υλικό που έχει από πάνω είναι ανθεκτικό, το χρονόμετρο χαλάει εύκολα. Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί διάβασα και καλά και άσχημα και δεν ξέρω ποια να προτιμήσω.

Μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας.

Προτιμώ τις τεφάλ γιατί φαίνονται πιο εύχρηστες, αλλά να προτιμήσω κάποιο άλλο μοντέλο αυτής της εταιρείας?

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω καθόλου τις τεφαλ αλλά επειδή είπες για εύχρηστη θα σου πρότεινα αυτή της φισλερ που την έχει και σε προσφορά τώρα, είναι πολύ εύχρηστη, βάση από ανοξείδωτο ατσάλι και cookstar

http://www.cookshop.gr/ProductDetail.aspx?nodeSerial=001001001002001001&nodeId=52&productId=2068

Δεν ξέρω καθόλου τις τεφαλ αλλά επειδή είπες για εύχρηστη θα σου πρότεινα αυτή της φισλερ που την έχει και σε προσφορά τώρα, είναι πολύ εύχρηστη, βάση από ανοξείδωτο ατσάλι και cookstar

http://www.cookshop.gr/ProductDetail.aspx?nodeSerial=001001001002001001&nodeId=52&productId=2068

ευχαριστώ για την απάντηση.

Έλεγα να δω για τεφάλ, επειδή έχουν πιο εύκολο άνοιγμα και συγκεκριμένα αυτό το μοντέλο, γιαυτό ρωτάω μηπως την έχει χρησιμοποιήσει κάποια κοπέλα να μου πει θετικά και αρνητικά.

• 4 weeks later...

τελικα καμια δεν την εχει αγορασει να μας πει?

200 ευρω ειναι μη τα δωσουμε τσαμπα.........

κ εγω ψηνομαι απο οταν την ειδα σε μια εκπομπη στο σκαι......

olzi αρνητικες κριτικες που διαβασες? δε βρηκα καμια..........

WLFfp2.png XI11p2.png

καλησπέρα. Δεν ξέρω αυτό το μοντέλο. Εγώ έχω την tefal clipso. Μία χαρά ήταν και με βόλευε πολύ το χρονόμετρο που είχε. Απλά μετά αγόρασα άλλη γιατί αυτή ήταν 8ltr και ήταν πολύ μεγάλη έτσι πήρα μία τετράλιτρη

Διαφημίσεις

καλησπέρα. Δεν ξέρω αυτό το μοντέλο. Εγώ έχω την tefal clipso. Μία χαρά ήταν και με βόλευε πολύ το χρονόμετρο που είχε. Απλά μετά αγόρασα άλλη γιατί αυτή ήταν 8ltr και ήταν πολύ μεγάλη έτσι πήρα μία τετράλιτρη

Εγω πηρα προσφατα την τεφαλ actua. Αλλα δεν την εχω δοκιμασει ακομα και λιγο ψιλοφοβαμαι γιατι δεν ειχα ποτε η ιδια μου χυτρα, αλλα το μαγειρεμα στην κατσαρολα τρωει πολυ χρονο ειδικα στο κρεας και τα οσπρια και ετσι αγορασα. Το ψαξα πολυ και την βρηκα στο καρφουρ μονο 49 ευρω 8λιτρη (ετυχε). Ενω κανονικα στοιχιζει 100 ευρω. Ενταξει η φισλερ ειναι νουμερο ενα στις χυτρες αλλα και η Τεφαλ ειναι η παλια η SEB η οποια εχει πολυ καλη φημη και παλια μαρκα ειναι. Κοντεψα να παρω μια Fargo ισπανικη που μου αρεσε. Την βρηκα 110 ευρω προσφορα στο media market 6λιτρη και 4λιτρη μαζι αλλα μετα καταλαβα οτι δε θα χωρουσε αρκετη ποσοτητα στην εξαλιτρη. Απορω εσυ που πηρες 4λιτρη, τι να χωρεσει εκι μεσα? Και καλα που δεν την πηρα γιατι μονη της την εξαλιτρη την βρηκα παλι στο καρφουρ 45 ευρω!

Οι φισλερ ειναι ακριβες. Ολες οι χυτρες καλες ειναι. Γιατι να δινουμε τοσα λεφτα. Απλα να προσεχουμε να μην ειναι κινεζικες απο τι μου ειπαν γιατι το ανοξειδωτο δεν ειναι πολυ καλης ποιοτητας.Πχ Izzy

Μια χαρά μου χωράει το φαγητό. τέσσερις μερίδες. πλένετε ευκολα γιατί είναι μικρή.

με την μεγάλη ένιωθα ότι έβραζα σε καζάνι. Υπήρχαν φορές που μου ξέφευγε η ποσότητα,με αποτέλεσμα να το πετάω κι άλλες που μαγείρευα και ήταν στον πάτο το φαγητο.

Έχω αγοράσει την tefal clipso την 6λιτρη και έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένη για τις επιδόσεις της στην μαγειρική.Με βολεύει πολύ επίσης το εύκολο άνοιξε-κλείσε και τα χερούλια που μαζεύουν για να μπει σε κάποιο ντουλάπι ή στο πλυντήριο πιάτων χωρίς να πιάνει πολύ χώρο.

Έχω αγοράσει την tefal clipso την 6λιτρη και έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένη για τις επιδόσεις της στην μαγειρική.Με βολεύει πολύ επίσης το εύκολο άνοιξε-κλείσε και τα χερούλια που μαζεύουν για να μπει σε κάποιο ντουλάπι ή στο πλυντήριο πιάτων χωρίς να πιάνει πολύ χώρο.

Μηπως εχεις την actua και οχι την clipso? Απο οτι ξερω η clipso δε βγαινει σε 6λιτρη και τα χερουλια της δεν μαζευουν. Αυτα τα χαρακτηριστικα τα εχει η actua που αγορασα εγω.

Μια χαρά μου χωράει το φαγητό. τέσσερις μερίδες. πλένετε ευκολα γιατί είναι μικρή.

με την μεγάλη ένιωθα ότι έβραζα σε καζάνι. Υπήρχαν φορές που μου ξέφευγε η ποσότητα,με αποτέλεσμα να το πετάω κι άλλες που μαγείρευα και ήταν στον πάτο το φαγητο.

Πω πω. Τωρα σκεφτομαι μηπως εκανα βλακεια που πηρα 8λιτρη και η αληθεια ειναι οτι ειναι βαρια και μεγαλη. Αρχικα σκεφτομουν για 6λιτρη. Για 4λιτρη με τιποτα, την εβλεπα πολυ μικρη. Αλλα μετα σκεφτηκα αν θελω να βρασω ενα κοτοπουλο πχ. που θα χωρεσει? Μετα ειδα που γραφουν στις οδηγιες για χυτρες οτι η 6λιτρη ειναι για 3-5 μεριδες και σκεφτηκα οτι επειδη συνηθως μαγειρευω φαγητο για δυο μερες οτι χρειαζομαι 8λιτρη. Δε ξερω τελικα αν εκανα καλα. Παντως την πηρα σε πολυ καλη τιμη και ηταν το μοναδικο κομματι οποτε δεν αξιζε να την αφησω στο ραφι.

Διαφημίσεις

καλά έκανες και αγόρασες την 8lt επειδή ήταν σε καλή τιμή και κάποιες στιγμές (π.χ. όταν έχεις τραπέζι) είναι εξυπηρετική. Μπορείς να πάρεις την fagor όπως είπες που έχει και την 6λτ και την 4λτ κι έτσι θα έχεις εναλλακτικές και ανάλογα το φαγητό που έχεις να βράσεις. Θα κάνεις επένδυση και δεν θα χρειάζεσαι καμία άλλη κατσαρόλα.

τελικα καμια δεν την εχει αγορασει να μας πει?

200 ευρω ειναι μη τα δωσουμε τσαμπα.........

κ εγω ψηνομαι απο οταν την ειδα σε μια εκπομπη στο σκαι......

olzi αρνητικες κριτικες που διαβασες? δε βρηκα καμια..........

Κι εμενα μου αρεσε την ειδα στο πρωινο μου.Μου φανηκε πολυ ευκολη

Εγω τις φοβαμαι τις χυτρες γιατι θελω παντα να μπορω να ανοιγω το καπακι της κατσαρολας και να βέπω το φαγητο π.χ. αν χρειαζεται νερακι.Αλλα επειδη περιμενουμε το πρωτο μας μωρακι τωρα και φανταζομαι θα μου ειναι απαραιτητη ποια μου προτεινετε και ποσων λιτρων γιατι δεν τα παω καλα με τον υπολογισμο των λιτρων?Μου αρεσει και μενα η tefal nutricook

και εγω δεν ξερω απο χυτρες αλλα αυτη η nutricook μου αρεσε παρα πολυ που την ειδα στο πρωινο μου.και εγω της ιδιας αποψης ειμαι εαν δεν ανοιξω να δω το φαγητο πως θα ξερω ποτε ειναι ετοιμο..?παντως φαινεται πολυ εξυπηρετικη και κομψη!!! :)

ΜΠΕΤΤΥ

εχω τη fisler vitavit την 8λιτρη και πηρα και το τηγανι, το οποιο και χρησιμοποιω πιο συχνα. πριν 3μιση χρονια την πηραμε δε θυμαμαι ποσο. παντως με εσωσε γιατι φαγητα που θελουν πολυ ωρα βρασιμο, οπως κρεας ή οσπρια δεν μπορουσα να τα πετυχω σε κανονικη κατσαρολα.

Διαφημίσεις

και εγω δεν ξερω απο χυτρες αλλα αυτη η nutricook μου αρεσε παρα πολυ που την ειδα στο πρωινο μου.και εγω της ιδιας αποψης ειμαι εαν δεν ανοιξω να δω το φαγητο πως θα ξερω ποτε ειναι ετοιμο..?παντως φαινεται πολυ εξυπηρετικη και κομψη!!! :)

βασικα οι περισσοτερες χυτρες σου δινουν κι εναν οδηγο που γραφει ποση ωρα περιπου θελει το καθε φαγητο, πχ κιμας 10 λεπτα. δε χρειαζεται να προσθετεις νερο οταν ανεβει η βαλβιδα χαμηλωνεις τη φωτια ωστε να μη φευγουν ατμοι εξω και οταν τελειωσει το μαγειρεμα το νερο ειναι σχεδον οσο ειχες ριξει στην αρχη.